Nedelja, 31.05.2020.

15:58

Trifunović napadnut u Knez Mihajlovoj; Mediji: Napadač pristalica bojkota VIDEO

Lider Pokreta slobodnih građana napadnut je ispred Ruskog cara u Knez Mihajlovoj tokom skupljanja potpisa za predstojeće izbore.

Izvor: B92

Trifunoviæ napadnut u Knez Mihajlovoj; Mediji: Napadaè pristalica bojkota VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

rivaldo

pre 3 godine

Mi političare samim tim i politiku nemamo. Nemamo nikoga da povuče ovu zemlju napred da je pogura šta god. Ne znam kakva nam je budućnost da li će se nešto stvarno promeniti na bolje. Ovo sada katastrofa ono pre isto. Mislim za koga, zašto ? Ako glasaš podržavaš Vučića, ako ne glasaš podržavaš bojjkot. Ne interesuju me ni jedni ni drugi želim samo da živim normalno.

Petar

pre 3 godine

Sergej Trifunovic je Vucicev covek koji je namesten da upropasti bilo kakvu ideju opozicije Vucicu. Vucic samo uci od sovjetskih komunista kako se vlada. Mozemo ocekivati visedecenijsku vlast Vucica.

Nenad

pre 3 godine

@Crnipetak. Ovo generalizovanje podrške SNS-u je toliko patetično da reči nemam. Ne, određeni procenat ljudi u Srbiji ne podržava SNS, ali ni ove budale. Sve je to isto, i jedni i drugi. Normalan i pametan čovek u Srbiji nije ni za koga.

Јабучило

pre 3 godine

@ Sebe smatram građaninom koji samo poštuje sebe i ne želi da svoj glas ovakvom sistemu vlasti u Srbiji.Neću da dam lični suverenitet i legitimitet lopovskoj partokratiji bez obzira na partiju ili koaliciju koja vlada. Što manje glasova manje vlasti u ovakvoj državi. Glasanjem nećemo promeniti ništa, jer sistem ostaje a uloge se menjaju,a neglasanjem otvaramo prostor za pametne predloge da se donesu zakoni koji će sprečiti svaku sledeću vlast da preuzme državu kao svoj posed.

Колико силно грешиш... Једини начин за смену власти су избори. Неизлажење на изборе је одлика лењих, незаинтересованих или заблуделих. Мани се легитимитета. То не постоји и то је измишљотина. Одлуку доносе они који на изборима дају важећи глас. И то је једино легитимно. Ко неће да гласа, одлуку ће донети уместо њега они који хоће да гласају. Све остало је јалов и млак протест. А систем се не доводи у ред некаквим предлозима или законима (закони већ постоје и прилично су јасни), већ само упорним смењивањем власти док власт не научи да је смењива. За то је сада вероватно пропуштена шанса. А ти се дури и чекај опет четири године. И убирај лајкове на фејсу духовитим опаскама, поносан што си улубио шерпу и храбро бојкотовао изборе!

BaneBl

pre 3 godine

Zanimljivo da niko nije primetio dva policajca u kadru dok jedan prica u motorolu i krece prema njima drugi ga vuce za rukav na drugu stranu ...

Vasilije Jerotic

pre 3 godine

Onaj trenutak u kom jedan policajac vuce drugog policajca iz kadra je sustina ovog snimka... Shvatili su da bi mogli da zaklone kadar, pa kao nesto ne bi moglo da bude snimljeno... Jadno je ovo izrezirano... Sergej treba i Vucicu, i Djilasu... Provom, zbog navodno vece izlaznosti, posto namerava da ga ubaci u skupstinu, gde su ovakve scene pozeljne da odvracaju paznju sa zaista bitnih tema, a drugom, je on bitan po principu, bolje ti pravi budalu od sebe nego da to moram ja, s obzirom da mi niko ziv nista ne veruje... Sergej deluje besmislenije cak i od Belog Preletacevica, nit politickog programa, nit ideologije, a sve je manje i zabavan... Iskreno bih vise voleo da mu je krenulo malo bolje u Holywood-u onomad, pa da se nije ni vracao u Srbiju... Mada bi se u tom slucaju sasvim sigurno nasao neko drugi da radi ovo isto...

