1. Koja idiotska izjava, oni ne vjeruju da će se Amerikanci povući! Zar misle da će ih neko čuvati, njihove samo interese sprovoditi, pa nisu oni Bogom dati da ih neko gotivi.Koji samo uvrnut mentalni sklop, nedoraslost politici i interesima Srbije, uzeli tuđu teritoriju na prevaru i sad misle da je sve njihovo. Egoizam, bezobrazluk i problematičnost. Dovode u pitanje sudbinu naroda i regiona, e to ne vide, a to Amerikanci neće dozvoliti.Žao mi samo što su prema tako neozbiljnim Albancima, Nijemci zauzeli njihovu starnu, ne kažem da su trebali Srpsku, ali neki objektivan odnos sam od njih očekivao. Ovako, izgleda Nijemci imaju predrasude iz dva rata i ne žele da se promjene, izdignu iznad trenutne situacije, a za budućnost i Srba i Albanaca, u krajnjem slučaju i samih Nijemaca...
  (prellee, 11. mart 2020 16:34)

  # Link komentara

 2. Tata će ispuniti sinovu želju,ali tvoju niko neće.
   (Tale'S, 11. mart 2020 11:22)

  # Link komentara

 3. Vrlo moguce da je u pravu. Mi pridajemo dosta znacaja toj bazi, ali realno nama se nista ne bi promenilo i da je nema. Sever stiti KFOR, a vojnim putem smo vec probali pa se zavrsilo kako se zavrsilo. Jedina razlika bi bila njihova oslabljena veza sa Amerikom, ali to uopste ne dovodi u pitanje status njihove drzavnosti.
  (mitel026, 11. mart 2020 09:11)

  # Link komentara

 4. Ameri ce sigurno da se povuku samo ako to zele zbog svojih interesa, a ne zato jer kosovo nije ukinulo takse. To je prica za malu decu. Ako su tu strateski, onda su strateski. Oni ce njih da udare po dzepu.
  (Sada, 11. mart 2020 09:11)

  # Link komentara