1. I do sada je Iran snabdevao Hute oružijem, tako da se od starta znalo da se radi o iranski bespilotnim letelicama, jer Huti nemaju tehnologiju da naprave običan metak. Ono što u Rijadu ne mogu da dokažu odakle je izveden napad. Interesantno da uvek izveštači CNN-a imaju prednost na konferencijama za štampu u Rijadu. Ima tu neka veza, demokrate-saudijski lobi-CNN(Mardok). Na osnovu dosadašnjeg iskustva smo videli da je ta američka medijska kuća željna novih ratova. Saudijski potparolol ministarstva odbrane na pitanje da li je Iran odgovoran za napad nije odgovorio. Onako, bezuspešno je pokušavao da dokaže da saudijska vojska jaka i da je protivvazdušna odbrana dobra, iako je jasno da je ovo veliki propust.
   (V. B, 18. septembar 2019 22:03)

  # Link komentara

 2. Znate o čemu se ovde radi? Ovo je klasičan pokušaj pljačke prebogate Al-Saud familije, koordinisano izveden od strane dve najveće sile.

  Ovi napadi dvostruko koriste i Amerima i Rusima. Prvo, prija im uništenje naftne industrije S. Arabije, jer ono što malo ljudi danas zna je da su SAD u poslednjih par godina od uvoznika postali izvoznici i to ne samo derivata nego i sirove nafte. Takođe, ovi napadi će naterati saudijce pa potroše milijarde na novo naoružanje. Na kraju Tramp-Putin kartel piše novu pobedu.
  (globalni kešolovci, 18. septembar 2019 19:18)

  # Link komentara

 3. ..."nesporni dokazi" i prikazane fotke jasno govore da je steta neuporedivo manja od navedene i da nema govora o svetskoj krizi u proizvodnji nafte...
  ...ko je i zasto ovo uradio, vreme ce pokazati, jako brzo...
  (kraja, 18. septembar 2019 18:58)

  # Link komentara