1. Sram je bilo, sto ne kaze da je prolaznost kod nje na ispitu 2-3%?
  Budi ti babaroga svom muzu kuci a ne studentima na beogradskom i pristinskom univerzitetu.
  Sram te bilo je mala rec, premala, al nece mi objaviti komentar pa cu se zaustaviti. Moj brat sa svim ocenama 10 nije polozio dve godine kod tebe i napustio je fakultet i otisao u IT.
  TI PEDAGOG?
   (buraz, 13. februar 2020 19:27)

  # Link komentara

 2. Pročitala sam njenu biografiju na sajtu geografskog fakulteta. Zašto ostavljam komentar? Samo iz jednog razloga. Otkrila sam da smo vršnjakinje, ista generacija studiranja, a možda smo se i viđale na fakultetu, jer je to bilo na tadašnjem PMF-u, mada sam diplomirala M, ali smo se družili i sa studentima drugih odseka.
  Pitanje za profesorku koja je Dr (svaka čast!), da li bi u roku diplomirala geografiju da je za vreme njenog studiranja bila neka profesorka (ili profesor) kao Mila Pavlović? Čak se može pročitati da, od kada radi kao profesor, studentkinje mnogo više 'padaju' na njenim ispitima od studenata, možda iz razloga što je veći broj studentkinja, a možda i ne.
  Profesorka, ako kažete da geografi teško pronalaze posao, možda bi neko baš mogao i da radi umesto vas. Ja sam inače nekoliko godina u penziji, a vršnjakinje smo.
  (A., 13. februar 2020 19:06)

  # Link komentara

 3. Drug moj i ja putujemo za Novi Sad. Ja zbog društva njemu a on kao prof. dr na zakazani ispit. Nakon par sati kad smo krenuli kući pitam ga kroz zezanje:"Hajde prof otvori se. Koliko si ih danas oborio"?
  "Nikoga."
  "Mada, došla mi studentkinja(3 god) sva konfuzna u problemima porodičnim i kaže da ne može da polaže iz tih razloga".
  Pitam ga:"I"?
  "Pošto je znam kao dobrog studenta dam joj 6 i kažem, verujem da ćete jednoga dana moju ocenu opravdati".
  Neka je živ i zdrav.
   (stevan, 13. februar 2020 17:56)

  # Link komentara

 4. Na bilo kom univerzitetu u SAD bi verovatno dobila otkaz. Slabe ocene i slaba prolaznost na ispitima su krivica studenta, ali i profesora. Nešto nije u redu sa profesorom ako konstantno ima malu prolaznost. Ne predaje dobro predmet. Dok sam studirao elektrotehniku na postdiplomskim u SAD, radio sam jedno veme kao asistent na nekim predmetima na osnovnim studijima. Kako ide ocenjivanje na ispitu? Ključno je “grading on a curve”. Recimo težak ispit, od maksimalnog broja od 100 poena, student koji je najbolje uradio ispit dobio 60, zatim sledeći 45, većina 40. Da nema “grading on a curve”, prošao bi samo onaj sa 60 poena i dobio ocenu D (ekvivalentno našoj oceni 6), ostali bi pali ispit. Šta se onda radi, onaj koji ima 60, pošto je on najbolji, njemu se dodeljuje 100, on dobija ocenu A (naša desetka), on je reper i ostali se ocenjuju proporcionalno prema njemu. Tako da onaj koji je imao 45 poena, njemu se dodeljuje 45 x 100/60 = 75 poena, i umesto da padne, dobija C (solidno 7 i prolazi). Oni sa 40, umesto da padnu, dobijaju “prilagodjenih” 66 poena i prolaz sa D (naša šestica). Naravno, ako bar jedan student dobije 100 poena, znači da je ispit bio normalne težine, i onda se “grading on a curve” ne promenjuje. Na taj način se pravednije postupa prema studentuma. Isključuje se mogućnost da se naleti na profesora “baba rogu” koji na ispitu obara sve studente, i kod koga godinama ne možeš da položiš ispit. Studenti su posebna priča, ali ma kako visoko mišljenje profesor imao o sebi i svom metodu ocenjivanja, nešto ipak nije u redu sa profesorom.
  (Zemljoradnik, 13. februar 2020 15:44)

