Snimljeno pleme koje je pojelo Rokfelera VIDEO

Majkl Rokfeler je misteriozno nestao tokom ekspedicije u Asmatu, regionu u Novoj Gvineji, a jedna od teorija je da su ga ubili i pojeli pripadnici plemena.

Izvor: Večernje novosti
Pošaljite komentar
 1. Dečko je bio malo manje nenormalan i odvratan, pa nikako nije mogao da se uklopi u porodicu. Pa je od njih bežao najdalje i najzabitije što je mogao. A opet ne bilo gde, nego negde gde je ipak među svojima, tj. među kanibalima...
  Ne zna se šta je bilo ali se zna da su Rokfelerovi napravili ogromnu potragu za njim. Sa mnogo naoružanih ljudi. Dugo je važilo da su to selo/pleme gde je skončao celo pobili. Ovi sada - odavno je provaljeno kako sve razna plemena lažu i šegače se sa svim tim tupavim "antropolozima" i svim tim takvim "jeli šta ćeš bre ti ovde?".
  (Helios, 15. decembar 2019 09:22)

  # Link komentara

 2. Razliciti stilovi zivota, imaju pravo ljudi na svoju civilizaciju. Ako smo toliko ispred njih, onda bi trebalo da shvatimo da je najbolje ne dirati ih i pustiti ih da zive svojim zivotom. Zamislite samo razliku u poimanju zivota jednog Rokfelera koji je iskusio sta se iskusiti moze i ovih urodjenika!
  (Kobster, 15. decembar 2019 08:17)

  # Link komentara

 3. Bila je bogata trpeza.
  (sasa jokic, 15. decembar 2019 08:11)

  # Link komentara

 4. Sunce ti poljubim
  (Kakve njuske, 14. decembar 2019 23:11)

  # Link komentara

 5. i?
   (ALBANSKI RUSOFIL, 14. decembar 2019 23:00)

  # Link komentara