1. Dačić je naveo da je reagovao kada su mediji preneli da Borisov upozorava budućeg šefa evropske diplomatije Žozefa Borela, koji još nije izabran, da ne može da zastupa stav Španije, već mora da ima u vidu stav cele EU, da je Kosovo nezavisno.

  Prema njegovim rečima, u pitanju je bila loša interpretacija njegove izjave.

  Ako je to bila loša interpretacija njegove izjave, to bi znacilo da je Bojko Borisov mislio nešto sasvim drugo, da je ustvari zeleo da kaze da Žozef Borel treba da zastupa stav Španije a ne da ima u vidu stav cele EU, da je Kosovo nezavisno, da se izvinuo Ivici Dacicu zaklinjuci se u sve sto mu je najmilije da on to tako nije mislio nego je u pitanju bila samo loša interpretacija njegove izjave ?

  Je li stvarno postoji neko ko veruje u to da je Bojko Borisov ili bilo ko u EU promenio svoj stav o Kosovu zato sto je Ivica Dacic reagovao ?
  JOK LEBA MI !
  (Bitnije od bitnog, 12. jul 2019 13:13)

  # Link komentara

 2. Sve je jasno i nema potrebe za pojasnjavanjem pamti pa vrati.
  (Roko, 12. jul 2019 11:50)

  # Link komentara

 3. Ne postoji sučajno ona izreka:- 'TO TI JE BUGARSKA POLITIKA'. U prevodu njima nikad ne smeš verovati jer se uvek priklanjaju trenutno jačem. To je naročito iskusila jugoistočna Srbija kroz Balkanske i oba svetska rata. Tako da Dačić nema potrebe da se izvinjava Borisovu koji što nije rekao javno rekao je između redova. Sa takvim komšijama uvek se spava otvorenih očiju.
   (Pusta reka ne zaboravlja, 12. jul 2019 11:45)

  # Link komentara