  # Link komentara

 5. Profesori treba da inspirišu a ne da budu babaroge!
   (dokle više, 13. februar 2020 13:11)

  # Link komentara

 6. Професорка је жалостан пример у каквом је стању наше високо образовање. А питања о броју ноћења на мору и броја стабала јабука и крушака уопште нису измишљена... постоје живи сведоци и записници са испита. Вајни министар јој је колега и нема разлога за бригу...овако нешто може да се дешсава само у Србији!
  (mlekadzija, 13. februar 2020 13:11)

  # Link komentara

 7. Zar ne postoji komisija pred kojom se moze polagati u ovakvim situacijama?
   (iz brna, 13. februar 2020 12:52)

  # Link komentara

 8. Položim iz prve sve stručne predmete a onda padam iz sociologije, statistike ..
   (NS, 13. februar 2020 12:52)

  # Link komentara

 9. Ova i slicni su krivi sto su mnogi pametni i vredni mladi ljudi ostali bez diplome u oblasti koja ih je interesovala. Toliko sujetnih, korumpiranih, bezobraznih, koji su potpuno zastranili i zaboravili sta im je u stvari posao i svrha, da to zemlja ne moze da proguta, povratila bi ih sve!
  (Ja, 13. februar 2020 12:43)

  # Link komentara

 10. Smatram da su profesori geografije, inače, iskompleksirani zbog generalnog nipodaštavanja njihove naučne discipline pa stoga, pojedini, besomučno insistiraju na ciframa i besmislenim podacima: površina, dužina, dubina, visina, broj ovog ili onoga...
  Neki su se svojevremeno u toj meri osećali drugorazrednima, da su čak pred studentima nastupali u belom lekarskom mantilu (sa izvezenim dr X na gornjem džepu) i studentima postavljali pitanja o 'simptomima' nadmorske visine (Klimatologija na Geografskom, ministar zna o kom se profesoru radi).
  Čuvenom profesoru Jovanu Đ. Markoviću (čiji udžbenik Geografske oblasti SFRJ ima preko 890 strana) morao sam da deklamujem dužine svih pećina na području bivše zemlje!
  Drugi njegov kolega tražio je statističke podatke o prometu na graničnom prelazu Horgoš 20 godina ranije!?!
  Najveći gospodin među nekadašnjim profesorima geografije, Milorad Vasović tražio je sve visinske kote na Alpima...
  Očito, njihovi naslednici praktikuju iste principe. Naravno, profesorka o kojoj pišete je ekstremni primer.
  Zaista me interesuje da li uživa u nezvaničnoj tituli 'babaroge' BU i da li bi nečim drugim zaslužila da se ‘proslavi’ u medijima, recimo zbog svojih naučnih radova?
  (Bivši student, 13. februar 2020 12:42)

  # Link komentara

 11. Najgore u svemu je sto jedino njene ispite mozete polagati kod nje, ne postoji drugi profesor u Srbiji koji predaje te predete i ko moze da ih predaje. Takodje, nije dozvoljeno nikom da postane profesor za ove predmete, jer je u komisiji obavezno i ova profesorka, ona je najkompetentnija za ovu oblast.
  (Boja, 13. februar 2020 12:38)

  # Link komentara

 12. Da,da , treba biti covek pre svega, tacno tako. I treba biti naucnik koji vrednuje iskljucivo znanje. Mene je sramota sto ovakva osoba radi u nasem obrazovnom sistemu, zato nam je sistem takav kakav je gde matori profesori misle da su im mesta Bogom dana, nista ne rade da svoje znanje neprestano prosiruju, misle da sve znaju ( u ovom pseudo naucnom predmetu verovatno i doticna zna, nece se Kopaonik smanjiti, hoce ali neznatno tokom njenog zivota tako da moze da vrti iste price i ista pitanja do kraja,kako joj samo ne dosadi nije mi jasno) Milion njih koji su polozili taj predmet i diplomirali mogu da rade njen posao, tako da ona licno gusi ovaj vec uguseni obrazovni sistem koji je tu gde jeste zahvajujujci ovakvim mediokritetima sa grandioznim zabludama, ali neka, evo bila je na vestima pa sad moze da se hvali svojim komsinicama i prijateljima,ako ih ima. Sto je najtuznije, mi kao drustvo, i dalje mislimo da je trunjenje na jednom radnom mestu ceo svoj radni vek uspeh.
  (Joe, 13. februar 2020 12:37)

