1. Svima, koji cete u komentarima tvrditi, da LGBT populacija uziva sva prava, i da jih neko ne dira, preporucujem sledeci test: zovite svog nekog prijatelja, i izadjite u grad ili po selu gde zivite uvece, kad ima ljudi. Dok setate, drzite se za ruke i odglumite svekih par minuta jedan poljubac. Pa da vidimo, koliko vas niko u SRB ne dira. Molio bi i snimak za YT da se objavi, naravno.
  (Slovenac, 27. jun 2019 09:45)

  # Link komentara

 2. Uuuaaaooo nismo znali... a sta ce gospodin zaštitnik da uradi po tome ?
  (Billy D Goat, 27. jun 2019 05:46)

  # Link komentara

 3. Ali zamisli da izbacis dete iz kuce zato sto mu se svidjaju osobe istog pola? Koliko ih malo moras voleti? Pa dovoljno im je tezak zivot i bez toga. To je kao da izbscis dete sto navija za Zvezdu a ti eto za Partizan. Pitam se sta je takvim ljudima u glavi. Kad imas dete gledas da izraste u dobru osobu, da ima empatiju, da usavrsava svoje talente ako ih ima, a ako ne da mu pomognes da stekne dovoljno znanja i vestina da moze da bude sammostalan. Gledas da bude posten, da ne hvata krivine, da postuje druge, da mu se nadjes ako ima problem i da bude srecan koliko god je moguce. A ko ce mu na tom zivotnom putu praviti drustvo, s kim se vencava i koga voli potpuno je svejedno.
   (geda, 27. jun 2019 05:35)

  # Link komentara

 4. Jesi li podneo neku krivičnu prijavu zaštitniče,poveo ili (nedaj bože)okončao neki postupak u tom smislu ? Nije posao zaštitnika da samo kaže i dušu spasi !
   (Superhik, 27. jun 2019 04:01)

  # Link komentara