1. Ako ćemo iskreno, to nije hram SPC. Sada se u njemu izvode arheološka istraživanja, tako da se u njega ne može ući. Ovo je bila provokacija SPC. Sve u ovome je politika.
  (Commentator, 12. jul 2019 10:10)

  # Link komentara

 2. Moramo pod hitno da uspostavimo mnogo tešnju saradnju sa preostalim hrišćanskim crkvama, najpre Katoličkom crkvom. Kada smo već zbog politike 90-tih u ovako lošoj situaciji u okruženju i šire, kao narod, onda moramo da se, kao narod, podignemo i predstavimo ono najbolje u nama, kroz veru. Diplomatija zaista dosta čini, medjutim medijska slika o nama je toliko i dalje loša, da i dalje predstavljamo bad guys, pa nemamo podršku Evrope ni u najmanjim glupostima koje se čine prema Srbima i Crkvi. Čvrste veze i jedinstvo Pravoslavne i Katoličke crkve u odnosu prema galopirajuće narastujućem muslimanskom svetu treba da nam je cilj. Onda ni neki Milo i njegova zlobna politika ne bi predstavljala problem, već bi policija radila posao i ponela se kako treba prema albancima.
  (Brano, 12. jul 2019 09:14)

  # Link komentara

 3. Дошло време да се узвраћа за услуге. Ето зашто једни могу а други не могу.
   (mlekadzija, 12. jul 2019 08:36)

  # Link komentara

 4. Albanci u CG malo po malo rade ono što su naumili. CG vlast ćuti jer ih zanima samo i jedino da što duže ostanu na vlasti. Albanski glasovi na izborima su im sigurni pa im sve tolerišu.
  Plašim se da će u CG tek biti ozbiljnih problema sa novim opstinama i autonomijama
   (VladaS, 12. jul 2019 08:27)

  # Link komentara

 5. Treba da se zna da taj hram nije bio pravoslavni niti pripadao spc vec katolicki, cisto istine radi!
  (warlock, 12. jul 2019 07:56)

  # Link komentara

 6. Srbi su već u Hramu. Sama pomisao da Srbin hoće u Hram on je već. Fizička prisutnost nije obavezna, mi pravi Hrišćani smo duhovno prisutni u Svojim Svetinjama...
  Bog Vam daje ali Bog i uzima...
  Nije moguće iskoreniti Veru Ljubav Nadu sa time se rađaš i umireš.
  Ako ovo ne poseduješ nisi Zemljanin.
  Proveri se.
   (Zana, 12. jul 2019 07:39)

  # Link komentara

 7. To je samo pocetak prisile nad srpskom crkvom.Ne zaboravimo da je CG zvanicno ukinula cirilicno pismo i uvela latinicno kao sluzbeno.Pisali vekovima tim pismom i jos pisu i odrekli ga se.Sta ce biti sa crkvom to ni sam Bog ne zna.Neka nam je Bog u pomoci.
  (Ja, 12. jul 2019 07:36)

  # Link komentara