  # Link komentara

 13. prolaznost mora da bude po gausovoj krivoj raspodele. ako nije, profesor ne valja.
  svi fakulteti imaju tog "jednog" psihopatu koji "unistava zivote".
  mozda sam grozna, ali oboriti studenta npr medicine ili gradjevine zbog necega sto sutra moze da ubije coveka je jedno, ali geografija.... pobogu. ako ne znate koji je najvisi vrh u srbiji, to ce da ubije jedno 300 ljudi. uostalom, ko dobrovoljno studira geografiju? samo pitam
   (nesto pomalo znam, 13. februar 2020 12:33)

  # Link komentara

 14. To su iskreno kompleksi. Zamisli da obaraš nekog po 25 puta i onda misliš kao u drugima je problem a ne u meni.
  (Nikola, 13. februar 2020 12:28)

  # Link komentara

 15. Profesija koja je solidno popunjena kadrom dostojnim raznih dijagnoza. Na bazi ličnog iskustva, ETF Sarajevo. Onaj predratni. Preživili/diplomirali, ne najpametniji, ne najvrijedniji, već najuporniji/najtvrdoglaviji. Završio iz čistog inata.
  (gost, 13. februar 2020 12:20)

  # Link komentara

 16. Професори су предавачи - они предају знање ученицима/студентима. Својим понашањем највише. Зато се од предавача тражи да прво буду педагози, па тек онда професори. Свака будала зна да неког малтретира. Информације се уче напамет, али је важније научити студенте да буду људи и да добијене информације обрађују на професионалан начин. Ако је поента да професор докаже студенту да нешто не зна, па то макар није проблем - он, коњина, предаје 20 година један исти предмет, мора да га зна префектно, а студен је тек први пут у животу ушао дубље у ту материју. Очекивати од студента да ти буде раван - то може само будала. Малтретирати студента - то може само психопата. Зато поздрављам Болоњу која је смрт за образовање - 6 увек можеш да добијеш. Иди кући и учи, надограђуј своје знање, оцене су пролазне, знање је трајно. Ко заврши факултет само због дипломе, тај се никада неће усрећити у животу, а ко жели да учи -то може и са 6ицом у индексу.
  (Психопате, 13. februar 2020 12:16)

  # Link komentara

 17. Iskustvo moje poznanice, danas profesorke geografije sa dugogodišnjim iskustvom, je da su se kod nje ispiti mogli položiti, ali ako su bili pripremljeni po profesorkinim skriptama. Striktno, uključujući i netačne podatke. Ona je na ispitu progutala ponos, i pomenula železaru u svom rodnom gradu, koja ne postoji, niti je ikad postojala, sem u profesorkinim skriptama.
  (Miki, 13. februar 2020 12:15)

  # Link komentara

 18. Ма каква строгост, то не би требало да постоји на универзитету. То је реликт прошлих времена, када је наставник могао дрвеним лењиром да бије ученике. Ван памети.

  Не видим никакав простор за "строгост" на универзитету. Шта то заправо значи?

  Завршио сам Правни у Београду. Студенти прате наставу, професор предаје. Ако неко ремети предавање (што скоро да не постоји), иде напоље (што нисам видео). Испити се одржавају рутински и у великој већини случајева постоји утврђен критеријум за пролаз, што код ове персоне очигледно није случај. Какву онда улогу треба да има "строгост"?

  Очигледно је да она тиме покушава да оправда своју некомпетенцију и психолошке проблеме које, очигледно, има. О томе се овде ради.
  (Рејџ Агенст, 13. februar 2020 12:14)

  # Link komentara

 19. ako joj studenti po 20 puta izlaze na ispit, biće da negde greši u predavanjima i da ne ume da nauči studente ni za šesticu.
  (sara, 13. februar 2020 12:12)

  # Link komentara

 20. Treba biti idiot pa misliti da je babaroga nesto dobro. Takvi u normalnim zemljama dobijaju otkaz i bave se necim drugim, a ne poducavanjem mladih ljudi. Kod nas se jos i hvale.
  (Crni, 13. februar 2020 12:05)

  # Link komentara

 21. Da je vise
  " baabroga" i " dedaroga"
  u nasoj zemlji,
  zemlja bi nam bila neuporedivo bolja.
  (Pedja, 13. februar 2020 10:53)

  A kako to? Šta se dobija maltretiranjem preplašenih studenata?

