Država akcije nudi "Danonu" i Divcu

Beograd -- Agencija za privatizaciju i Akcijski fond odlučili su da državni paket akcija "Knjaz Miloš" deponuju na račun "Apurne".

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. A mene zanima ko će biti odgovoran za eventualni manjak u razlici u ceni?Da li će možda neko da prizna grešku i podnese ostavku? Da li će najzad neko reći pravu istinu?
  NE VERUJEM!
  (glas razuma, 18. novembar 2004 19:53)

  # Link komentara

 2. Bas me interesuje ko ce od mailh akcionara da Divcu proda akcije za po 4000 din manje nego sto to nudi FPP. Zvuci mi da ce drzava ponovo da izvisi za svojih 40% akcija koje posle svega nikome nece biti potrebne....
  (crvenkapa, 18. novembar 2004 21:27)

  # Link komentara

 3. Drzavine akcije vec sada nisu nikom potrebne. Dok ih niko ne kupi, one nisu upravljacke, tako da recimo za dvotrecinsku vecinu na skupstini FPP-u treba jos 15% akcija.Stvari se menjaju ako drzava proda neki procenat svojih akcija trecoj strani, ali kako sada izgleda Danone nije zainteresovan za manje od 50% akcija, tako da ce FPP da kupi jos tih 15%, a onda ce da kazu dosta je bilo, pa dokapitalizacia dugovima, pa onda prodaja. Ali kao se cini ova berza nikad nece da pocne da trguje akcijama ko u celom normalnom svetu.
  (nikola, 19. novembar 2004 05:36)

  # Link komentara