Pižon

pre 3 godine

Slika i prilika opozicije. Evo ovako se oni ponasaju unutar stranke. Nedao Bog da nam ovakvi vode zemlju.
(Zorana, 31. maj 2020 18:39)

Goru vlast od trenutne tesko da je moguce i zamisliti, a kamo li izabrati na izborima...

nn

pre 3 godine

Ma jes platio ga Djilas i Solak sto posto,jadnici naprednjacki spinerski
(radule, 31. maj 2020 16:16)

Da, bas zamisljam bota kako ide sa stranackog sastanka i pita - "Je l' ti Vučić dao pare za šator".

dimandi

pre 3 godine

Када некоме у уобичајеном маниру овај људски отпад "поздрави госпођу мајку" онда је чин физичког насиља проста реакција на најгори облик вербалног насиља.. Ту објашњење о реакцији присталице "бојкота избора" престаје да буде рационално и истинито.

Leti vreme

pre 3 godine

Penzioner od 67 god je prolazio pored štanda, Sergej je njega zaustavio da prikupi potpis, penzioner mu odgovorio "neka ti AV skuplja potpise" i nastavio svojim putem na šta je Sergej odgovorio psovkama i uvredama. Dekica je spustio ceger i lupio par vaspitnih čoveku koji mu je dobacivao i vredjao ga. Da meni dekica od 67 godina na sred ulice lupi vaspitnu ja bih se zapitao gde sam pogresio i sigurno ne bih zvao tabloide da kukam. Regulisite to prikupljanje potpisa da stranacki aktivisti stoje iza štanda pa ko zeli neka pridje i potpiše. Presretanje ljudi, povlacenje za rukav i vokabular sa twittera dovode do ovakvih situacija. Pogledajte po youtube kako izgleda njihovo prikupljanje potpisa, preprecavanje puta ljudima i smaranje prolaznika. Svi vide štand, ko zeli potpisace, ko ne zeli produzice dalje ali ako iskacete pred ljude pa uvredama odgovorite na njihovu primedbu tada dekica lupa zauske nevaspitanim ljudima.

Teodor

pre 3 godine

Zagovornici dobijanja izbora na ulicama ne miruju. A kako bi to izgledalo da dobiju vlast imao je priliku da vidi i oseti i Trifunović. Nasilje nije demokratija, neko se ovde previše razigrao, ili teško da može da se pomiri sa činjenicom da je ostao usamljen, da su svi rešili da izađu na izbore.

Alo

pre 3 godine

Ko kaže da je napadač za bojkot izbora? Valjda motiv treba da utvrdi istraga..
(Miki, 31. maj 2020 16:29)

kaze covek koji je napadnut, kaze da ih vidja danima i zna ciji su. to je izjavio u tekstu na koji ostavljas komentar

Kosmopolita

pre 3 godine

@Nikola,

Zadruga je delo režima, pustite vi opoziciju, oni nisu odgovorni za katastrofalno stanje u državi.
Odgovornost i nadležnost režima se odgleda u delima i stanju drustva, opozicija je u Srbiji nebitan faktor.

Ilija

pre 3 godine

Segej se uhvatio u kolo sa Djikijem,a kada je video da je ta stvar trula i propala i kada je hteo da izadje osetio je posledice. Tako prolaze svi koji se ne povinuju Djikijevom rezimu. Od verbalnog napada na Pesicevu jer ne zeli bojkot do pesnicenja Sergeja. Svakako,ko god da je kriv za incident ovakvo ponasanje Sergeja Trifunovica ne dolici jednom politickom kandidatu!

Njegoš

pre 3 godine

Sergej rekao da je napadač pristalica bojkota (snimak izjave postoji na twitter-u).
Ovi su samodovoljni, On im nije ni potreban za rijaliti.
Šećeroski bi pre dobio moj glas nego svi učesnici sledećih izbora zajedno.

Dule

pre 3 godine

Opet ista prica kao sa Pesickom, opozicija je poznata po tome da su kao rogovi u vreci, ne mogu ni zajedno ni odvojeno, cim neko iskoci iz plana, odmah ga srede, sada je na red dodsao Sergej.

Milos

pre 3 godine

E zato ce ovi vladati jos koliko god hoce jer mi nemamo opoziciju. Oni sto se javljaju ne nude nam nista novo, nego se sva kampanja svodi na napadanje trenutne vlasti, a to je toliko glupo jer nece nikoga privuci. Ove sve agresivne ispade prave novi seseljevci, Boskic i ekipa. Nadam se samo da oni nece vise uci u skupstinu nikada.

Dejan

pre 3 godine

Oćete da kažete da su matorci koji su ga bili ZA bojkot, mislim pitam jer su pre tri nedelje hteli da ga biju matorci koji su za Vučića !?
...
Ovo je urnebesno

Neko ko nije iz stada

pre 3 godine

Pre neki dan u Novom Sadu, vidim stand za prikupljnje potpisa za PSG. Na ponudu da potpisem rekao sam da sam za bojkot i da je Sergej izdao bojkot i samo prosao dalje. Covek je poceo da vice za mnom, bio je prilicno agresivan. Ne znam gde nalaze takve, zaista kao da ih je Vucic pozajmio.

