Raspušten novosadski odbor DSS-a

Novi Sad -- Raspušten je Gradski odbor DSS-a u Novom Sadu, koji je, mimo odluke centrale stranke, podržao SRS na lokalnom nivou.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Ovo je bacanje prasine u oci. DSS odbornici u Novom Sadu se vec preuzeli gradske funkcije, da nece mozda da ih vrate...nosta novo od DSS, a i kako bi pored takvog clanstva i rukovodstva
  (Zoran, 30. novembar 2004 22:27)

  # Link komentara

 2. Kakva Vam je stranka takav je i poverenik. Zbog takvih sam i napustio zemlju. Molicu lepo sta ce Radusinovic u Novom Sadu. Neka pokaze znanje u Beogradu ali je slab igrac.
  (vojvodjanin, 30. novembar 2004 23:45)

  # Link komentara

 3. Odlicno i efikasno. Svaka cast. Sad jos da pocne na drzavnom nivou ovako efikasan da se bude.
  (Sasa Krsmanovic, 1. decembar 2004 07:32)

  # Link komentara

 4. Vrlo zanimljivo, kako to da su podržali baš SRS i SPS, kako to da nisu podržali DS, LSV i ostale??? Lično, mislim da je to dodvoravanje SRS-u, ne bi li ih umilostivili, da ne podrže predlog o nepoverenju republičkoj Vladi kada za to dođe vreme, tj. kada DS sakupi dovoljno pristalica. Uprkos svemu, uveren sam da će radikali vrlo rado srušti Vladu ako im se za to ukaže prilika, pa taman da i sam Koštunica pređe u SRS. Sve u svemu, krajnje otrcano i providno. A to što će sad DSS isključiti ili kazniti ove odbornike, to je samo "pozorišna predstava" za javnost. Čak i da je sve istina, šta reći o stranci koju ne slučaju gradski odbori, a republički poslanici prelaze u druge stranke? Mislim da je svaki dalji komentar suvišan.
  (Ante, 1. decembar 2004 20:17)

  # Link komentara