Han počeo izlaganje: Evo šta je poručio Srbiji

Brisel -- Evropski komesar za proširenje Johanes Han izjavio u Briselu da su zemlje Zapadnog Balkana postigle neke značajne rezultate, ali da ostaje mnogo izazova.

Izvor: Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Nismo zainteresovani za EU sve dok ima razlicite arsine za Srbiju u odnosu na ostale. Mozda bi bili zainteresovani da uticu na Pristinu da ukine takse. Ovako sta nam znaci clanstvo u EU koja nije sposobna da ubedi Pristinu.
   (DEX, 29. maj 2019 14:35)

  # Link komentara

 2. Da nisu tuzni bili bi smesni... da se takse Pristine odmah ukinu??? Ko koga ovde prevodi preko vode????
  (mlekadzija, 29. maj 2019 13:56)

  # Link komentara

 3. Znači ključne oblasti su pravosuđe, borba protiv korupcije i organizovanog kriminala i sloboda izražavanja i mediji, a ne Kosovo kako se ovde kod nas predstavlja. Zašto onda nema napretka u tim oblastima koje zavise isključivo od naše vlasti? Uhvatili su se za Kosovo kao da će sutra da pobegne negde.
  (Pera, 29. maj 2019 13:37)

  # Link komentara

 4. Dokle misle da igraju ove igre, i oni njihovi i ovi nasi, to je pravo pitanje. Malo je tu zajednickih interesa, zelje nam se nalaze na suprotnim stranama i zaista ne znam o cemu to moze uopste i da se pregovara. Cirkus.
  (wal, 29. maj 2019 13:24)

  # Link komentara

 5. Па како да дође до правно обавезујућег споразума кад нећете да притиснете Харадинаја због такси а исто тако нећете ни да их притиснете због избегавања обавеза о Заједници Српских Општина. Такође, и њихову војску која је у међувремену формирана треба да укинете.
  (sitno, 29. maj 2019 13:24)

  # Link komentara