  Zar nije bolje da se unapredi kvalitet nastave i da se redukuje korupcija na univerzitetu? Šta mislite da počnemo od toga?
  (Maksim, 13. februar 2020 12:04)

  # Link komentara

 22. Ne znaju oni sta su babaroge sa ETF-a 90tih. Cuvena trojka... Ko je to prosao, ni pakao mu nece tesko pasti.
  (ma daj, 13. februar 2020 12:02)

  # Link komentara

 23. Не верујем јој ни реч.

  Прича неке приче о некад и сад, ништа конкретно није рекла а људи роде мечку док се звезде поклопе да положе испит код ње, и то на географији, уз дужно поштовање.

  Не видим чиме је њено "бабарогисање" допринело бољем образовању студената. На скоро сваком факултету има бар један овакав его-манијак, са сумњивим медицинским картоном.
  (Хандо, 13. februar 2020 12:01)

  # Link komentara

 24. Упропастила је генерације и генерације, људи су масовно одустајали од студирања, факултет је одлучио да њен предмет може да се преноси до краја студија јер се зна ко је дотична а и сам министар просвете је рекао да је цитирам "бандоглава"! Можда је то блага реч, ваљало би увести неки редован психо-тест у многим професијама!
   (vilenjak, 13. februar 2020 11:55)

  # Link komentara

 25. Ona znači svoj posao ne radi kako treba, nikog nije uspela ništa da nauči a hoće da bude profesor.
   (idiokratija, 13. februar 2020 11:54)

  # Link komentara

 26. Previsoki kriterijumi su ocigledan problem ko doticne profesorke,ne treba biti babaroga,nego vrednovati znanje od povrsnog do savrsenog i za to postoje ocene.A kada neko umisli da je pet lestvica iznad svih onda je jako tesko biti racionalan.Zato profesorko spustite se na Zemlju .bar po nekad za promenu...
   (Profa, 13. februar 2020 11:54)

  # Link komentara

 27. skroz pogresan stav prema studentima,zamislite sutenta koji vec zna kakva je doticna osoba i pored dobrog znanja moze pored nje od treme i straha vrlo lako da padne
   (neko, 13. februar 2020 11:53)

  # Link komentara

 28. profesori treba da su pedagozi nasih narastaja e ne ugnjetaci
  (Lepo ime a pogresna osoba, 13. februar 2020 11:53)

  # Link komentara

 29. ...imamo takvu eroziju znanja fakultetski obrazovanih gradjana, da se pitam da li cemo za 10-tak godina smeti da udjemo kod lekara ili cemo strepeti na sudu od sudijinog nepoznavanja zakona i procedure...
  ...ne raspituju se ljudi tek tako "ko je najbolji za ovu ili onu bolest, za ovaj ili onaj program, za projektovanje, gradnju"...
  ...nekada mi je bilo neshvatljivo da na ispitu iz anatomije studenti dobijaju 40 pitanja, a ne tri, a danas, gledajuci neke lekare mislim da je malo i 100 pitanja...
  ...uostalom, zamilsite da vas leci neko ko je naucio 20 tripleta za ispit iz interne medicine i "hrabro" izasao na ispit...
  ...i polozio...
  (kraja, 13. februar 2020 11:37)

  # Link komentara

 30. Iz Beograda sam, radim trenutno u Austriji, kolega u kancelariji mi je Slovenac. Nisam studirao Geografiju u Beogradu, ali imam prijatelja koji je studirao, poceo je davne 1995. Znam da mi se zalio 2010. da mu je ostao jedan od ta dva predmeta kod te profesorke, a takva situacija je bila zapravo od 1998 godine. 12 godina on nije bio kadar da polozi taj ispit, a polozio je ostale ispite. Izasao je na taj ispit nebrojeno puta i uvek ga je obarala. I depresiju je nekoliko godina imao zbog ove profesorke. Evo, ja garantujem da je ona unistila jedan mladi zivot, makar na nekih 12 godina.

  A moj kolega iz Slovenije kaze da je u Sloveniji ovakva situacija nemoguca. Ako 3 puta padnes ispit, onda ga ubuduce polazes pred komisijom, a ne pred istim profesorom. Na taj nacin se izbegava subjektivnost profesora. Takodje, prolaznost na ispitima se regularno proverava i treba da bude u skladu sa Gausovom raspodelom, ako je prolaznost manja ili veca od Gausove sredine, onda je profesor ili "strog" ili "blag" kako to kolokvijalno kazemo, zapravo, u oba slucaja profesor radi los posao. Ako se to ponavlja tokom cele godine, onda se profesor zamenjuje. Ova se izivljava nekoliko decenija bez ikakvih posledica.

