1. Jesu li brdjani i primitivni 73 srba koji su se zarazili ? Nisu ni oni,ni ovi na sahranu,ni oni u spaniji itd ! Odgovornost snose same drzave jer ovaj virus je od decembra na trzistu a vecina drzava je pocelo da to uzme kao ozbiljnu pretnju tek polovinom februara ! Znaci virus se slobodno"setao" skoro dva meseca ! A oni koji to zanemare u ovom trenutku,to su za mene brdjani i primitivci ! ( istom kasikom na stotine ljudi):
  (Realista, 26. mart 2020 16:22)

  # Link komentara

 2. 2009. godine sam "zakačio" onaj "svinjski" grip (ili beše "ptičiji", ne sećam se više), zajedno sa upalom pluća, ležao sam 13 dana na VMA, bukvalno sam jedva "pretekao".
  Nisam zarazio nikoga od kolega na poslu, a ni kod kuće.
  Ali, nikada nisam uspeo ni da odmotam film gde sam "zakačio" taj virus. Ipak, najveću sumnju sam imao prema sahrani u Novom Sadu, na kojoj sam bio nedelju-dve ranije, na sahrani jedne moje rodjake, kada sam se (mada to nisam želeo, jer to inače ne radim, "ne ljubim" se sa ljudima ni za Novu godinu ili u sličnim prilikama), ipak "grlio" sa delom rodbine (srećemo se samo na sahranama, a nisu baš tako česte).
  (mozak jedne kokoške ..., 26. mart 2020 12:41)

  # Link komentara

 3. Sad će i oni koji su onomad lizali istu kašiku. Nadam se da niko nije bio zaražen virusom. Sad neka se mole da nije.
  (Miloš, 26. mart 2020 12:29)

  # Link komentara

 4. Brdjani primitivni, pa jel nemate TV...
   (mich, 26. mart 2020 09:26) 
  Prestanite vise da vredjate ljude.Sahrana je bila pre vanredne situacije.
  Vretite se samo mesec dana u nazad i setite se kako ste vi razmisljali tada ,pa odmotavajte film i polako se prisecajte kako se vase misljenje i procena opasnosti menjalo.
  Problem je što to dolazi na naplatu posle 5,7,14 dana - sada cemo npr.da vidimo koliko nas je kostalo otimanje za toalet papir...
  Da li ste se vi ponasali bas ovako na početku priče?
  Pazili baš ovoliko?
  Ne verujem.
  Ne vredjajte ljude.
  (Komša, 26. mart 2020 10:26)

  # Link komentara

 5. Zarazeni pre dve nedelje od nekoga ko je bio zarazen najmanje 12 dana, a u CG proglasili epidemiju tek prosle nedelje. Zaraza je stigla u CG pre skoro mesec dana a da nisu imali pojma, tek ce da bude cirkus u Sandzaku zbog gastarbajtera i po Podgorici od ovih iz Tuzi.
  (Armata, 26. mart 2020 10:21)

  # Link komentara

 6. Cijeli je Tuzi u izolaciju. Moramo bit uporni i uspjećemo. Ka cijeli svijet.
  (Frank Vukpalaj, 26. mart 2020 09:27)

  # Link komentara

 7. Brdjani primitivni, pa jel nemate TV...
   (mich, 26. mart 2020 09:26)

  # Link komentara