1. Samo vi gledajte kuda hodate i sve ce biti u redu.
  Ja dnevno ispesacim izmedju 5 i 10 km sto po gradu sto po keju i nikada nisam imao situaciju da me bilo sta od navedenog zgazi tkd vase price padaju u vodu
  (Bla, 1. avgust 2019 11:23)

  # Link komentara

 2. Dobar je ovaj sa edukacijom pešaka, ko da on noge nema.
  Pešaci prelaze ulice gde stignu.
  Biciklisti voze po trotoaru i zvone da im se skloniš.
  Trotinetisti voze slalom između pešaka.
  Automobilisti nasrću na sve redom.
  Nije u đonovima i točkovima stvar, nego u glavi.
  Mi nije da ne umemo, nego ne želimo da sa-obraćamo.
  (Gif, 31. jul 2019 21:36)

  # Link komentara

 3. Bla,prvo ovde je debil udario dete u Bulevaru!!! Tu nema biciklisticke staze! Drugo, biciklista na stazi ne moze da vozi kao sumanut samo zato sto je na istoj. Znaci, tvoj komentar nema blage veze sa temom ove vesti. Ima puno istine u tvom komentaru ali ni grama u odnosu na vest za koju si poslao komentar.
   (wc, 31. jul 2019 18:30)

  # Link komentara

 4. Izvinte, ali ovo je po meni nista drugo nego motorcilk.
   (g, 31. jul 2019 16:17)

  # Link komentara

 5. Govorim i kao vozac trotineta i automobila i znam da ce se 90% vozaca sloziti sa mnom oko sledeceg. U ovoj zemlji je NEOPHODNO odraditi EDUKACIJU PESAKA. Zakon o saobracaju je postao opsta sprdnja i sta god da se desi vozac je kriv. Po Beogradu pesaci pretrcavaju van prelaza, prelaze na crveno, kada idu preko prelaza ne potrude se da pogledaju da li je bezbedno preci vec samo izmarsiraju na ulicu pod parolom: ja sam na prelazu moraju da mi stanu. Svi zaboravljaju da je istim tim zakonom zabranjeno slusati muziku na slusalice ili gledati u mobilni telefon. Po trotoaru kada idu, idu sa nabijenim nosevima u telefone i udaraju o stubice i bandere posto ih ne vide pa naravno da ce naletati i na trotinete i bicikle. O prometu pesaka po biciklistickoj stazi necu ni da pricam, kod Hajata pogotovu ima vise pesaka na stazi nego trotoaru. Kada izlazite iz prodavnice ne gledajte u kesu da vidite sta ima unutra vec gledajte kuda idete, kada setate nekom pesackom zonom gledajte kuda idete a ne sta vam se desava na telefonu.
  Pesaci NE ZNAJU DA JE BICIKLISTICKA STAZA ZA BICIKLE A NE ZA NJIH. Tako da dosta pametovanja i za promenu GLEDAJTE KUDA IDETE!!!!!!!
  (bla, 31. jul 2019 15:55)

  # Link komentara

 6. Pa gospodo, morali ste zanati kakvo je stanje sa biciklističkim trakama po Beogradu kad ste kupili vaš trotinet. Nema izgovora. Kako biciklisti idu po putu, izvolte i vi kacigu na glavu pa na asfalt. Ovo je sebičluk i bahatost strašne veličine.

  Uostalom, trotineti spadaju pod električne skutere, za šta ima zakon koji jasno kaže: NE NA TROTOAR!
  (Zid, 31. jul 2019 13:48)

  # Link komentara

 7. Ko je dozvolio da se ovim vozi po trotoaru ,gde pesaci da se sklanjaju kad oni jure punim pravom gde mi JEDINO mozemo da hodamo.Pazi na prelazu,pazi da ne pretrčavaš,pazi ,pazi a onda evo ti i na trotoaru ne mozeš biti miran. Šta je ovo i dokle?
   (zauvek svoj, 31. jul 2019 13:06)

