1. Искрено, родитељи нису ни свесни колико пута су њихова деца на моменат од погибије. Ја сам за ових 30 година био у пет ситуација из којих сам пуком срећом изашао жив. Тек сам пар секунди или минута касније схватио да сам остао жив само због чисте среће. Моји родитељи и дан данас знају само за једну од тих ситуација.
  (Пера, 8. novembar 2019 14:08)

  # Link komentara

 2. Tuzno je... Neopisivo... Jadno dete i jadna porodica... Nezamislivo
   (Chewra, 8. novembar 2019 13:22)

  # Link komentara

 3. Aleksis Sanco Panco, koliko bezosjećajan čovjek mora da bude pa da ostavi takav komentar na ovakvu vijest? Očito nemaš djece, ili ih nisi lično podizao, jer takvi misle da su eksperti u podizanju djece..
  Djeca nisu komp, gdje ti nešto uploaduješ, i to je gotova stvar....To je proces učenja koji traje, i moraš nešto da ponavljaš hiljadu puta i da pričaš o tome, jer nisu svjesni posljedica. A djeca znaju da ne poslušaju šta im se kaže, i da prave greške. Još jednom, djeca nisu na dugme.
   (una, 8. novembar 2019 11:52)

  # Link komentara

 4. Tuga je ova zemlja sama po sebi roditelji nemaju oslonac od svojih roditelja,nemaju novca da plate dadilju pa ni na komšije se ne mogu osloniti . A znate jako je teško kad imate dva mala deteta jedno škola drugo vrtić rastrgnuti u bezdušnom 21 veku. Naravno nije neko opravdanje za nas mlade koji smo roditelji male dece živomo u ludom i brzom vremenu juriš poso , juriš decu gledaš njima sve da obezbediš da imaju i u toj ludoj jurnjavi izgubiš i sebe a eto dese se i mnoogo gore stvari. Žao mi je tog deteta i tih roditelja jbg ništa nam lepog nisu ostavile starije generacije , verovatno ni oni nisu toliko krivi , verovatno su i oni bili rastrgnuti , dešavalo se ovakvih slučajeva i tad ali nije bilo internet portala da to bude toliko dostupno svima.
   (Sch.., 8. novembar 2019 11:22)

  # Link komentara

 5. Gde se dete od 6-7 godina ostavlja samo u stanu i to u stanu u nekom neboderu. Trebala je dete da povede sa sobom a ne da ga ostavi samog jer deca su nemirna, sve ih zanima i malo nepaznje i eto tragedije. Roditelji su duzni da zaplase decu da ne diraju struju, da se ne naginju kroz prozor.. jer ako ih oni tome ne nauce nece imati ko drugi i tragedija je veoma verovatna.
  (Samo tetki da odnesem lek, 8. novembar 2019 11:20)

  # Link komentara

 6. @boban. Tako sto nema ko da ga cuva, nemaju svi poslugu a mozda ni babe ni dede. Razmisli malo kada pises. Ocigledno nemas decu ili imas nekoga ko ce ti titrati. ja svoje dete moram da ostavim na sat vremena. Doduse ima 9 god i zna vrlo dobro sta sme a sta ne. Naravno zovem ga svakih 15 min. Dakle ne osudjujte unapred roditelje. saucesce porodici. ?
   (magelann, 8. novembar 2019 11:04)

  # Link komentara

 7. Možda sam bezdušan, ali ne osećam onu uobičajenu tugu povodom smrti deteta. Žao mi je, ali krivi su roditelji što jedno dete nisu mogli da nauče da se ne igra oko prozora. Na kraju, jedino će njih boleti i tog brata kog mi je isključivo i žao.
  (Aleksis Sanco Panco, 8. novembar 2019 10:35)

  # Link komentara

 8. Tuga. Saucesce rodbini.
  (Petar, 8. novembar 2019 10:16)

  # Link komentara

 9. Strašno:(.
   (Smuleco, 8. novembar 2019 10:04)

  # Link komentara

 10. kako ostaviti dete tako mlado samo kuci?
   (boban, 8. novembar 2019 09:27)

  # Link komentara