  Samo u Srbiji postoje "babaroge", sujeverja, subjektiviteti i nekvantifikacija rezultata, pa cak i na Univerzitetu. Na iole ozbiljnom Univerzitetu ovaj karakter bi nakon 2 godine trazila posao negde drugde.
  (Dejan, 13. februar 2020 11:37)

  # Link komentara

 31. Da li bilo gde na svetu postoje profesori kod kojih studenti 20+ godina padaju na ispitu? U zemljama EU, SAD, Kanadi, Švajcarskoj, Velikoj Britaniji, Rusiji, Kini, Japanu, Australiji, Novom Zelandu, ...? Bilo gde?! Šta bi se dogodilo kada bi npr. na Hardvardu, 90+% kandidata palo na jednom ispitu što je kod ove žene masovna pojava? Da li bi taj profesor posle toga mogao da dobije posao na bilo kom drugom univerzitetu osim eventualno na portirnici ili u skriptarnici?
  (Boris, 13. februar 2020 11:25)

  # Link komentara

 32. @Na svim svetskim univerzitetima postoji ocena profesora koja mnogo znači, pre svega dekanu i upravi fakulteta. Može neki nezadovoljni student da udari "1" i da ostavi neki neprilagođen komentar, ali kada ti je prosečna ocena poslednje 4 godine 1,66 onda to možda i jeste tema za preispitivanje.

  Da, ali na ozbiljnim svetskim univezitetima su u većini ozbiljni studenti čija ocena nešto znači. Ja sam 7 godina radio na jednom našem državnom univezitetu, kao asistent a kasnije kao i docent i prolazio slično kao profesorica. Sreća pa sam na vreme presekao i otišao iz Srbije. Poslednje četiri godine radim na jednom univerzitetu ovde u Francuskoj i znate šta - dobijam super ocene, mnogo bolje nego u Srbiji.
  (Ja, 13. februar 2020 11:23)

  # Link komentara

 33. “Nekada su studenti ziveli sa po 5 kreveta u sobi bez grejanja kod gazdarice”. Majke ti, pa ovo je prava karakteristika i osobina onog matorog baksuza, najjace je da nam studenti u sred 2020. zive bez grejanja sa jos 5 ljudi u sobi jer je doticna profesorka tako. Na ozbiljnim fakultetima postoji ocenjivanje profesora, pa kad ti imas prosecnu manje od 2 i studenti ti po 25 puta izlaze na ispit, zna se u kome je problem.
  (sef strucnog staba, 13. februar 2020 11:23)

  # Link komentara

 34. Kalsičan primer narcisoidnog poremećaja ličnosti i kompleksa više vrednosti. Predmet uskostučan do uzaludnosti. Šta bi tek trebalo da rade profesori hirurgije čiji studenti svojim znanjem ili neznanjem utiču na život ili smrt pacijenata. Nepisano je pravilo da su najveći stručnjaci u svojim oblastima i najbolji nastavnici i veliki ljudi jer su ostvareni i lično i profesionalno.
  (Sve što je preterano je znak za uzbunu!, 13. februar 2020 11:20)

  # Link komentara

 35. Strasno je ko je u Srbiji professor Univerziteta. Kakve trivijalne kvalifikacije iznosi. A o kvantifikaciji njenih rezultata nije rec rekla. Ova osoba nikada ne bi bila profesor na iole ozbiljnom Univerzitetu, jer joj je prolaznost na ispitima minimalna i to vec decenijama, sto sve ukazuje da je ona problem.
  (Mile, 13. februar 2020 11:20)

  # Link komentara

 36. Na mom fakultetu, da sam vlasnik, ona ne bi radila.
  (Prof. dr Milan Janković, 13. februar 2020 11:18)

  # Link komentara

 37. Potpuna podrska za profesorku!
   (wc, 13. februar 2020 11:17)

  # Link komentara

 38. Ako studenti ne mogu godinama da poloze ispit kod vas, onda ste vi profesorka pali na ispitu prenosa znanja i pedagogije. Toliko o tome.
  (AlexBG, 13. februar 2020 11:17)