  # Link komentara

 8. I ja sam vozač trotineta, tačnije onog što ima sedište i malo veće točkove no ovi što se uglavnom voze. Već ggotovo mesec dana.
  Vozim ekstremno pažljivo, trudeći se da se uklopim sa brzinom pešaka, koristim svaku normalnu priliku da ih obiđem, a gledam da što manje izlazim na asfalt. Zašto? Rizik da mi se nešto desi, značajno je veći!
  Kada bi postojale biciklističke staze po Beogradu, ovaj vid prevoza bi bio fantastičan, ali nije tako. Na putu se osećam kao da sam nekome nešto ukrao, na trotoaru, isto!
  Kao i u svemu, i ovde ima raznih ljudi, ali su uglavnom ok. Pod osećajem da sam nešto ukrao nekome, tako i vozim čuvajući svoju glavu i glavu drugih.
  A vožnju (bilo čega, auta bicikla, trotineta) doživljavam kao veštinu predviđanja šta onaj drugi da uradi.
  (Captain Nemo, 31. jul 2019 12:51)

  # Link komentara

 9. Zabrana za ove trotinete
   (Gradjanin, 31. jul 2019 12:33)

  # Link komentara

 10. @ svemir. Pesaci ne smeju da se krecu biciklistickom stazom. Biciklisti ne smeju da se voze trotoarom i preko pesackog prelaza. Elektricni trotiineti su vozila, kao I bicikli I motocikli ( voze se, imaju tockove, elektricni pogon) pa bi i za njih trebalo da vaze isti propisi ( sto znaci i odgovornost za nanosenje povreda I m?terijalne stete drugome).
   (pp, 31. jul 2019 11:46)

  # Link komentara

 11. Postovani komentatori samo se cekao ovaj dan. Prvo da se razumemo, biciklisti su ugrozeni i na kolovozu i na trotoaru. Kolovozu od stane vozaca automobila, taxista i GSP. S druge strane pesaci ne postuju biciklisticku stazu. Kako onda ocekujete da korisnici trotineta postuju bilo sta. Oni ne spadaju ni u vozace automobila, bicikliste a kamoli u pesake. Ja ako ga oborim na kolovozu vodi se da sam udario pesaka, ako me on udari na trotoaru samo privatnom tuzbom mogu da dobijem odstetu isto tako ako on mene udari a ja u kolima.
  (Totalnodrukcijiodsvih, 31. jul 2019 11:44)

  # Link komentara

 12. Pešacima su i dalje veće šanse da ih neko povredi automobilom na trotoaru, tako da im pojava trotinetaša i ne pravi neku razliku.
  A ako se sedmogodišnji dečak iz ove situacije izvukao sa ogrebanim kolenom, onda izgleda da su ti trotinetaši izrazito benigna sorta, što je i logično za tako laka vozila.
  (zmau, 31. jul 2019 11:43)

  # Link komentara

 13. ja sam imao slično iskustvo takodje u bulevaru. jure trotineti kroz gužvu ne obaziruci se na ljude i prolaze u zgrade i garaže kojih ima na svakih desetak metara. zaista haos
   (deda, 31. jul 2019 11:35)

  # Link komentara

 14. @hanibal aa kakvi su tek pesaci. biciklistickom stazom opasnije da se ide nego ulicom. niko ne obraca paznju na tebe. idu ti u susret i ocekuju da se ti pomeris aa oni idu biciklistickom stazom. ne mozes da delis ljude tako. jednostavno kod nas ne postoji kultura voznje bajsem ili eto sada trotinetom. niko ne obraca paznju ni na koga. svi se ponasaju divlje, od pesaka do biciklista. zato se i desavaju ovakve nesrece.
   (svemir, 31. jul 2019 11:25)

  # Link komentara

 15. sa ovim malim tockovima pri vecoj brzini opasni su i za onoga ko ih vozi..realno
   (laki, 31. jul 2019 11:15)

  # Link komentara

 16. Nista bolji nisu ni biciklisti, jos samo da krenu automobilima po trotoaru.
   (Hanibal, 31. jul 2019 11:02)

  # Link komentara