1. Bas me briga za Putina i Trampa. Iste lisice, samo o svom profitu misle.
   (snicla, 1. april 2020 07:23)

  # Link komentara

 2. Ovo je stvar mentaliteta jednog naroda, jednostavno postoji jedna linija i kada se dođe do nje, "vrag je odneo šalu", prestaju svađe, inaćenje, pakosti, i onda ljud iskazuju osnovnu humanost.
  Kad prođe muka, možemo opet da se psujemo i pretimo, ali znamo kad je vreme da budemo samo ljudi. Nisam rusofil, nisam ništafil samo po sebi, ali ovakvi gestovi vraćaju nadu..
  I opet, kao što pesnik reče,
  kad koračaš sa nadom u srcu,
  You'll Never Walk Alone.
  :)
  (Calm Like a Bomb, 31. mart 2020 22:04)

  # Link komentara

 3. Tramp i Putin su politicari, koji su odgovorni onoliko koliko smeju biti odgovorni. Obojici kapa dole, ovo bi bilo nezamisljivo pre dvadesetak godina. Kada bi SAD i Rusija bili u normalnim odnosima, bez spoljne politike koja svet uvodi u haos, nasa planeta bi bila savrseno mesto za zivot. Puste pare...
   (Mozzart, 31. mart 2020 21:32)

  # Link komentara

 4. Da li je ovo moguće? Da jedna bedna i siromašna Rusija, koja ništa drugo ne zna, sem da izvadi naftu i gas i napravi koji Kalašnjikov, čiji stanovnici gladuju i stoje u redu za koru hleba, pomaže jednoj tako ekonomski snažnoj, prosperitetnoj i najjačoj zemlji sveta?! A čak su se usudili da pruže pomoć i Italiji jednoj od 5 najačih evropskih ekonmija, eeeeej! Ja mislim da se rusofili sad tope od sreće i padaju u vaskolike transove ;)
  (Aco, 31. mart 2020 21:17)

  # Link komentara

 5. Ovi samo nama ne salju nista ili nesto simbolicno a mi se kunemo u njih.Mozda je ovo trenutak da shvatimo da smo mi za njihove politicare samo sredstvo za manipulaciju kad je to u njihovom interesu.
   (Miki Pirs, 31. mart 2020 21:10)

  # Link komentara

 6. I šta ćemo sad?
  (Dusan Miami, 31. mart 2020 21:07)

  # Link komentara