1. Očigledno se NATOu žuri da što pre budemo u njemu da ne bismo pokvarili neke strateške kombinacije (a nije nemoguće imajući u vidu nacrt ponude iz Rusije).
  U suštini naša sporost nam u nekim stvarima u stvari diže cenu.
  Pa nazdravlje junaci.
  (petar, 31. maj 2005 13:07)

  # Link komentara

 2. Zanimljivo ime akcije "crna zora". Kao crni zoro.
  (Slavica Paponjak, 31. maj 2005 13:19)

  # Link komentara

 3. Neka se nista ne trude sto se mene tice, meni je NATO-a dosta jos od '99. A posle Avganistana i Iraka, mislim da nam - ali uopste - ne treba takva hipoteka.
  (Snezana, 31. maj 2005 13:22)

  # Link komentara

 4. Srbiji ne trebaju nikakvi vojni savezi. Dosta je pucanja i ubijanja. Cemu to vojno udruzivanje i ta silna partnerstva? Neka mi neko objasni.
  (Vojnik, 31. maj 2005 13:55)

  # Link komentara

 5. Uopste ne znam kakav boljitak moze da nam donese "bombarderska" alijansa koja ide po svetu i ubija na sve strane. OK je to, oni su (trenutno) najjaci, ali po onoj staroj narodnoj: ko s' djavolom tikve sadi o glavu mu se razbijaju...
  Recimo: postanemo mi clan NATO, Amerika i Kina zarate oko Tajvana i Amerika pozove svog vernog saveznika, Srbe, jer ne moze sama protiv tolikih Kineza...Naravno, mi kao provereni saveznici odmah posaljemo par divizija, tek toliko da se vidi da i nas ima...
  Sramota je da nam su nam clanstva u zlocinackim vojnim savezima i institucijama vaznija od standarda stanovnistva, ekonomskog i kulturnog prosperiteta zemlje. Onaj Vuk Draskovic i Davinic se polomise oko Partnerstva za mir, a niko ne ume da objasni sta cemo mi zaista dobiti ulaskom u Partnerstvo - novac, prosperitet, stabilnost, mir ???
  (BOKI, 31. maj 2005 14:13)

  # Link komentara

 6. Mislim da bi, prema komentarima, naša država trebalo da osnuje svetsku federaciju ksenofobičara, pošto je kod nas prisutna neverovatna potreba za samoizolacijom. Što se tiče PFP, bez bezbedonosnog povezivanja nemoguće je ući u EU. Uostalom, jedino BiH i SCG nisu članice Partnerstva za mir, čak je i Belorusija u PFP . Ništa manje indikativno - Partnership For Peace je NATO-ov program u kojem je i Rusija punopravni član. Ali ne braćo Srbi! Nećemo se pokoriti belosvetskim zločincima koji zavode teror po svetu! Mi ćemo biti svoji, ma koliko nas to koštalo! Sve u svemu, zastrašujuća razmišljanja.
  (Determinator NS, 31. maj 2005 14:46)

  # Link komentara

 7. Застрашујуће је што је априори прихваћен улазак у НАТО, као једини пут у Европу. Маните се војних савеза, економија нам треба. Нису ни све чланице ЕУ у овом прогитном центру, пардон Нато алијанси. Не морамо ми баш да се гурамо. Оцене појединаца како је то неопходан корак, паушално су дате и непроверене. Јесте да смо мали и да се не питамо много, али неће нам ништа фалити ни да са захвалимо на овом суманутом чланству и одбијемо улазак. Напротив.
  (Спајалица, 31. maj 2005 16:17)

  # Link komentara

 8. NATO jeste oruzje u rukama razvijenih drzava i deluje iskljucivo u njihovu korist. Drugo je pitanje mozemo li mi izbeci kontakte sa NATO-om. Misljenja sam da ne mozemo. Kako ce nam biti - videce se. Ne vidim nikakve zelje sa samoizolacijom. Mozda je samo prisutan strah od prikljucenja razvijenom svetu u ulozi jeftine radne snage bez narocitih prava. Naravno sve to uokvireno demokratijom i slicnim simbolima bez narocitog sadrzaja u danasnjoj svetskoj politici.
  (Zoran, 31. maj 2005 18:42)

  # Link komentara

 9. Мислим да је врло корисно да се придружимо НАТО пакту, како у безбедносном смислу, тако је корисно и у цивилизацијском смислу јер ту цивилизацијски припадамо.
  (Комшија, 1. jun 2005 04:24)

  # Link komentara