1. bez represije a sve zupanije bile zatvorene i spreceno kretanje.
   (macho, 3. jun 2020 15:16)

  # Link komentara

 2. Što hoćete time reći. Ja samo to da smo koronu stavili pod kontrolu sa tri puta manje mrtvih,bez represije,zatvaranja ljudi, bez vojske i policijskog sata bez obaveznih maski i rukavica na ulicama.
  I što bi rekao da je najvažnije nitko nikada nije vidio niti jednu dugu cijev na ulicama. Što smo god činili,činili smo dobrovoljno uz preporuku stožera.
  Zato hvala svim građanima Hrvatske na odgovornom i dostojanstvenom ponašanju. Pametnom dosta.
  (ivan.zgb, 2. jun 2020 18:30)

  # Link komentara

 3. (Darbo, 2. jun 2020 16:56)

  Oni su testirali kad je trebalo, mnogo više nego mi, i uspeli su da izoluju na vreme i obolele i kontakte. Mi smo dve nedelje izgubili u zezanju umesto da smo nabavljali testove i pripremali bolnice, i onda smo reagovali panično, zatvorili ljude kao životinje, plakali da nam Kina pošalje laboratorije.
  Masovno testiranje radimo tek od 15. aprila (može se proveriti na B92 sajtu), a tada je kod nas epidemija već prošla vrhunac, a u Hrvatskoj, Sloveniji i CG još ranije.
  (Peka, 2. jun 2020 18:24)

  # Link komentara

 4. Samo ce uporedna analiza umrlih od korone i ukupno preminulih u datom periodu u poslednjih pet godina zaista pokazati ko je lazirao podatke i ko je s kakvom efikasnoscu branio zdravlje svoje zemlje. Ovo je sve i dalje na nivou politikanske zavitlancije, i dnevnopoliticke manipulacije najnizih strasti zarad politickih poena i predizbornih kampanja...
  (Patria, 2. jun 2020 18:14)

  # Link komentara

 5. Četiri puta manje testiranih nego u Srbiji. Pametnom dosta.
   (Darbo, 2. jun 2020 16:56)

  # Link komentara