"Strogo poverljivo": "Grabež"

Beograd -- U trećoj epizodi dokumentarne serije “Strogo poverljivo”, pod nazivom “Zločin i tajna”, B92 otkriva detalje tajne akcije "Grabež".

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Moto VJ prema politickim i drugim neistomisljenicima je bio i ostao:"Ima da ga nema!". A da tragedija bude jos veca ovaj narod je sve vreme imao najvise poverenja u tu instituciju?! Instituciju koja je izgubila sve ratove od 45 na ovamo, a svoje komplekse zbog toga lecila na svojim gradjanima!
  (sasa jokic, 28. februar 2005 12:35)

  # Link komentara

 2. Grozim se ovih Pavkovicevih reci. Nazalost,taj covek je ostao zasticen posle 5.oktobra, a sada treba da dobijemo sankcije ako taj "heroj" ne ode u Hag. Mislim da je kasno za 6.oktobar.
  (Banci, 28. februar 2005 13:52)

  # Link komentara

 3. A je l' mogu ja da zadrzim Pavkovica tri dana pre nego ga isporucim Hagu, a posle bih mu se, naravno, izvinila? A sve u ime sebicnog odrzanja sopstvenog zivota, elementarne pravde, zdravog razuma, mentalne higijene i preventive za buduce "zivsepredatinece" pavkovice! Jedva cekam da padne vece...
  (guC, 28. februar 2005 13:54)

  # Link komentara

 4. Da li ću, zahvaljujući emisiji koju najavljujete, najzad videti tog famoznog Gezu Farkaša? U celoj ovoj našoj priči za čiji opis prosto nemam odgovarajuće atribute, taj je čovek mnogo duže od, npr, Generala Pavkovića a koliko je javnost upoznata sa njegovim ...likom i delom?!? Nešto kao vojni ekvivalent Bracanoviću!...Jer je obaveštenost i o jednom i o drugom upravo obrnuto srazmerna dimenzijama (zlo)dela za koja su zaslužni!
  (Kasandra, 28. februar 2005 14:32)

  # Link komentara

 5. Ja sam bio u vojsci kada se desio 5. oktobar. Pavkovica pamtim po tome sto se uvek trudio da u svojim govorima pred vojskom i u medijima posebno istakne "lik i delo" Slobodana Milosevica, a poveze opoziciju sa spoljnim neprijateljem.
  Jos smo u kasarnama dobijali "Politiku" (dnevni list) besplatno pola godine pre 5. oktobra. Na svakoj naslovnoj strani je bio Sloba i bas su ga agresivno reklamirali. Toliko agresivno da nam se svima smucio pa smo (iz milon razloga!!! ) glasali protiv njega. A tek sto smo Pavkovica prezirali sto mu se u nase ime uvlaci...Nas najveci heroj. Sram ga bilo, bolje da se svega ni ne secamo. Sramota je.
  (svedok, 28. februar 2005 16:08)

  # Link komentara

 6. Daj ljudi sto napadate Pavkovica, bolje da mu vratite onu kucu koja se pravila na Dedinju, kao i onu koju vracaju ovi u skupstini Milosevicu.
  Smrt fasizmu komunistima slobooodu!
  (Dejan, 28. februar 2005 16:42)

  # Link komentara

 7. Za nekoliko godina kada se stvari razmrse, SPO ce biti vodeca politicka snaga u Srbiji i velika je steta sto to nije bilo moguce da se desi mnogo ranije. Samo Vuk Draskovic vodi nacionalno odgovornu politiku i vuce prave poteze. Svi ucesnici atentata na njega moraju da budu privedeni pravdi.
  (Nastasja iz Zemuna, 28. februar 2005 17:14)

  # Link komentara