JeRemija

pre 3 godine

Samoprozvana "prava opozicija" je ovim zakucala poslednji ekser u svoj kovčeg.

Dvoumio sam se da li da izađem na glasanje ali nakon ovog današnjeg dešavanja, daću glas Sergeju!

A Vuk Jeremić i Dragan Đilas da razmisle gde sve ovo vodi...Oni si direktni podstrekači današnjeg napada

A gde je pecat?

pre 3 godine

Zasto bi bilo ko iz SNS imao motiva i veze sa ovim, sad realno? Kako ne shvataju da ce Vucic imati APSOLUTNU VECINU na izborima, bez koalicije sa SPS, mada SPS se usunja uvek i uzima deo kolaca.
Smesno...za razliku od prethodnih, Vucic zna kako treba u ovakvim situacijama, to sto ga neki ne vole, ne znaci da ga svi ne vole i da ne zna kako se baviti politikom i imati vecinu na izborima. Drugi su imali sansu, nisu je iskoristili tj nisu znali kako zadrzati masu na okupu.
Pozdrav!

Pelcujte Nola za bojkot

pre 3 godine

Budala, ali čisto da se oglasim jer je napadač "bojkotaš".Partija Slobodnih Građana potpiše sporazum sa narodom (građanima) i onda ga prekrši i krene u sakupljanje potpisa za izlazak na izbore gde valjda traži podršku istih tih "slobodnih" građana. Pitanje je koliko su slobodni građani koji tako lako i brzo menjaju mišljenje i odlaze na glasanje.
Sebe smatram građaninom koji samo poštuje sebe i ne želi da svoj glas ovakvom sistemu vlasti u Srbiji.Neću da dam lični suverenitet i legitimitet lopovskoj partokratiji bez obzira na partiju ili koaliciju koja vlada. Što manje glasova manje vlasti u ovakvoj državi. Glasanjem nećemo promeniti ništa, jer sistem ostaje a uloge se menjaju,a neglasanjem otvaramo prostor za pametne predloge da se donesu zakoni koji će sprečiti svaku sledeću vlast da preuzme državu kao svoj posed. Država je naša-slobodnih građana.

Neko

pre 3 godine

Aj se prvo opismeni, pa slozi recenicu kako valja... ne moze narativ da bude o ostalim blatom, moze samo da bude o ostalom blatu u kojem se vec toliko valjate, da vas je sramota gledati.

LudZbunjenNormalan

pre 3 godine

Ne grade oni drustvo, vec je drustvo odavno takvo i to zahvaljujuci svim vlastima koje su bile pocev od 1989 pa do danas. Mi nemamo nove ljude koji su sposobni za promene, a koji istovremeno imaju kriticnu masu za to. ista je situacija i u CG i u Bosni, iste garniture ljudi se menjaju i devastiraju sve...

budimo normalni

pre 3 godine

Opozicija je spremna i na velike medjusobne fizicke obracune. Srecom tu je nasa Vlada i Predsednik koji ce im smiriti strasti. Niko ne sme da narusava mir gradjanima Srbije.

budimo normalni

pre 3 godine

Opozicija je spremna i na velike medjusobne fizicke obracune. Srecom tu je nasa Vlada i Predsednik koji ce im smiriti strasti. Niko ne sme da narusava mir gradjanima Srbije.

JeRemija

pre 3 godine

Samoprozvana "prava opozicija" je ovim zakucala poslednji ekser u svoj kovčeg.

Dvoumio sam se da li da izađem na glasanje ali nakon ovog današnjeg dešavanja, daću glas Sergeju!

A Vuk Jeremić i Dragan Đilas da razmisle gde sve ovo vodi...Oni si direktni podstrekači današnjeg napada

Neko ko nije iz stada

pre 3 godine

Pre neki dan u Novom Sadu, vidim stand za prikupljnje potpisa za PSG. Na ponudu da potpisem rekao sam da sam za bojkot i da je Sergej izdao bojkot i samo prosao dalje. Covek je poceo da vice za mnom, bio je prilicno agresivan. Ne znam gde nalaze takve, zaista kao da ih je Vucic pozajmio.

