Drašković: Pregovori od 2000.

Beograd -- Ministar spoljnih poslova SCG Vuk Drašković kaže da je o sporazumu s NATO-om pregovarano još od 2000.

Izvor: FoNet
Pošaljite komentar
 1. Šteta što se još Sloba nije ovako dogovorio sa Amerima, manje bismo se patili, ne bi bilo bombardovanja, Oluje možda ne bi bilo a mi bismo dobili zeleno svetlo da rešavamo pitanje Kosova na način na koji hoćemo. Zvuči surovo ali je tako.
  (Ziggy, 31. jul 2005 20:02)

  # Link komentara

 2. Samo SPO i Vuk Draskovic u Srbiji mogu da povuku crtu i srecna sam sto su opstali i sto im se snga vraca. Za mene je to poslednja nada u ovoj zemlji. Sve ostale stranke ponasaju se nacionalno vrlo neodgovorno i jevtinim marketingom pokusavaju da ocuvaju svoj rejting. Zato za godinu dana ocekujem munjevit povratak SPO kao najozbiljnije vodece politicke snage u Srbiji.
  (NASTASJA iz Zemuna, 31. jul 2005 20:41)

  # Link komentara

 3. Gospodine Draskovicu puno postovanje za vas rad i kako se postavljate. Priznajem nisam verovao da ste ozbiljni i dorasli politicar al me je vreme demantovalo. Vi ste jedina svetla tacka sadasnjeg ministarskog saziva. I potpuno ste u pravu, zna se ko je u ovoj zemlji placen da zna gde je Ratko Mladic i to treba prevesti na licni problem. Smenite Radeta Bulatovica i nalcenika Vojne Agencije za bezbednost jer ocigledno ne rade svoj posao.
  (adam, 1. avgust 2005 00:20)

  # Link komentara

 4. Draskovicu, smatras li ti da treba nesto ovaj narod da se pita? Ja sam taj koji je ratovao sa tima koji se sada sa tobom sepure po Beogradu i kojima ti tako velikodusno dajes ko zna kakve potpise iza samo tebi znanih kuloara! Draskovicu zelim da znamo sta to radite i da nas pitate, ne zato sto ratujuci protiv njih umalo ne izgubih glavu, vec zato sto je to demokratski i ljudski. Nije Srbija tvoja pa da sa njom ti radite sta Vam je volja! Ima nas koji drugacije mislimo!
  (Baki RS, 1. avgust 2005 09:08)

  # Link komentara