Tači: Situacija je previše opasna

Priština -- Odluka EU o odlaganju članstva zemalja Zapadnog Balkana nije rešenje već mogući povod za nove nerede u regionu, izjavio Hašim Tači, prenosi Gazeta ekspres.

Izvor: Kosovo online
Pošaljite komentar
 1. Ako je Evropa zajedno sa SAD učestvovala u velikom ratu na Balkanu devedesetih godina, ako su sve zahuktali i doprineli da se godinama ubijamo, sada bi trebalo da nam pomognu da se vratimo na dobar put, ne da pokušavaju da drže žarište u Evropi. To što nam još uvek odmažu nije dobro za njih koji su nas unazadili 40 godina, zato je Tači sa neke strane u pravu. Za sve ostalo ga čak i nemerljivo mrzim.
  (Dovla, 3. decembar 2019 15:18)

  # Link komentara

 2. Ko o čemu Albanci o ratu. Neće biti rata Hašime, ni nereda neće biti ničega na šta si navikao. Ljudi će jednostavno otići, Vučić o tome priča godinama svi o tome pričaju samo si ti Hašime u ratu, s kim?
  (Solomon, 3. decembar 2019 14:59)

  # Link komentara

 3. Kad ti nešto ne ide odma pretiš neredima...ali mislim da ti ovog puta neće upaliti, nego put pod noge i pravac u Hag...
  (AL-X, 3. decembar 2019 13:24)

  # Link komentara

 4. I ovaj tek progledao! Kad mu prođe mandat onda nauči, spozna i ode u prošlost. Onda nova kreatura koja dojdje isto tako, uči, spoznaje, na kraju izgubimo vrijeme sa njima oko onog što nama pripada. Ovakvi misle da predstavljaju Srbe na Kosovu, koji UŽAS!
  (prellee, 3. decembar 2019 13:15)

  # Link komentara