1. @(reis (musliman iz filđan đemata), 30. jun 2019 15:58)

  A u tvom, opet, "komentaru" sve prsti od ljubavi i razumevanja. Baska sto si pobrojao one… svi su na ahiretu (drugom svetu). I da ti, homoljube, kazem da se Raifov sin zove PREDRAG.

  PS Kako svima zelite dobro, sto pustate MRAKOVICU da propada (Znam je jos kad ni temelji nisu bili poceti da se kopaju za Spomenik. Kotlovacu vise niko i ne spominje.). Okupljali smo se svi: i Hrvati, i Srbi, i Muslimani (Redovni godisnji susreti pisaca i slikara). Od toga danas vise nema nista.

  Slusam danas na Javnom servisu RTS - u vestima 3 PUTA kaze "na MARkovici" umesto " Na MRAkovici".
  (Toliko je sve "iskreno"., 30. jun 2019 20:07)

  # Link komentara

 2. (reis (musliman iz filđan đemata), 30. jun 2019 15:58

  Pored problema sa pravopisom, imas problema i sa istorijom, sto te ne sprecava da lajes i prozivas. Bitka na Kozari je nasljedje antifasista i partizana, a na strani okupatora su, pored ustasa, koje pominjes, bili i cetnici (izvori kazu 1500-2000). Podsjecanja radi, Mladena Stojanovica, vodju Partizanskog odreda Kozare su mucili i ubili cetnici.
  (danguba, 30. jun 2019 20:03)

  # Link komentara

 3. A što i ove godine nema bar jedan jedini Hamdija ili Hakija Pozderac, Raif Dizdarević, Nijaz Duraković, tih perjanica bratstva i jedinstva svih naroda i narodnosti, simbola antifašističke borbe muslimana, na komemoraciji stradalima na Kozari? Pa zato što su uglavnom muslimani i bili većina u ustaškim jedinicama koje su ubile i strpale u logor u kojem su opet ubijeni svih sto hiljada Srba iz Potkozarja i Bosanske krajine. A puna su usta muslimanskih glavešina i propagatora unitarne BiH o "zajenićkom suživljenju u dragoj him domovini".
   (reis (musliman iz filđan đemata), 30. jun 2019 15:58)

  # Link komentara