"To je za vaše dobro" VIDEO

Zamenica direktora Intituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević reklaeej da neće biti sankcija za one koji ne poslušaju apel i ne vrate se u Srbiju do petka.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Sankcije za one koji se vraćaju u svoju zemlju? Šta je ovima, na čemu su?
   (Cile Mile, 16. septembar 2020 12:01)

  # Link komentara

 2. Niko ne objašnjava kakav će biti nadzor za ljude koji tranzitiraju preko Hrvatske , a idu iz Srbije u Srbiju koristeći most Bačka Palanka - Ilok jer je to jedina opcija za taj deo Bačke i Srema , odnosno može i na Novi Sad ali onda put umesto 5- 10 km iznosi 100-120 km , Hrvatska dopušta taj tranzit bez ikakvih testova i sl za naše građane , a za ulaz dublje u njihovu teritoriju traže testove i niz drugih potvrda .Sad ispada da mi što moramo svakodnevno ma posao ,u školu, kod lekara,u opštinu,trgovinu, na njivu , a tranzitiram 5 minuta kroz Hrvatsku moramo snositi posledice zbog nečijeg hira ili neznanja, Nek odrede šta je tranzit kroz Hrvatsku , a verujte mi da naših koji su u Hrvatskoj na letovanju nema ni 2 % jer je ulazak u Hrvatsku bio rigorozno kontrolisan . Hrvatima za ulaz u Srbiju trebaju testovi tako da je i na taj način sa te strane smanjen rizik na minimum .
  (Srem-Bačka 021, 16. septembar 2020 11:08)

  # Link komentara

 3. Nismo deca, mi najbolje znamo šta je za nas dobro!!
   (Admiral, 16. septembar 2020 11:04)

  # Link komentara

 4. Црна Гора и околне државе препуне оболелих од короне а њихови грађани без тестова и карантина улазе у Србију.
   (Др, 16. septembar 2020 10:34)

  # Link komentara

 5. Sama o sebi najbolje brinem i nikakve preporuke Kriznog staba mi nisu potrebne. Treba voditi racuna, virus je nov i moze da bude fatalan, ali dosta histerije i panike. Koliko ljudi oboli i premine dnevno od opasnijih bolesti? Koliko je preminulo jer im zbog korone nije pruzena zdravstvena zastita? A mediji i clanovi Kriznog staba nastavljaju istu pricu- korona, kovid...
   (suzy, 16. septembar 2020 10:16)

  # Link komentara

 6. Ovde je odavno doslo do zamena teza pod tzv sloganom "za nase dobro"
  (Pigion, 16. septembar 2020 10:10)

  # Link komentara