1. Nejasno je zasto i do sada nije nosila masku. Ako pogledate snimke sa raznih konferencija za stampu, videcete da su prvo svi nosili maske, pa opet nisu, pa opet malo jesu, pa opet nisu itd. Potpuno neozbijno, slali su i oprecne poruke narodu. Zasto bi neko nosio masku ako vidi zvanicnike bez maske? Ja uvek nosim masku otkako je pocela epidemija, ne zanima me sta ovi pricaju jer ne znaju ni sami sta pricaju niti cega da se pridrzavaju, potpuno su neozbiljni, a onda ja treba da zavrsim u bolnici jer slusam njih. Neka hvala. Mozak imam, dobro radi, saberem dva i dva, i kod mene je to uvek cetiri, a kod njih je nekad tri, nekad pet, kako kad. Dezinfikujem sve sto unesem u stan, a sa sobom uvek imam nesto za dezinfekciju ruku i to prskam cim diram kvake, korpe u samoposluzi, bankomate, itd.
  (Ipak nejasno, 30. jun 2020 12:10)

  # Link komentara

 2. Nema logike a ni matematike da jedna maska smanjuje za 14x .. a druga samo 5x .. trebalo bi da bude ~0.36% sanse sa obe maske ..
  (Sajko, 30. jun 2020 11:45)

  # Link komentara

 3. Poštovanoj Dr Kisić Tepavčević i njenim TV kolegama bih najdobronamernije predložio da se ,,solidarišu'' sa onim što preporučuju i da svojim primerom u javnosti šire poruku o potrebi masovne upotrebe maski i u toku davanja izjava za TV i u toku gostovanja u TV programima, noseći sve vreme masku na način na koji se to preporučuje. Ako njihove kolege mogu da nose maske i drugu neudobnu zaštitnu opremu po nekoliko sati radeći sa bolesnicima onda bi i TV epidemiolozi to mogli činiti u mnogo lakšim uslovima u cilju zdravstveno - preventivne propagande. Takođe, sa istim propagandnim ciljem, bih im predložio da svoje gostovanje u TV programima i davanje izjava (bez obzira da li je prostor zatvoren ili otvoren) uslove time što će sve vreme i voditelji (novinari) i drugi učesnici programa nositi maske na propisani način. Vizuelna poruka ličnog primera je efikasnija od 1000 reči.
  (Wes, 30. jun 2020 11:37)

  # Link komentara

 4. "Dr Kisić je u emisiji "Svet u doba korone" na B92 objasnila da kolektivni imunitet jača i da će uz visoke temperature virus slabiti." - pre par meseci.

  Kolektivni imunitet je trenutno 6.4%.
  Virus uživa u toplom vremenu, raduje se Suncu, i jedva čeka da ode na more.
  Darija K.T. je politički portparol koji čak ni ne vodi računa o svojim izjavama u kontinuitetu.
  (Mrgud, 30. jun 2020 10:29)

  # Link komentara

 5. Наравно госпођа је изнела и одговарајуће податке којом је поткрепила своју причу? Мора да постоји студија из које су проистекли ови бројеви ?
   (Ринсвинд, 30. jun 2020 10:27)

  # Link komentara