1. (Hitchens, 20. maj 2019 22:00)

  Jedno je zeleti a drugo je moci. Moras da znas da vise od 50% ukrajinaca ne zeli to sto ti kazes, da ide putem zapadnih integracija. Problem je nastao kada su oni kojih je manje od 50% nametnuli volji onima kojih je vise od 50% pa su sebe proglasili demokratama a one druge pro rusima.
  Po analizama zapadnih institucija postoji podatak koji prikazuje pravo stanje stvari, u Ukrajini zivi 35% rusa a oko 30% samih ukrajinaca ne podrzava zapadne integracije, pa saberi i oduzmi, bice ti jasnije.
  Lakse je pricati o Krimu nego o faktickom stanju.
   (Limar nece doci., 21. maj 2019 07:15)

  # Link komentara

 2. Kada kaza da je spreman na nepopularne mere ? Sta to znaci? Da nece mozda ustupiti veci deo istocne Ukrajine RF? Dokaz efektivne moci Putinovog imperijalizma na politickom i vojnom planu.. Putin ne moze da se pomiri sa cinjenicom da Ukrajinski narod koji je nezavisan od 1991 godine zeli putem zapadnih integracija.
  (Hitchens, 20. maj 2019 22:00)

  Ukrajinski narod mora da se pomiri sa cinjenicom da su susedi mocne Rusije i da ne mogu da rade ono sto hoce,a da zanemare Ruske interese.
  To je odvratno,ali je nepobitna cinjenica i USA se ponasa jednako prema svojim susedima.
  Kuba je bila vezana za SSSR ,pa je i dalje po d sankcijama,sada i Venecuela ,kao i bilo ko drugi koji je protiv njenih interesa,a nije u stanju da se odupre.
  Ukrajina je brana protiv NATO-a i Rusi nece dozvoliti bilo kakav ulazak u taj savez,ko god da je tamo na vlasti.
  Krim su vec izgubili,a Donbas je na putu.
  (Pobesneo Maks, 21. maj 2019 06:40)

  # Link komentara

 3. Teško.U to se nadaju samo Rusi nadaju..Velike su šanse da ga jednog dana ukrajinski narod isprati baš i kao Porošenka, kao marionetu zapada koji za svoj narod nije suštinski ništa uradio, ipak je on samo glumac a ne neka majka Tereza.
   (Mare, 21. maj 2019 05:33)

  # Link komentara

 4. Kada kaza da je spreman na nepopularne mere ? Sta to znaci? Da nece mozda ustupiti veci deo istocne Ukrajine RF? Dokaz efektivne moci Putinovog imperijalizma na politickom i vojnom planu.. Putin ne moze da se pomiri sa cinjenicom da Ukrajinski narod koji je nezavisan od 1991 godine zeli putem zapadnih integracija.
  (Hitchens, 20. maj 2019 22:00)

  # Link komentara

 5. Posle izjave da se pojačaju sankcije Rusiji zbog Donbasa nema od toga ništa , to je još jedna marioneta zapada koja služi za potkusurivanje sa Rusijom.
  (Marko, 20. maj 2019 21:43)

  # Link komentara

 6. Verovatno Rusi u svom paketu zelja imaju I to da predsednik Ukrajine prizna pripajanje Krima Rusiji. Pa da zajedno sa Putinom podelu Nobelovu nagradu za Mir.Mislim, kada moze albanska vecina na Kosmetu zasto to ne bi I ruska na Krimu.
  (Mile Dodik, 20. maj 2019 21:27)

  # Link komentara

 7. Ne znam, al' malo se ko proslavio kao mirotvorac?
  (zlo & naopako, 20. maj 2019 21:15)

  # Link komentara