1. @Radojko
  A šta ako ubace pismo u sanduče za otpremu? Jel i sanduče da traži da se otvori pismo? I vi koji ste stavili plus da vas pitam jel bi ste voleli da vam pregledaju torbe kad izlazite iz radnje, da vam preturaju po tašni, da čitaju pisma, da vam uzimaju telefon i gledaju dal ste imali slučajno sms razmenu sa teroristima? Neka nek vam uzmu komplet privatnost kad ne razumete šta vam uzimaju. Čim se niko nije bunio za 600 kamera u Beogradu jasno sve.
   (ko je ovde lud, 7. novembar 2019 23:45)

  # Link komentara

 2. Ahmete i ostali,Srbima sluzi na cast sto Srbiju dele sa svima onima koji nisu Srbi odnosno pravoslavci,meni je bitno da si covek a to dal si Madjar,Vlah ili Bosnjak me ne zanima....hajde da radimo i brinemo za nasu decu a kad zavrsimo posao ti brate idi i klanjaj u dzamiji koliko te volja a ja cu u crkvi da se krstim koliko ja zelim.... vekovima zivimo zajedno kao braca....budala ne zna za veru i naciju bas zato sto je budala....
  (Sasa, 7. novembar 2019 20:19)

  # Link komentara

 3. Pošte pri prilikom prijema moraju da utvrde sadržaj pošiljke. Utvrditi put pošiljke, odakle je zaista krenula (što ne mora biti u vezi sa zapisom na koverti), kuda je zaista putovala, ko ju je proveravao, preuzimao, dostavio. Kod preuzimanja pošiljke u pošti se daje na uvid lična karta. Svaka pošiljka ima svoj broj, sve se to može pratiti. Ko god uzme kovertu u ruku, sasvim sigurno uočava da je u njoj nešto neobično, metak je relativno težak. Isterati istinu na video, čija je ovo zaista ujdurma.
  (Radojko, 7. novembar 2019 20:09)

  # Link komentara

 4. Komsije, komsinice, braco, sestre.... mislim da smo se dovoljno klali i mrzili i to STVARNO. Ajde vise bez ovih gluposti, koga bre vise zanima ko je Musliman, Srbin, klinac, palac ili Marsovac? Hocu da zivim normalno ja kao Musliman a ti kao Srbin, da radim, putujem, gradim buducnost sebi, svojoj deci, komsijama i njihovoj deci. Necu da zivim u strahu, a isto to zelim tudjoj kao i svojoj deci. Ljudi recimo DOSTA, stvarno je DOSTA. Hajde da se unormalimo vise kumim vas bogom.
  (Ahmed, 7. novembar 2019 19:45)

  # Link komentara

 5. Samo onaj ko nije osetio posledice ratova i medjuetnickih sukoba,moze ovakvu poruku da smisli. Pravi Srbin voli Srbe i Srbiju, ali i sve ostale stanovnike Srbije, koji dozivljavaju Srbe i Srbiju kao dobre komsije sugradjane. Ovoj budali koja je ovako nesto smislila, zatvor je u najmanju ruku buduca adresa.
   (Srbenda, 7. novembar 2019 18:36)

  # Link komentara