1. Pa zar ne treba neko strucan iz sveta medicine da bira vakcine?
  (Citac, 17. septembar 2020 07:18)

  # Link komentara

 2. Vlada Srbije se nije prijavila - i tačka! Zašto se nije prijavila uprkos svim bajkama kako ona teži u EU itd...? Pa, šta? To je uobičajeni odgovor, zar ne? E - pa zato što se prijavila u svakom slučaju za rusku (ne znamo da li i za kinesku) vakcinu. Ta ruska je registorvana samo u Rusiji uprkos tome što nije prošla kroz uobičajenu 3-ću fazu ispitivanja na dobrovoljcima (najmanje 30.000), dvostruko slepom metodom ispitivanja, dobrovoljaca koji su potpisali pristanak na osnovu informacija koje treba da dobiju o svim eventualnim rizicima. Rusija u početku nije objavila u NIKAKVE rezultate u medjunarodnim meidicinskim časopisima o svojim rezultatima i to na svega par stotina probno vakcinisanima - objavila je samo tvrdnju da je ruska "SPUTNJIK V" vakcina sjajna. Pritisnuta kritikom, Rusija je nažvrljala nešto, poslala u "Lancet", on je to objavio - a sada je u toku kritika, sa pitanjima "šta i kako" - dajte detalje!. Ruski autori mrtvi hladni odbijaju da odgovaraju, a i zašto bi? U toj postsovjetskoj kulturi ne postoji običaj slobodne diskusije, pitanja i odgovora.... E - tu vakcinu je Vlada Srbije prijavila Rusiji da je želi, i Rusija objavila da će je i Srbija dobiti. Na zdravlje - bolje rečeno : na zdorovje!
  (Na zdorovje!, 16. septembar 2020 13:34)

  # Link komentara

 3. Za mene i moju porodicu samo klasična anti virusna ruska vakcina a ostali ako hoće nano čipove iz EU neka izvole.
  (Storno, 16. septembar 2020 13:05)

  # Link komentara

 4. Koja je to ,,udruzena opozicija Srbije,,Ona dva tri jarcica sto se izmedju sebe pljuju, a sve zajedno sa rodbinom nema ih vise od 3 gradska autobusa.Kao prvo prava opozicija izlazi na izbore, kao drugo imaju plan i program naravno i svoje clanove i simpatizere.Ovo sto neki pogresno nazivaju opozicija je teska besmislica, cak i uvreda za pravu opoziciju.
  (humanista, 16. septembar 2020 12:57)

  # Link komentara

 5. Sta sad nije tacno. Ovog trenutka nismo prijavljeni, po Ani koja je valjda premijerka,to se ne zna,18 Septembra bi trebalo da se sklopi nekakav dogovor. Ko ce da sklopi, ako sklopi, imaju li ovi sa isteklim mandatom pravo na to, malo ko ovde zna. Da rezimiram u ovom momentu nismo clanovi i tu opozicija ne gresi,neznam cemu ponizavajuci i uvredljivi tonovi od strane Ane Barnabic kad su u pravu. Mogla je da kaze nismo trenutno ali pregovaramo i za par dana potpisujemo pristupanje. Ostalo je stvarno bespotrebna tirada.
   (bosko, 16. septembar 2020 12:42)

  # Link komentara

 6. Ja nista ne razumem iz ovog teksta osim da opozicija nije dobra, pitanje hocemo li ili necemo da dobijemo vakcine koje ce se davati u EU ?
  (Paja, 16. septembar 2020 12:31)

  # Link komentara

 7. Mozda dobijete kineske ili ruske, to he htela reci premijerka.
  (Bacvanin, 16. septembar 2020 12:27)

  # Link komentara