1. Iskreno rečeno, onoga trenutka kada Srbija pusti na miru hrvatske Srbe, hrvatski Srbi mogu samo naprijed u životu.

  Upravo su zbog Beograda i digli cijelu bunu i okupirali teritorij zbog obećanja iz Beograda da će spojiti "Srpske zemlje", a čim je zagustilo bilo je posve jasno da hrvataki Srbi Beograd uopće ne zanimaju.

  E sada, zamislimo Jugu kao konfederaciju koja se mirno raziđe ako konfederacija ne uspije. Danas bi svi skupa bili bogatiji i normalniji. To je sve što su Hrvatska i Slovenija tražile, a znamo svi tko nije htio niti čuti.
   (Gledam_Ne_Vjerujem, 4. avgust 2020 19:01)

  # Link komentara

 2. (jokejunior, 04. avgust 2020 15:49)

  Bravo !!! U sridu !
  Psi rata se bogatili, a naivni narod ginuo.
   (Panac, 4. avgust 2020 18:19)

  # Link komentara

 3. Ne kužim naslov, pa Milošević ne pretendira da predstavlja Srbe, on predstavlja Srbe koji su mu dali glas da ih zastupa u Hrvatskom Saboru. Ovi što se javljaju nek osnuju svoju stranku i ako imaju hrvatsko državljanstvo mogu se kandidirati pa nek predstavljaju te koji se ne slažu sa Miloševićevom odlukom. Milošević predstavlja Srbe koji znaju da im je Zagreb glavni grad.
  (Jura, 4. avgust 2020 17:42)

  # Link komentara

 4. Srbi u Hrvatskoj već dugo ne smatraju Beograd nekakvim njihovim zaštitnikom i faktorom ma koliko svaka vlast u Srbiji to pokušavala da pokaže. Zvanični Beograd od početka rata u Hrvatskoj pa do danas nije ništa, ali apsolutno ništa uradio za te ljude tamo. Samo određeni političari su zarad skupljanja političkih poena u Srbiji svojim nepromišljenim izjavama i gestovima otežavali njihov položaj.
  (Sara Horvatin, 4. avgust 2020 17:11)

  # Link komentara

 5. U kako boli ovo... bravo Plenkovicu...
  (Zivorad, 4. avgust 2020 16:37)

  # Link komentara

 6. Tako je...Usrećiste Srbe po republikama a bome i u matici a još vam isti kolo vode.
  (Konfeder i EU a o Z4 da ne govorimo, 4. avgust 2020 16:20)

  # Link komentara

 7. Priča o odlasku Borisa Miloševića u Knin na obilježavanje Oluje, a Tome Medveda na odavanje počasti ubijenim nevinim žrtvama u Gruborima je priča kako su maske pale te kako su jednim dugo očekivanim potezom razotkrivene dvije stvari - Domovinski pokret i hrvatski suverenisti na istoj su valnoj dužinama s Aleksandrom Vučićem i imenjakom mu Vulinom te kako je srbijanski predsjednik Vučić izgubio titulu "vožda svih Srba". Jednim potezom ultradesničari s obje strane Dunava ostali su u zrakopraznom prostoru, bez važnih aduta i populističkih parola, potvrđujući da su dvije strane iste medalje. Vrijedilo je? Svakako! Prestali su biti "čuvari državne čistoće" i lažni zaštitnici nacionale časti, za svoje političke potrebe i pune novčanike. Isti su.
  (jokejunior, 4. avgust 2020 15:49)

  # Link komentara

 8. Milošević predstavlja Srbe u Hrvatskoj. Treba da ide jer je deo vlasti, a sve zarad boljitka ljudi koje predstavlja. Ustvari i mi imamo predstavnike manjina u parlamentu, neki su i bili u vladi.....
   (Aleksandar imenjak, 4. avgust 2020 14:46)

  # Link komentara

 9. O čemu mi pričamo? Milošević je podpredsednik Vlade Hrvatske i on predstavlja njihovu vlast.
  (Radojko Teofilović, 4. avgust 2020 14:18)

  # Link komentara

 10. Izgleda da ćemo se morati pomiriti s time da je to unutrašnje pitanje Hrvatske i odnosa tamošnjih Srba i većine.
  (Boba ns, 4. avgust 2020 13:42)

  # Link komentara