Češka: Rasturena tehno-žurka

Prag -- Gotovo 100 ljudi povređeno, a oko 30 uhapšeno u sukobu policije i nekoliko hiljada ljubitelja tehno-muzike u zapadnoj Češkoj.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. To je otprilike sajam droge. Hiljade narkomana i dilera na jednom mestu. Ne vredi policiji sto zabranjuje narkotehno festival. Svake godine je ista prica. Festival se organizuje, narkomani se ubiju od droge, dileri napune dzepove a murija bije.
  (kiko, 31. jul 2005 15:35)

  # Link komentara

 2. E, svasta! Ovde u Torontu jedva cekaju takve festivale, jer je to idealna prilika za biznis; treba samo to dobro organizovati. Ne mogu ni da zamislim naslove u novinama tipa: "Policija rasterala ucesnike u Karibani!"
  (tdc, 31. jul 2005 17:30)

  # Link komentara

 3. Odlicno! Eto fantasticne ideje nasoj miroljubivoj policiji. Mora da im zavide sto su bili u mogucnosti da "oderu" od batina one koje su unapred kvalifikovali kao narkomane. Sajam droge, a? Ma da, ko drukcije kaze taj klevece i laze, pa kako razmisljati o necemu drugome kada to nije naredjeno?
  (Aster Blistok, 31. jul 2005 17:52)

  # Link komentara

 4. Da, da, bas je coool pregaziti tudje parcele koje neko svaki dan od rane zore obradjuje, ostaviti tonu djubreta, zakrciti auto-put, pod dejstvom narkotika njihati se u ritmu "jedno te isto" muzike.
  (boki, 31. jul 2005 19:34)

  # Link komentara