Pižon

pre 3 godine

Slika i prilika opozicije. Evo ovako se oni ponasaju unutar stranke. Nedao Bog da nam ovakvi vode zemlju.
(Zorana, 31. maj 2020 18:39)

Goru vlast od trenutne tesko da je moguce i zamisliti, a kamo li izabrati na izborima...

BaneBl

pre 3 godine

Zanimljivo da niko nije primetio dva policajca u kadru dok jedan prica u motorolu i krece prema njima drugi ga vuce za rukav na drugu stranu ...

A gde je pecat?

pre 3 godine

Zasto bi bilo ko iz SNS imao motiva i veze sa ovim, sad realno? Kako ne shvataju da ce Vucic imati APSOLUTNU VECINU na izborima, bez koalicije sa SPS, mada SPS se usunja uvek i uzima deo kolaca.
Smesno...za razliku od prethodnih, Vucic zna kako treba u ovakvim situacijama, to sto ga neki ne vole, ne znaci da ga svi ne vole i da ne zna kako se baviti politikom i imati vecinu na izborima. Drugi su imali sansu, nisu je iskoristili tj nisu znali kako zadrzati masu na okupu.
Pozdrav!

Ilija

pre 3 godine

Segej se uhvatio u kolo sa Djikijem,a kada je video da je ta stvar trula i propala i kada je hteo da izadje osetio je posledice. Tako prolaze svi koji se ne povinuju Djikijevom rezimu. Od verbalnog napada na Pesicevu jer ne zeli bojkot do pesnicenja Sergeja. Svakako,ko god da je kriv za incident ovakvo ponasanje Sergeja Trifunovica ne dolici jednom politickom kandidatu!

Leti vreme

pre 3 godine

Penzioner od 67 god je prolazio pored štanda, Sergej je njega zaustavio da prikupi potpis, penzioner mu odgovorio "neka ti AV skuplja potpise" i nastavio svojim putem na šta je Sergej odgovorio psovkama i uvredama. Dekica je spustio ceger i lupio par vaspitnih čoveku koji mu je dobacivao i vredjao ga. Da meni dekica od 67 godina na sred ulice lupi vaspitnu ja bih se zapitao gde sam pogresio i sigurno ne bih zvao tabloide da kukam. Regulisite to prikupljanje potpisa da stranacki aktivisti stoje iza štanda pa ko zeli neka pridje i potpiše. Presretanje ljudi, povlacenje za rukav i vokabular sa twittera dovode do ovakvih situacija. Pogledajte po youtube kako izgleda njihovo prikupljanje potpisa, preprecavanje puta ljudima i smaranje prolaznika. Svi vide štand, ko zeli potpisace, ko ne zeli produzice dalje ali ako iskacete pred ljude pa uvredama odgovorite na njihovu primedbu tada dekica lupa zauske nevaspitanim ljudima.

Vasilije Jerotic

pre 3 godine

Onaj trenutak u kom jedan policajac vuce drugog policajca iz kadra je sustina ovog snimka... Shvatili su da bi mogli da zaklone kadar, pa kao nesto ne bi moglo da bude snimljeno... Jadno je ovo izrezirano... Sergej treba i Vucicu, i Djilasu... Provom, zbog navodno vece izlaznosti, posto namerava da ga ubaci u skupstinu, gde su ovakve scene pozeljne da odvracaju paznju sa zaista bitnih tema, a drugom, je on bitan po principu, bolje ti pravi budalu od sebe nego da to moram ja, s obzirom da mi niko ziv nista ne veruje... Sergej deluje besmislenije cak i od Belog Preletacevica, nit politickog programa, nit ideologije, a sve je manje i zabavan... Iskreno bih vise voleo da mu je krenulo malo bolje u Holywood-u onomad, pa da se nije ni vracao u Srbiju... Mada bi se u tom slucaju sasvim sigurno nasao neko drugi da radi ovo isto...

Kosmopolita

pre 3 godine

@Nikola,

Zadruga je delo režima, pustite vi opoziciju, oni nisu odgovorni za katastrofalno stanje u državi.
Odgovornost i nadležnost režima se odgleda u delima i stanju drustva, opozicija je u Srbiji nebitan faktor.

Neko

pre 3 godine

Aj se prvo opismeni, pa slozi recenicu kako valja... ne moze narativ da bude o ostalim blatom, moze samo da bude o ostalom blatu u kojem se vec toliko valjate, da vas je sramota gledati.

LudZbunjenNormalan

pre 3 godine

Ne grade oni drustvo, vec je drustvo odavno takvo i to zahvaljujuci svim vlastima koje su bile pocev od 1989 pa do danas. Mi nemamo nove ljude koji su sposobni za promene, a koji istovremeno imaju kriticnu masu za to. ista je situacija i u CG i u Bosni, iste garniture ljudi se menjaju i devastiraju sve...

