Dodik se zaigrao i "podetinjio" VIDEO

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik nedeljno popodne je iskoristio za igru sa unucima.

Izvor: klix.ba
Pošaljite komentar
 1. Mislite vi i pisite sta hocete i kako hocete,ali upamtite braco Srbi,dok je Dodik na vlasti i dok ima neciju veliku podrsku, imate i vi Republiku Srpsku.Ne ulazim u to koliko ima i sta ima i kako je steceno ali razmislite malo,ta porodica je imala i prije.Zapitajte se ko su ti, koji imaju, da neznaju sta imaju,a koji nisu imali ni hljeba.U inostranstvu pomenite R.S.niko nema pojma ali pomenite Dodika pa nadje se poneko i u Sjevernoj Americi koji je cuo za njega, iznenadili biste se.Mislite da ce sve ici glatko kada se rijesite njega.Varate se zemljaci!
  (jana, 2. avgust 2020 19:26)

  # Link komentara

 2. Kič,kič,kič..
   (Duh sa sekirom..Čiko.., 2. avgust 2020 18:41)

  # Link komentara

 3. Nadam se da cemo ga nakon ovih izbora i definitivno penzionisati.
   (nik sloter, 2. avgust 2020 17:54)

  # Link komentara

 4. I dok on uživa sa unucima (jer je obezbijedio i svoje čukununuke) 85% njih u Srpskoj brine da li će svojim unucima uspjeti obezbjediti jedan obrok danas.
   (super brka, 2. avgust 2020 17:39)

  # Link komentara

 5. Bez da ulazim da li je lopina ili ne - Dodika iz Sarajeva (i sa zapada) napadaju kako je nacionalista, rušilac Dejtona, mira, države itd. itd.
  Dodik je došao na političku scenu BiH uz Antu Markovića (znači neko liberalno krilo među socijalistima, projugoslovenska, antinacionalna stranka), ceo tok rata bio kontra SDSa koji je vodio RS. Deceniju su mu bila puna usta mira i pomirenja i nije bilo naznaka da će zbog retorike sa vrlo malo nacionalizma pasti sa vlasti - sve dok sredinom 2000ih bošnjačko-muslimanske stranke nisu počele sa unitarizacijom države - prvo kroz majorizaciju Hrvata u fBiH, a zatim sa dizanjem tenzija u i oko Srebrenice, pozivanjem na ukidanje RS i tome slično. Tada Sarajevu postaje glavni cilj uklanjanje Dodika (pod izgovorom da je srpski nacionalista) i vraćanje SDS?!
  Ne znam ko je tu lud, ali mi se čini da njima ni jedan Srbin nikada neće odgovarati, sve dok oni sami Srbima ne izaberu predstavnike (kao što to čine Hrvatima sa Komšićem).
  (genius, 2. avgust 2020 17:06)

  # Link komentara

 6. Kaze Mile " Treba radjati djecu ali nece ljudi da se muce. Evo ja imam petero unucadi. Nije to tesko"
  Dao sinu kad imao 19godina kredit od 3 miliona, cerki otvara apoteke i restorane.
  Penzija 180km, plata 600 km, doveo RS sa 1 300 000 na 900 000 stanovnika.
  Bravo Mile ucinio si sto nisu ni turci austrougari, nacisti, ustase, muzdahedini, nato bombe..
   (BaneBl, 2. avgust 2020 17:06)

  # Link komentara