1. Suverenitet Republike Srbije je neprikosnoven, unutrasnje uredjenje takodje. Vase priznanje nam ne treba ni za odlazak u wc. Necete nikada biti drzava, niti cete biti clanica UN.Pozdrav do sledeceg gledanja preko nisana.
  (I1, 11. jul 2020 13:36)

  # Link komentara

 2. Prvo, neko bi trebalo da objasni da ne pregovaraju Srbija i Kosovo, već Beograd i Priština, a da su na Kosovu i Metohiji trenutno privremene institucije pod nadzorom Euleksa i KFOR-a !
  Tri polazne osnove Beograda za pregovore su:
  1. Pistojeće granice Srbije su nepromenjive.
  2.Ustav Republike Srbije koji je na snazi je nepromenjiv.
  3. Sve dogovoreno u pregovorima Beograda i Prištine ne može biti u suprotnosti s Ustavom Republike Srbije.
  Pored navedenog, osnovni preduslov za nastavak pregovora je implementacija svih odrwdbi Briselskog sporazuma i poštovanje rezolucije SBUN 1244 !
  Pod ovim uslovima nije bitno ko i kada pregovara !
   (Boris Banović, 10. jul 2020 18:08)

  # Link komentara

 3. Da vam pojasnim: I pored naših istorijskih i političkih analiza i zaklinjanja, na kraju će biti kako veliki odluče. Zato štedite dah.
  (jasnovid, 10. jul 2020 18:04)

  # Link komentara

 4. Zasto bi mi onda pristajali na bilo šta, dok ne udjemo u pregovore vi ste okupirali nasu teritoriji. Drzava nikada necete postati, clanica UN takodje a EU zaboravite. Kakva je sad vasa pozicija, buducnost? Ako vi ne mozete ZSO mi vratimo pozivni broj, citava mreža telekomunikacija pripada Srbiji kao i elektro mreža... Zar zaista mislite da ste u poziciji da uslovljavate? Mi možemo da cekamo pa za jedno 100godina kad se svi iselite da razgovaramo tako da shvatite da zemlja na kojoj pociva nasa nacija, nije na prodaju.
  Mi mozemo da vam u okviru Srbije damo pravo da sami vodite pokrajinu i da odlucujete za sebe ali samo pod nasom zastavom. Takvi mozemo zajedno u EU i do bolje budućnosti ali ako ne zelite onda ce vama biti gore dok ne prodje neko vrijeme i jos po koja zemlja povuce priznanje.
   (Momir, 10. jul 2020 17:36)

  # Link komentara

 5. "Hoti je ocenio da od početka dijaloga, 2011. godine, Srbija "nije pokazala istinske namere ka normalizaciji odnosa" i da je odlagala proces takozvanom kupovinom vremena i nastavkom kampanje protiv suvereniteta Kosova."

  ...rece nespremni za sastanak premijer, na cijoj teritoriji i dalje proteruju srbe, otimaju imovinu, pale, ruse spomenike, ne priznaju odluke sopstvenih sudova kad je srspski interes u pitanju, uvode taxe da bi ih "velikodusno" ukidali, ne sprovode ni jednu obavezu koju su potpisali u briselu i jos zahtevaju da se tri opstine sa juga srbije pripoje kosovu...
  ...aman, bre, ko to jos moze da slusa, a da ne ustane i ode iz prostorije...???
  (kraja, 10. jul 2020 17:31)

  # Link komentara

 6. Važi al na plaži.
   (IRVAS, 10. jul 2020 17:28)

  # Link komentara

 7. Pa ni teritorijalni integritet Srbije se ne moze menjati, a on je stariji, sta cemo sad...
  (posmatrac, 10. jul 2020 17:27)

  # Link komentara

 8. Pa o čemu onda da pregovaramo?
   (kalimero, 10. jul 2020 17:26)

  # Link komentara