1. Iz ovo malo komentara se vidi koliko ljudi nemaju empatiju, i koliko su u sustini samozive neznalice. Odluka o samoubistvu nije kao odluciti o frizuri. Covek je na ovaj nacin trazio pomoc. Komentari "da je mislio ozbiljno to bi uradio gde ga ne vide" su delo nesrecnih ljudi. Ne bila im u kozi kada one tako pametne strefi otreznjenje, i kada budu trazili pomoc.
   (Maca, 1. avgust 2019 07:02)

  # Link komentara

 2. - Nije dozvoljavao lekaru i mediciskoj sestri da priđu i ukažu pomoć preteći da će i na njih da nasrne. Dramio je, vikao, a kraj njega je bila devojka koja je plakala i molila da se urazumi i prihvati pomoć lekara. Drama je trajala više od pola sata, a čovek je sve vreme obilno krvario. Kada su primetili da se polako opušta i skoro kolabira članovi medicisnke ekipe su pritrčali, brzo ga utovarili u kombi i odvezli u Urgentni centar - priča jedan od očevidaca.


  Lekari iz Hitne pomoći ne bi ni najmanje pogrešili da su mu ispunili želju i otišli čim im je zapretio da će i njih da napadne. Da je stvarno hteo da se ubije, vene ne bi sekao pred publikom već bi to učinio gde ga niko ne vidi i gde mu niko neće moći da pomogne. Sada je dobio ono što je želeo: svoji pet minuta slave.
  (Samosvesna građanka, 31. jul 2019 21:33)

  # Link komentara

 3. Da je hteo da se ubije on bi se ubio,ne bi se glupirao ovako u javnosti...
  (Mrmot, 31. jul 2019 21:25)

  # Link komentara

 4. sad je postao heroj
   (radule, 31. jul 2019 19:36)

  # Link komentara

 5. Eto sta biva kad se gleda previse rijaliti program ili AEW
  (Ninja, 31. jul 2019 19:07)

  # Link komentara

 6. Neka nas pogleda neko
   (dusan, 31. jul 2019 19:06)

  # Link komentara