1. @Dzoni
  Video sam ga, pa sta? Ne moze da udari nekom samar, a da mu ne polomi kicmu?
   (sasha, 20. septembar 2020 13:30)

  # Link komentara

 2. @mozaks "ili menjajtr sudije ili zakon."

  Zapravo ne. Kriminalu se oduvek najvise isplatilo da uloze u tuzioca i njegovu ekipu. Ako ovi traljavo odrade, sto je cesto slucaj, sudiji su vezane ruke. Kako da osudi nekog ako nema dokaza? Cak i da osudi to pada na apelacionom sudu. Izvedu mu rekla-kazala svedoke, lazljive krimose, falsifikovane, izmenjene ili nepostojece dokaze. U slucajevima profesionalnih ubistava materijalni dokaz skoro pa i da ne postoji ili je redak. Profi ubice odlicno znaju kako policija funkcionise i to koriste.
  (Igor Gavran, 20. septembar 2020 12:54)

  # Link komentara

 3. Ja ne znam šta se ta devojka buni. Ni blizu da završi u komi a već cima policiju. I šta će policija sad da radi? Pa da "misli" kad su već uhapsili koga nisu trebali. Sreća pa ga sud pustio...

  Nadam se sa će gdin Kovačević proći bez nekih većih trauma i da će račun koji će narod platiti biti manji nego prošli put.

  Mrš!
  (Flying Dutchman, 20. septembar 2020 11:56)

  # Link komentara

 4. Miladin Kovačević NE MOŽE da nanese lakše telesne povrede. Ili je nije povredio, a da je povredio prošla bi kao onaj iz Amerike? Jeste li vi njega nekada videli uživo?
   (Džoni, 20. septembar 2020 11:56)

  # Link komentara

 5. Ako se oštećena žali na fizičke povrede, onda to konstatuje ovlaštenja i stručna osoba. Ne verujem da je policija uradila pregled i eventualno EKG. Policija prosleđuje nalaz i stručno mišljenje, koje je uradila stručna osoba u ovom slučaj lekar, - tužilaštvu. Ovaj je izgleda malo zirkuno u izveštaj, pa ga zovu na TV da daje svoje mišljenje
  (Frižider, 20. septembar 2020 11:51)

  # Link komentara

 6. Naš narod je prilično glup. Veće decenijama vidi sve a i dalje se kao buni onako on line. Vi ste tu da radite i punite budžet. Ako si pošten u problemu su i u pogrešnoj zemlji su rođen.
  (Prav Nik, 20. septembar 2020 11:41)

  # Link komentara

 7. Sad je ovaj u fokusu onog tabadziju vise niko i ne spominje.
   (Aleksandar, 20. septembar 2020 11:28)

  # Link komentara

 8. Po svemu sudeći Miladin Kovačević još uvek uživa zaštitu ono troje iz vrha politike, kada je Srbija platila oštetu za prebijanje u SAD!
  (“Drajfus”, 20. septembar 2020 11:21)

  # Link komentara

 9. (humanista, 20. septembar 2020 10:00)

  Obično bi trebalo da se kaže - "Ne mogu da iznosim detalje iz istrage".
  Nije njegovo da misli/smatra/zaključuje. TO je prvo na tužilaštvu, a zatim i na sudu.
  Ali pošto je ovde policija već decenijama navikla da ona bude i tužilaštvo i sud, te da su za njih svi krivi (osim ako se naredi "odozgo" da nisu, a zna se kada i za koje se to naređivalo i naređuje) onda često krenu da imaju mišljenje da, eto, oni hapse, a sud pušta. Pa naravno da pušta kad oni neće/ne znaju da hapse koga treba, kako treba i za šta treba...
  (John, 20. septembar 2020 11:18)

  # Link komentara

 10. Sudstvo, rak rana nase drzave.
  (Bob, 20. septembar 2020 11:07)

  # Link komentara

 11. Kako moze sef policije da "misli da su konstantovane lakse povrede"???
  Pa on je pozvan u emisiju da govori o tom slucaju i treba da je obavesten o svim detaljima a ne da misli da su utvrdjene povrede i misli da su lakse.
  Pa ako mislis da su lakse, onda si siguran da ima nekih povreda- ne mislis da ima povreda???
  Kakav amaterizam koji vonja na zataskavanja i pokusaj negliziranja krivicnog djela.
  U normalnoj drzavi bio bi sef policije do kraja emisije. Kad bi se vratio u kancelariju cekao bi ga otkaz i mogao bi da bude samo cuvar na pilani.
  (Drndo Maroje, 20. septembar 2020 10:46)

  # Link komentara

 12. mozaks, a meni se cini da su u bas jakoj sprezi. Pa kad god uhvate pocinioca u kratkom roku on jos brze izadje... hajde sa nama, mi cemo kao da te uhapsimo i odmah izlazis. Bice na kraju da je ona njega udarala u pesnice ili dlanove obrazima, ledjima ili cim vec... i jos da se ona izvini...
   (zex, 20. septembar 2020 10:27)

  # Link komentara

 13. Miladin Kovačević je poznat po nanošenju "lakših" povreda, već dokazano. Da ga devojka nije prijavila nastavio bi da je redovno bije.
  (Vojislava Lukić, 20. septembar 2020 10:12)

  # Link komentara

 14. ili menjajtr sudije ili zakon.
  ocito.je da tu nesto ne funkcionise..
  iako sam vise sklon da je u pitanju do sudije,jer je vise nego ocigledno da unazad deceniju sudije nazalost presudjuju u korist kriminala..
   (mozaks, 20. septembar 2020 10:07)

  # Link komentara

 15. Dirktor policije NESME da ,,misli da su konstatovane ozlede kod ostecene i da on MISLI da su lakse prirode.Gospodin Rebic Mora da zna,a ne da dopusta sebi da ,,misli,,Ako bas hoce da Misli,, onda nek zaMisli, da li je zasluzio da bude na toj funkciji koju sada obavlja.Ja Mislim da nije i to poodavno.
  (humanista, 20. septembar 2020 10:00)

  # Link komentara