1. Ne postoji osoba sa dvojnim drzavljanstvom Srbije i Crne Gore.

  Crna Gora ne dozvoljava dvojno drzavljanstvo i ne daje ga crnogorcima koji imaju drzavljanstvo Srbije.

  Kratko jasno, dozivljeno i osvedoceno.

  Kada se desi neki slucaj, prvo reaguje hitna pomoc, a to sto je decko otisao kuci umesto sto je otisao u bolnicu je cudno.
  Zasto hitna pomoco nije dosla po njega? Pa verovatno zato sto niko od onih tamo vrlih ljudi nije reagovao na prebijanje i nije imao ljudskosti.

  Bolnica je u obavezi prijaviti takve slucajeve.

  Od tog dogadjaja do objave snimka se odigralo mnogo toga.

  Policija je ukljucena i odreagovala mnogo pre objave snimka.

  Niko ne zeli Mariniku Tepic na svojoj grbaci, ne zato sto je ona zbog neceg u pravu, nego zato sto je nepodnosljiva, ne vidim scenario da je policija cekala objavu snimka da bi reagovala.

  Treba se podsetiti sta je Vuk Bojovic rekao za nasu policiju
  (Gibson, 18. septembar 2020 11:17)

  # Link komentara

 2. Tipični botovski komentari, bez osnova i trunke pameti! Zašto nisu 19 dana reagovali već podmuklo ćutali? Zašto tek po objavljivanju snimka počinje pljuvanje opozicije umesto da saopšte dokaze?
  (“Drajfus”, 17. septembar 2020 13:51)

  # Link komentara

 3. Marinika bukvalno očajnički pokušava da napravi neki slučaj korupcije gde ga nema, i da poveže vlast sa organizovanim kriminalom ali bezuspešno.
  (Dejan, 17. septembar 2020 12:33)

  # Link komentara

 4. Lazi koje obuhvataju siroke razmere
  (Dej, 17. septembar 2020 00:50)

  # Link komentara

 5. Lazi koje obuhvataju siroke razmere.Srbija uvek na meti i kriva za sve.Te neistine treba opovrgnuti i stati na put takvim ponasanjem.
  (Kica, 16. septembar 2020 22:34)

  # Link komentara

 6. Smatram da je ovo neprimereno ponašanje Marinke Tepić i da ovo što radi je jedna velika sramota. Nemam reči
  (Goran, 16. septembar 2020 21:46)

  # Link komentara

 7. Jednostavno je da nije objavljen snimak ni policija ni tuzilastvo ne bi mrdnuli. Davno se vise ne cimaju za mnogo toga.Em neče da se zameraju kriminslcima koji svi imaju zastitu em neće politilsrims koji svi kradu ili kraduckaju em neče Romima zato što onds nema napredka u karijeri,em nece muslimanima zato što oće nož da potegnu kao i migranti tsko da im je najbolje svoje sitnw poslove da rade i da sklanjaju pogled.
   (nisliski mohikanac, 16. septembar 2020 18:55)

  # Link komentara

 8. Po meni Marinka Tepić je prevršila svaku meru i ovakvo njeno ponašanje za svaki vid osude prvo šta je uradila mnogo puta je slagala sve nas oko svega i sad hoće opet da je neko veruje. Niko više nikad je neće verovati za to što je uradila. Htela je da okrivi Srbjiu i srpski narod za sve oni je najveći neprijatelj ove zemlje.
  (Miloš Veličić, 16. septembar 2020 18:09)

  # Link komentara