Nenad

pre 3 godine

@Crnipetak. Ovo generalizovanje podrške SNS-u je toliko patetično da reči nemam. Ne, određeni procenat ljudi u Srbiji ne podržava SNS, ali ni ove budale. Sve je to isto, i jedni i drugi. Normalan i pametan čovek u Srbiji nije ni za koga.

Dule

pre 3 godine

Opet ista prica kao sa Pesickom, opozicija je poznata po tome da su kao rogovi u vreci, ne mogu ni zajedno ni odvojeno, cim neko iskoci iz plana, odmah ga srede, sada je na red dodsao Sergej.

Pelcujte Nola za bojkot

pre 3 godine

Budala, ali čisto da se oglasim jer je napadač "bojkotaš".Partija Slobodnih Građana potpiše sporazum sa narodom (građanima) i onda ga prekrši i krene u sakupljanje potpisa za izlazak na izbore gde valjda traži podršku istih tih "slobodnih" građana. Pitanje je koliko su slobodni građani koji tako lako i brzo menjaju mišljenje i odlaze na glasanje.
Sebe smatram građaninom koji samo poštuje sebe i ne želi da svoj glas ovakvom sistemu vlasti u Srbiji.Neću da dam lični suverenitet i legitimitet lopovskoj partokratiji bez obzira na partiju ili koaliciju koja vlada. Što manje glasova manje vlasti u ovakvoj državi. Glasanjem nećemo promeniti ništa, jer sistem ostaje a uloge se menjaju,a neglasanjem otvaramo prostor za pametne predloge da se donesu zakoni koji će sprečiti svaku sledeću vlast da preuzme državu kao svoj posed. Država je naša-slobodnih građana.

Јабучило

pre 3 godine

@ Sebe smatram građaninom koji samo poštuje sebe i ne želi da svoj glas ovakvom sistemu vlasti u Srbiji.Neću da dam lični suverenitet i legitimitet lopovskoj partokratiji bez obzira na partiju ili koaliciju koja vlada. Što manje glasova manje vlasti u ovakvoj državi. Glasanjem nećemo promeniti ništa, jer sistem ostaje a uloge se menjaju,a neglasanjem otvaramo prostor za pametne predloge da se donesu zakoni koji će sprečiti svaku sledeću vlast da preuzme državu kao svoj posed.

Колико силно грешиш... Једини начин за смену власти су избори. Неизлажење на изборе је одлика лењих, незаинтересованих или заблуделих. Мани се легитимитета. То не постоји и то је измишљотина. Одлуку доносе они који на изборима дају важећи глас. И то је једино легитимно. Ко неће да гласа, одлуку ће донети уместо њега они који хоће да гласају. Све остало је јалов и млак протест. А систем се не доводи у ред некаквим предлозима или законима (закони већ постоје и прилично су јасни), већ само упорним смењивањем власти док власт не научи да је смењива. За то је сада вероватно пропуштена шанса. А ти се дури и чекај опет четири године. И убирај лајкове на фејсу духовитим опаскама, поносан што си улубио шерпу и храбро бојкотовао изборе!

dimandi

pre 3 godine

Када некоме у уобичајеном маниру овај људски отпад "поздрави госпођу мајку" онда је чин физичког насиља проста реакција на најгори облик вербалног насиља.. Ту објашњење о реакцији присталице "бојкота избора" престаје да буде рационално и истинито.

Milos

pre 3 godine

E zato ce ovi vladati jos koliko god hoce jer mi nemamo opoziciju. Oni sto se javljaju ne nude nam nista novo, nego se sva kampanja svodi na napadanje trenutne vlasti, a to je toliko glupo jer nece nikoga privuci. Ove sve agresivne ispade prave novi seseljevci, Boskic i ekipa. Nadam se samo da oni nece vise uci u skupstinu nikada.

Petar

pre 3 godine

Sergej Trifunovic je Vucicev covek koji je namesten da upropasti bilo kakvu ideju opozicije Vucicu. Vucic samo uci od sovjetskih komunista kako se vlada. Mozemo ocekivati visedecenijsku vlast Vucica.

