1. Zasto vlasti u Sarajevu ne proglase Milanovića i Plenkovića- nepoželjnim osobama ..., jer ugošćavaju tipa sa Američke crne liste .
   (delboy, 16. septembar 2020 22:38)

  # Link komentara

 2. Zeljko Komsic nije niciji predstavnik, najmanje Hrvatski!
  (TigriMigri, 16. septembar 2020 12:56)
  A je ipak najnormalniji! Možda baš zbog toga?:)
  (Slovenac 1952, 16. septembar 2020 16:25)

  # Link komentara

 3. RE: (Marko, BL, 16. septembar 2020 12:49)

  Izvini, Marko, ali malo ti je taj tvoj kosmopolita na americkoj crnoj listi... toliko o njemu kao rado viđenom gostu. Bakira ne bih hvalio, također, s tim da znas da isti nema podrsku u vidu jednoumlja koje vlada suvereno u RS-u. A o unitarizmu u BiH... samo bih pitao koja je to srpska pozicija uzurpirana???
  I ne dozvolite da patoloska mrznja prema svemu sto ima veze s Bosnom i Bošnjacima a koja riga iz Dodikovih ralja zarazi i normalan svijet u RS-u, jer Bošnjaci vam nisu neprijatelji, cvrsto vjerujem u to!!!
  Jos jedan pozzz iz srednje bosne
  (abs, 16. septembar 2020 14:09)

  # Link komentara

 4. nije bas dobar potez Zagreba ali iako pokusava ZG biti pozitivan prema BiH ,Izetbegovic neki dan prijeti da ce muslimani poceti birati i ostale predstavnike Hrvata u BiH na svim razinama.Mislim da je to odgovor ZG .Realno je Dodik veci zastupnik Hrvata u BiH nego Komsic.Bosnjacima nepase da su na 30% teritorija BiH i pokusavaju kroz neku gradansku ideju progurati ono sto nije uspijelo ni Srbima u Jugi.
   (eto, 16. septembar 2020 14:07)

  # Link komentara

 5. Zeljko Komsic nije niciji predstavnik, najmanje Hrvatski!
   (TigriMigri, 16. septembar 2020 12:56)

  # Link komentara

 6. Bakire nije BH to sto vi govorite. Sto prije shvatite da postoje tri naroda i da mora biti tri DA za bilo koju odluku i stav u ime BH to cemo prije napredovati. Vi se ponasate kao neki paternalista. Srbi koji zive tu vijekovima su agresori, cetnici, a vi olicenje dobrote i pricate o nekoj imaginarnoj BH koja ne ukljucuje 50% Srba i Hrvata, i 70% teritorije. Dodik je primljen u Srbiji, Madjarskoj, Hrvatsko, uskoro u CG a s kim vi od komsija pricate osim kad palite vatru i sirite sovinizam sa vlastima u Pristini
  (Marko, BL, 16. septembar 2020 12:49)

  # Link komentara

 7. Naravno da je destabilizacija, uz opasku da ovom liku sto je to rekao to itekako ide na ruku! Dodiku je zivotna sredina konflikt i tacno se vidi kako uziva u tome, te kako je nesretan kad nema frke. Sistematskim radom je uspio navuci gnjev i normalnih ljudi ovdje na sebe samoga. Jos kaze kako ce on na “miroljubiv i civilizan nacin” da razmontira jednu drzavu. E, tek kao REAKCIJA se sad sve cesce cuje da ce se na miroljubiv i civiliziran nacin razmontirati RS.
  Lijep pozdrav iz srednje Bosne
  (abs, 16. septembar 2020 12:46)

  # Link komentara

 8. Stvarno više nema nikakvog smisla postojanje te države BiH ! Svima bi bilo bolje da se to rasparča na tri dela, Republika Srpska da se priključi Srbiji, Herzeg-Bosna u Hrvatsku a ostatak neka bude ta Federacija BiH ! Svako na svom i može da ide svojim putem , ovo sad je samo mučenje i kočenje jednih i drugih !
  Ako nije uspela Jugoslavija kao država zašto bi uspela BiH (mala Jugoslavija) , jednostavno je nelogično !
  (M.R., 16. septembar 2020 12:45)

  # Link komentara