1. Prvo, ima nas puno u Hrvatskoj koji ne pušimo više ovakve manipulacije. Vidimo svojim ocima svaki dan da je Hrvatska zrtva perfidne organizirane pljacke elitnih struktura, a ne nekog tamo Milosevica, Seselja, Mladica. Drugo, vise nam je stete nanjela nasa pohlepna crkva i njeno agresivno mijesanje u sve drzavne strukture nego bilo kakva Srpska invazija. Trece, iskreno se nadam da ce sve unistene drzavice Balkana uspjeti nekako strgnuti sve svoje vampire s vrata i udruziti se u borbi protiv korupcije, medijske manipulacije, i cetnickoustaskopartizanskih parazitskih struktura koji nas uporno vracaju u ratove. Hvala.
  (Da li se razumijemo?, 4. decembar 2019 19:22)

  # Link komentara

 2. Zanima me da li HR politicari imaju template dokumente u kojima se pominje Velika Srbija, Milosevic i agresija, bez obzira o cemu se prica?
  Da li neko moze da potvrdi da li na primer kada se HR pcelari ili metalostrugari pojave na sajmovima takodje pocinju sa Velikom Srbijom i cetnicima? Ne bi me iznenadilo ....
  (Shamu, 4. decembar 2019 19:05)

  # Link komentara

 3. Izvrsili najvece etnicko ciscenje nakon drugog svetskog rata,proterali preko 250 000 Srba iz svojih kuca,koje su potom opljackali i spalili i sve to uzvikujuci ustaske parole. Prethodno su iste te ljude izbacili iz ustava sto je uz velicanje ustastva i dovelo do reakcije Srba u Hrvatskoj. Niste vi ratovali protiv Miosevica nego protiv sopstvenih gradjana, Milosevica(reakcije Srbije) ste se kako je na kraju ispalo bez razloga plasili. Da je Milosevic (Srbija) usla u rat i izvrsila agresiju kako vi to kazete,vi nebi izdrzali mesec dana a ne pet godina.
  (dfghj, 4. decembar 2019 18:59)

  # Link komentara

 4. ....pre i tokom rata, pre toga je srpski narod bio žrtva Tuđmanovog režima (porodica Zec itd....), da ne zaboravimo pre toga Titovog i Pavelićevog režima.
  Gospodine Plenkviću zameram vam selektivno pamćenje, zato ste valjda ograničeni na svojstvo političara.
  (Kosmopolita, 4. decembar 2019 18:48)

  # Link komentara

 5. Amerikanci, gospodari medijske manipulacije. Ovo je za sve tupsone na svetu koji ne misle svojom glavom. Ovako se kupuje opravdanje za zlocine
  (Sale, 4. decembar 2019 18:27)

  # Link komentara

 6. Srbi u Hrvatskoj su bili prave žrtve Tuđmanovog nacifašizma! Dokaz je da ih danas u Hrvatskoj i nema. Hrvatska je ustvari nova NDH!
  (antifasist, 4. decembar 2019 18:08)

  # Link komentara

 7. Hrvatska i žrtva u jednoj rečenici. Nekako ne ide.
   (superhik, 4. decembar 2019 18:06)

  # Link komentara

 8. i taj savez cete rasturiti, tu ste dokle vam odgovara
  (Saša, 4. decembar 2019 18:04)

  # Link komentara