Ko sme da gostuje na RTS-u?

Potpredsednik Narodne stranke i predsednik odborničke grupe SzS Nikola Jovanović napravio je primedbu zbog gostovanja Tatjane Macure iz SMS-a na RTS-u.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Kakva konstatacija... SzS predvodili lideri... pa ko će ako neće lideri?
   (MiRa, 14. decembar 2019 16:11)

  # Link komentara

 2. Vas pozivaju na gostovanja,vi odbijate a onda se zalite na medijski mrak.
  (BozaB, 14. decembar 2019 16:01)

  # Link komentara

 3. Bravo Tatjana, retko kulturan i smiren zasluzen odgovor. Nazalost to ne prolazi kod napaljenih masa jer nisi nikoga prozvala za linc niti si locirala "izdajnika".
  (half life, 14. decembar 2019 14:26)

  # Link komentara

 4. Odbijanje gostovanja u "Fokusu" je apsolutno ispravno. Nepotrebno je učestvovanje u stvaranju privida da svi imaju iste uslove u medijima, jer to neko traži iz Evropske Unije. Novinari "Fokusa" su jasno stranački opredeljeni kao i novinari sa Pinka i Hepija (RTS je samo stranački obojen što ne bi nikako smeo da bude) . Tj. takve su im uređivačke politike, šta oni lično misle to nije ni bitno jer učestvuju svojim delima u obmanjivanju javnosti. Verovatno svi gore pomenuti dele iste "šatro diplome novinara" kupljene kod Miće na Megatrendu (onih 27.000 lažnih diploma se sigurno negde dobro udomilo). I eto gde je ključ: vreme je vladavine i osvete loših đaka!
  Da se razumemo: nije opravdanje što je medij privatni pa može da bude stranački opredeljen... Ne može, jer ima odgovornost!
   (deki, 14. decembar 2019 12:59)

  # Link komentara

 5. B92(tj.O2)jedan je od retkih medija koje pratim.Druge uopste NE!Ili su rezimski,ili su kupljeni novcem,ili na drugi neki nacin,kao reklamama,Dragana Djilasa i njegovih partnera.U te druge medije svrstavam N1,Danas,Vreme,medije koje sam pratio rado,ali vise su mi postali providni,isuvise.Isto tako,gosn.Djilas je kupio novcem,ili na drugi nacin,sve ove stranke i strancice iz SzS-a,koje pretstavlja kao pravu opoziciju(na to su naseli i EU pregovaraci),a drugu opoziciju kao laznu.I to mu uspeva,za divno cudo.Kako,ne znam!
  (Posmatrac, 14. decembar 2019 12:15)

  # Link komentara

 6. Kakva sad "moderna srbija" ovi kao "zavetnici" sto se pojave pred izbore i posle nestanu do sledecih.
  (esi mi dobar !, 14. decembar 2019 11:34)

  # Link komentara