Dejan

pre 3 godine

Oćete da kažete da su matorci koji su ga bili ZA bojkot, mislim pitam jer su pre tri nedelje hteli da ga biju matorci koji su za Vučića !?
...
Ovo je urnebesno

rivaldo

pre 3 godine

Mi političare samim tim i politiku nemamo. Nemamo nikoga da povuče ovu zemlju napred da je pogura šta god. Ne znam kakva nam je budućnost da li će se nešto stvarno promeniti na bolje. Ovo sada katastrofa ono pre isto. Mislim za koga, zašto ? Ako glasaš podržavaš Vučića, ako ne glasaš podržavaš bojjkot. Ne interesuju me ni jedni ni drugi želim samo da živim normalno.

Njegoš

pre 3 godine

Sergej rekao da je napadač pristalica bojkota (snimak izjave postoji na twitter-u).
Ovi su samodovoljni, On im nije ni potreban za rijaliti.
Šećeroski bi pre dobio moj glas nego svi učesnici sledećih izbora zajedno.

nn

pre 3 godine

Ma jes platio ga Djilas i Solak sto posto,jadnici naprednjacki spinerski
(radule, 31. maj 2020 16:16)

Da, bas zamisljam bota kako ide sa stranackog sastanka i pita - "Je l' ti Vučić dao pare za šator".

Alo

pre 3 godine

Ko kaže da je napadač za bojkot izbora? Valjda motiv treba da utvrdi istraga..
(Miki, 31. maj 2020 16:29)

kaze covek koji je napadnut, kaze da ih vidja danima i zna ciji su. to je izjavio u tekstu na koji ostavljas komentar

Teodor

pre 3 godine

Zagovornici dobijanja izbora na ulicama ne miruju. A kako bi to izgledalo da dobiju vlast imao je priliku da vidi i oseti i Trifunović. Nasilje nije demokratija, neko se ovde previše razigrao, ili teško da može da se pomiri sa činjenicom da je ostao usamljen, da su svi rešili da izađu na izbore.

Neko ko nije iz stada

pre 3 godine

Pre neki dan u Novom Sadu, vidim stand za prikupljnje potpisa za PSG. Na ponudu da potpisem rekao sam da sam za bojkot i da je Sergej izdao bojkot i samo prosao dalje. Covek je poceo da vice za mnom, bio je prilicno agresivan. Ne znam gde nalaze takve, zaista kao da ih je Vucic pozajmio.

budimo normalni

pre 3 godine

Opozicija je spremna i na velike medjusobne fizicke obracune. Srecom tu je nasa Vlada i Predsednik koji ce im smiriti strasti. Niko ne sme da narusava mir gradjanima Srbije.

Leti vreme

pre 3 godine

Penzioner od 67 god je prolazio pored štanda, Sergej je njega zaustavio da prikupi potpis, penzioner mu odgovorio "neka ti AV skuplja potpise" i nastavio svojim putem na šta je Sergej odgovorio psovkama i uvredama. Dekica je spustio ceger i lupio par vaspitnih čoveku koji mu je dobacivao i vredjao ga. Da meni dekica od 67 godina na sred ulice lupi vaspitnu ja bih se zapitao gde sam pogresio i sigurno ne bih zvao tabloide da kukam. Regulisite to prikupljanje potpisa da stranacki aktivisti stoje iza štanda pa ko zeli neka pridje i potpiše. Presretanje ljudi, povlacenje za rukav i vokabular sa twittera dovode do ovakvih situacija. Pogledajte po youtube kako izgleda njihovo prikupljanje potpisa, preprecavanje puta ljudima i smaranje prolaznika. Svi vide štand, ko zeli potpisace, ko ne zeli produzice dalje ali ako iskacete pred ljude pa uvredama odgovorite na njihovu primedbu tada dekica lupa zauske nevaspitanim ljudima.

Vasilije Jerotic

pre 3 godine

Onaj trenutak u kom jedan policajac vuce drugog policajca iz kadra je sustina ovog snimka... Shvatili su da bi mogli da zaklone kadar, pa kao nesto ne bi moglo da bude snimljeno... Jadno je ovo izrezirano... Sergej treba i Vucicu, i Djilasu... Provom, zbog navodno vece izlaznosti, posto namerava da ga ubaci u skupstinu, gde su ovakve scene pozeljne da odvracaju paznju sa zaista bitnih tema, a drugom, je on bitan po principu, bolje ti pravi budalu od sebe nego da to moram ja, s obzirom da mi niko ziv nista ne veruje... Sergej deluje besmislenije cak i od Belog Preletacevica, nit politickog programa, nit ideologije, a sve je manje i zabavan... Iskreno bih vise voleo da mu je krenulo malo bolje u Holywood-u onomad, pa da se nije ni vracao u Srbiju... Mada bi se u tom slucaju sasvim sigurno nasao neko drugi da radi ovo isto...