  # Link komentara

 39. imali smo profesora..iz Subotice..(sad je penzioner).prvi njegov govor kad je pocinjao novu skolsku godinu sa djacima srednje skole je bila..bog zna za 5,autor knjige iz matematike za 4,ja za 3,a vama preostaju 1 i 2 .
  posto je jedan ucenik morao uzeti privatne casove,jer mu nije polazilo za rukom ucenje matematike,igrom sudbine dobio je profesora koji je bio profesor istom tom.
  nakon par propitivanja i polaganja,isti taj ucenik je trazio da odhovara za 4 ku..ali je profesor odbijao,da bi na kraju popustio i prihvatio da ucenik polaze za vecu ocenu.
  naravno i polozio,a posto je stari profesor bio upoznat o dogadjaju,kad je taj ucenik polozio,predao mu pismo sa domacim zadatkom,koji je ponudio da ovaj profesor resi i ako ga uradi da ce ga nagraditi ..profesor je procitao pismo,istom uceniku dao 5 cu,i izvinio se uz molbu da pozdravi njegovog mentora.
  to je ujedno bilo i naravoucenije za tog opasnog profesora..nemoj nikoga omalovazavati,jer ne znas koliko zna znanje..sutra ce mozda tebi predavati ..
   (mozaks, 13. februar 2020 11:13)

  # Link komentara

 40. Osobo bolesna -nije cilj fakulteta da se na ispitima pokaze apsolutno znanje. Njega nema niko,cak ni doktori nauka iz oblasti koju su specijalizovali. Fakultet je nadgradnja u odnosu na srednjeskolsko obrazovanje. Cilj je pokazati otvoren viserakusni pristup temama,razumevanje sustine i puta kojim se kasnije u radu i praksi, na visem nivou ,popunjavaju (manje) praznine.
  (Paja, 13. februar 2020 11:11)

  # Link komentara

 41. Ako student padne 27 puta kod iste profesorke onda je u najmanju ruku i profesorka kriva kao i student.
  A u svakom normalnom sistemu obrazovanja tako nešto jednostavno nije moguće.
   (Vlad Rad, 13. februar 2020 11:10)

  # Link komentara

 42. Mozda ima smisla da profesori sa medicinskog fakulteta budu ovako strogi,jer skoluju ljude od cijih ce profesija zavisiti zivoti ljudi,ali na geografskom fakultetu,ajte molim vas,gluposti.
  (mix, 13. februar 2020 11:08)

  # Link komentara

 43. Nek' ona ipak prvo sebe preispita pa tek onda studente. Moja majka je bila nastavnik i uvek je govorila da "... nema glupe dece samo prosvetara koji ne zna da prenesu znanje ...". Dakle pozvaćemo se na njene reči pa ako ZNA da prenese znanje tada je njoj i studentima lako i ZAŠTO bi imali tremu sem ako NE ZNA da prenese znanje tada je i Ona nesigurna, a sav bes tim nezadovoljstvom prenosi na decu tj. studente. Nemojmo da se foliramo floskulom "samo JA valjam, a svi ostali su loši jer nisu učili"... profesor treba studente i da nauči nešto iz svog predmeta koji predaje ako je već došao da uči.
   (XXL, 13. februar 2020 11:00)

  # Link komentara

 44. Da je vise
  " baabroga" i " dedaroga"
  u nasoj zemlji,
  zemlja bi nam bila neuporedivo bolja.
  (Pedja, 13. februar 2020 10:53)

  # Link komentara

 45. Na svim svetskim univerzitetima postoji ocena profesora koja mnogo znači, pre svega dekanu i upravi fakulteta. Može neki nezadovoljni student da udari "1" i da ostavi neki neprilagođen komentar, ali kada ti je prosečna ocena poslednje 4 godine 1,66 onda to možda i jeste tema za preispitivanje. NE razumem ideje, treba biti babaroga i priču o površini u km2 u relaciji sa znanjem. Treba biti čovek i profesor, a ako ćemo u km2 onda niko iz Rusije, USA, Indije nikada ne bi trebao da položi ispit po njenom kriterijumu pošto bi to bilo nemoguće spremiti...
  (Bojan, 13. februar 2020 10:38)

  # Link komentara

 46. .... treba biti čovek.
   (zliZo, 13. februar 2020 10:36)

  # Link komentara