Izrael optužuje Rusiju

Izrael je optužio Rusiju da je odgovorna za neobjašnjivo ometanje satelitskih navigacionih sistema civilnih aviona koji lete oko aerodroma Ben Gurion.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Rešenje postoji. Čim prestanu da poleću vojnim avionima iza civilnih, prestaće i ometanje.Ili da narede Rusima da prestanu.


  A sta ako Ukrajinci dobiju slicnu tehnologiju pa onda oni krenu sa time?
  (starmo, 27. jun 2019 14:43)

  # Link komentara

 2. Koje licemerje Izraela. Zašto? Njihova taktika datirana još iz sedmodnevnog rata iz '67.g. i uvežbavanja masovnog bombardovanja Irana sada polako pada u vodu, a koja se sastojala da se dobro naoružana eskadrila uputi uz dosipanje goriva iznad Mediterana i tu da kruži čekajući naređenje i parametre za ciljeve PVO na zemlji za napad. Naravno da bi se otkrila protivnička PVO pošalju se 'jeftiniji' avioni sada i dronovi, a zatim usledi masovni napad sa Mediterana. Toga više nema. Neće biti ni bestijalno bombardovanje ciljeva po dubini Sirije iz tuđeg vazdušnog prostora jer ni sam izraelski pilot više neće znati gde se nalazi - samo su izazvali bes rusa. Nije džabe napoleonov oficir rekao 'i kad ruski vojnik goloruk juriša drveće se sklanja', a židovi su preterali.
   (XXL, 27. jun 2019 12:51)

  # Link komentara

 3. Ruska tehnologija ometanja je najjaca na svetu, ali nisu oni. To ameri ometaju kako bi ukoliko se desi neka nesreca to podvalili rusima. Provaljeni su.
  (KozakNS, 27. jun 2019 12:49)

  # Link komentara

 4. A koga bi drugo američki pijun okrivio za bilo šta nego Rusiju?
  Na zapadu ništa novo.
  (Beograd, 27. jun 2019 12:37)

  # Link komentara

 5. Не завађајте се браћо!
   (Ђооо, 27. jun 2019 12:33)

  # Link komentara

 6. Rešenje postoji. Čim prestanu da poleću vojnim avionima iza civilnih, prestaće i ometanje.Ili da narede Rusima da prestanu.
  (murko, 27. jun 2019 11:46)

  # Link komentara

 7. Takozvana "krasuha" na delu!
   (didule kaže: podmetačina, 27. jun 2019 11:28)

  # Link komentara