Njegoš

pre 3 godine

Sergej rekao da je napadač pristalica bojkota (snimak izjave postoji na twitter-u).
Ovi su samodovoljni, On im nije ni potreban za rijaliti.
Šećeroski bi pre dobio moj glas nego svi učesnici sledećih izbora zajedno.

Alo

pre 3 godine

Ko kaže da je napadač za bojkot izbora? Valjda motiv treba da utvrdi istraga..
(Miki, 31. maj 2020 16:29)

kaze covek koji je napadnut, kaze da ih vidja danima i zna ciji su. to je izjavio u tekstu na koji ostavljas komentar

JeRemija

pre 3 godine

Samoprozvana "prava opozicija" je ovim zakucala poslednji ekser u svoj kovčeg.

Dvoumio sam se da li da izađem na glasanje ali nakon ovog današnjeg dešavanja, daću glas Sergeju!

A Vuk Jeremić i Dragan Đilas da razmisle gde sve ovo vodi...Oni si direktni podstrekači današnjeg napada

Nenad

pre 3 godine

@Crnipetak. Ovo generalizovanje podrške SNS-u je toliko patetično da reči nemam. Ne, određeni procenat ljudi u Srbiji ne podržava SNS, ali ni ove budale. Sve je to isto, i jedni i drugi. Normalan i pametan čovek u Srbiji nije ni za koga.

Јабучило

pre 3 godine

@ Sebe smatram građaninom koji samo poštuje sebe i ne želi da svoj glas ovakvom sistemu vlasti u Srbiji.Neću da dam lični suverenitet i legitimitet lopovskoj partokratiji bez obzira na partiju ili koaliciju koja vlada. Što manje glasova manje vlasti u ovakvoj državi. Glasanjem nećemo promeniti ništa, jer sistem ostaje a uloge se menjaju,a neglasanjem otvaramo prostor za pametne predloge da se donesu zakoni koji će sprečiti svaku sledeću vlast da preuzme državu kao svoj posed.

Колико силно грешиш... Једини начин за смену власти су избори. Неизлажење на изборе је одлика лењих, незаинтересованих или заблуделих. Мани се легитимитета. То не постоји и то је измишљотина. Одлуку доносе они који на изборима дају важећи глас. И то је једино легитимно. Ко неће да гласа, одлуку ће донети уместо њега они који хоће да гласају. Све остало је јалов и млак протест. А систем се не доводи у ред некаквим предлозима или законима (закони већ постоје и прилично су јасни), већ само упорним смењивањем власти док власт не научи да је смењива. За то је сада вероватно пропуштена шанса. А ти се дури и чекај опет четири године. И убирај лајкове на фејсу духовитим опаскама, поносан што си улубио шерпу и храбро бојкотовао изборе!

LudZbunjenNormalan

pre 3 godine

Ne grade oni drustvo, vec je drustvo odavno takvo i to zahvaljujuci svim vlastima koje su bile pocev od 1989 pa do danas. Mi nemamo nove ljude koji su sposobni za promene, a koji istovremeno imaju kriticnu masu za to. ista je situacija i u CG i u Bosni, iste garniture ljudi se menjaju i devastiraju sve...

dimandi

pre 3 godine

Када некоме у уобичајеном маниру овај људски отпад "поздрави госпођу мајку" онда је чин физичког насиља проста реакција на најгори облик вербалног насиља.. Ту објашњење о реакцији присталице "бојкота избора" престаје да буде рационално и истинито.

Dejan

pre 3 godine

Oćete da kažete da su matorci koji su ga bili ZA bojkot, mislim pitam jer su pre tri nedelje hteli da ga biju matorci koji su za Vučića !?
...
Ovo je urnebesno

rivaldo

pre 3 godine

Mi političare samim tim i politiku nemamo. Nemamo nikoga da povuče ovu zemlju napred da je pogura šta god. Ne znam kakva nam je budućnost da li će se nešto stvarno promeniti na bolje. Ovo sada katastrofa ono pre isto. Mislim za koga, zašto ? Ako glasaš podržavaš Vučića, ako ne glasaš podržavaš bojjkot. Ne interesuju me ni jedni ni drugi želim samo da živim normalno.

