Ko šta napada, ko šta brani?

Izbori za Evropski parlament, sudeći prema procenama, neće doneti tektonske poremećaje u briselskoj administraciji, ali bi u širem kontekstu mogli da znače pomeranja koja bi u budućnosti mogla da utiču na izgled zajednice evropskih naroda.

Spasoje Veselinović
Pošaljite komentar
 1. Samo da ne bude kao onomad "oni nas kao napadaju, a mi se kao branimo"...
  (Yutelovka, 28. jun 2020 09:55)

  # Link komentara

 2. Mrtva trka Suverenista i Euronista.
   (sin lovca na medvede, 25. maj 2019 21:32)

  # Link komentara

 3. Mozda bi bilo brze I efikasnije da Ameri I Rusi direktno napadnu I zbace Merkelovu, Markona, I naravno neizabranog a glavnog Junkera. Ovako se agonija,I njih, I nas, I imigranata koji cekaju da bude deportovani, produzava.
  (Politicki nekorektan, 25. maj 2019 21:30)

  # Link komentara

 4. Desničarenje na sve strane. Evropa se umorila od udruživanja i jednakosti. Glasači bi više voleli da su posebni, da budu važniji od "ostalih", da se dele po krvnim zrncima, po veroispovesti.
  A kad god je Evropa razdruženija, Amerika skida kajmak.
   (On pomera brda i vozi leteći auto, 25. maj 2019 21:17)

  # Link komentara

 5. Pojedini politicari u evropi koji su izgleda u vecini na vladajucim mestima.Smatraju da ukoliko su oni na vlasti demokratija i Evropa nisu ugrozeni.Ako sidju sa vlasti onde bice smak sveta.I da niko nemoze da vodi Evropu osim njih.Uglavnom stice se utisak da za bolest od koje je Jugoslavija umrla, Evropa nema lek.
  Ali bar za sada nemoraju toliko da brinu jer je sve u fazi inkubacije.Simptomi se pojavljuju ali nista nije alarmantno.
   (zmago, 25. maj 2019 21:12)

  # Link komentara

 6. Jaoo, opet o propasti Zapada. Imam 50 godina i ceo zivot slusam o slomu imperijalistickog kapitalizma (jos je to Marx najavio, ucili smo na marksizmu), pa propasti Amerike, sad raspadu EU... Horde skakavaca i gladnih Afrikanaca/Azijata ce unistiti zastarelu Evropu. Zato se Vekiki Medved budi evo vec tri decenije, ali bezuspesno, Kina dominira pazi sad, vrhunskim tehnologijama (slupaoo ih smesni Tramp preko Googlea za dva dana).

  Sto je Srbinu milo Sputnjiku se snilo. I obratno.
  (TnT, 25. maj 2019 20:46)

  # Link komentara