Pelcujte Nola za bojkot

pre 3 godine

Budala, ali čisto da se oglasim jer je napadač "bojkotaš".Partija Slobodnih Građana potpiše sporazum sa narodom (građanima) i onda ga prekrši i krene u sakupljanje potpisa za izlazak na izbore gde valjda traži podršku istih tih "slobodnih" građana. Pitanje je koliko su slobodni građani koji tako lako i brzo menjaju mišljenje i odlaze na glasanje.
Sebe smatram građaninom koji samo poštuje sebe i ne želi da svoj glas ovakvom sistemu vlasti u Srbiji.Neću da dam lični suverenitet i legitimitet lopovskoj partokratiji bez obzira na partiju ili koaliciju koja vlada. Što manje glasova manje vlasti u ovakvoj državi. Glasanjem nećemo promeniti ništa, jer sistem ostaje a uloge se menjaju,a neglasanjem otvaramo prostor za pametne predloge da se donesu zakoni koji će sprečiti svaku sledeću vlast da preuzme državu kao svoj posed. Država je naša-slobodnih građana.

nn

pre 3 godine

Ma jes platio ga Djilas i Solak sto posto,jadnici naprednjacki spinerski
(radule, 31. maj 2020 16:16)

Da, bas zamisljam bota kako ide sa stranackog sastanka i pita - "Je l' ti Vučić dao pare za šator".

Petar

pre 3 godine

Sergej Trifunovic je Vucicev covek koji je namesten da upropasti bilo kakvu ideju opozicije Vucicu. Vucic samo uci od sovjetskih komunista kako se vlada. Mozemo ocekivati visedecenijsku vlast Vucica.

Teodor

pre 3 godine

Zagovornici dobijanja izbora na ulicama ne miruju. A kako bi to izgledalo da dobiju vlast imao je priliku da vidi i oseti i Trifunović. Nasilje nije demokratija, neko se ovde previše razigrao, ili teško da može da se pomiri sa činjenicom da je ostao usamljen, da su svi rešili da izađu na izbore.

Ilija

pre 3 godine

Segej se uhvatio u kolo sa Djikijem,a kada je video da je ta stvar trula i propala i kada je hteo da izadje osetio je posledice. Tako prolaze svi koji se ne povinuju Djikijevom rezimu. Od verbalnog napada na Pesicevu jer ne zeli bojkot do pesnicenja Sergeja. Svakako,ko god da je kriv za incident ovakvo ponasanje Sergeja Trifunovica ne dolici jednom politickom kandidatu!

A gde je pecat?

pre 3 godine

Zasto bi bilo ko iz SNS imao motiva i veze sa ovim, sad realno? Kako ne shvataju da ce Vucic imati APSOLUTNU VECINU na izborima, bez koalicije sa SPS, mada SPS se usunja uvek i uzima deo kolaca.
Smesno...za razliku od prethodnih, Vucic zna kako treba u ovakvim situacijama, to sto ga neki ne vole, ne znaci da ga svi ne vole i da ne zna kako se baviti politikom i imati vecinu na izborima. Drugi su imali sansu, nisu je iskoristili tj nisu znali kako zadrzati masu na okupu.
Pozdrav!

Pižon

pre 3 godine

Slika i prilika opozicije. Evo ovako se oni ponasaju unutar stranke. Nedao Bog da nam ovakvi vode zemlju.
(Zorana, 31. maj 2020 18:39)

Goru vlast od trenutne tesko da je moguce i zamisliti, a kamo li izabrati na izborima...

Dule

pre 3 godine

Opet ista prica kao sa Pesickom, opozicija je poznata po tome da su kao rogovi u vreci, ne mogu ni zajedno ni odvojeno, cim neko iskoci iz plana, odmah ga srede, sada je na red dodsao Sergej.

Milos

pre 3 godine

E zato ce ovi vladati jos koliko god hoce jer mi nemamo opoziciju. Oni sto se javljaju ne nude nam nista novo, nego se sva kampanja svodi na napadanje trenutne vlasti, a to je toliko glupo jer nece nikoga privuci. Ove sve agresivne ispade prave novi seseljevci, Boskic i ekipa. Nadam se samo da oni nece vise uci u skupstinu nikada.

Neko

pre 3 godine

Aj se prvo opismeni, pa slozi recenicu kako valja... ne moze narativ da bude o ostalim blatom, moze samo da bude o ostalom blatu u kojem se vec toliko valjate, da vas je sramota gledati.

Kosmopolita

pre 3 godine

@Nikola,

Zadruga je delo režima, pustite vi opoziciju, oni nisu odgovorni za katastrofalno stanje u državi.
Odgovornost i nadležnost režima se odgleda u delima i stanju drustva, opozicija je u Srbiji nebitan faktor.

BaneBl

pre 3 godine

Zanimljivo da niko nije primetio dva policajca u kadru dok jedan prica u motorolu i krece prema njima drugi ga vuce za rukav na drugu stranu ...