1. Dan pre pucanja su bili evidentni radovi upravo na tom mestu, na kišnoj kanalizacionoj rešetki, koja je već tri, četiri meseca bila niža 20 cm u odnosu na asfalt. Automobili moraju zaobilaziti taj otvor jer niži 20 cm od saobraćajne trake, nalazi se po sredini saobraćajne trake i dimenzija 2*2m. Uz rešetku su i tramvajske šine koje tu prave krivinu.
  Problem duže egzistira, a nema adekvatnog rešenja.
  (Komšija, 10. maj 2019 08:54)

  # Link komentara

 2. A da se svi vozimo gondolama u visini jarbola,ne bi nas previse doticale ceste havarije u Beogradu.
  (matori, 9. maj 2019 19:48)

  # Link komentara

 3. To nije tu da je prvi put pukla cev. Pre par godina se bukvalno otvorila ogromna rupa na istom mestu zbog pucanja cevi, i progutala coveku ceo auto, jedva je uspeo da se izvuce pre nego sto je potonuo koliko se sve brzo desilo, svojim ocima sam gledao.
  (Crni, 9. maj 2019 16:02)

  Cevi uglavnom pucaju najvise kad je prelaz sa hladnog na toplije vreme, mozda i obrnuto ali nisam siguran.

  U Americi cesta pojava, pre 2 sedmice se desio taj "main break" kako se ovde kaze i cetvrtina grada je bilo bez vode 8 sati.

  Tako da, nikakav "haos", nikakva "katastrofa", i ne, drzava Srbija nije kriva zato sto se ovo desilo jer je nesto sasvim normalno.
  (Washington, 9. maj 2019 17:26)

  # Link komentara

 4. To nije tu da je prvi put pukla cev. Pre par godina se bukvalno otvorila ogromna rupa na istom mestu zbog pucanja cevi, i progutala coveku ceo auto, jedva je uspeo da se izvuce pre nego sto je potonuo koliko se sve brzo desilo, svojim ocima sam gledao.
  (Crni, 9. maj 2019 16:02)

  # Link komentara

 5. Sto ce reci da je stanje regularno. Navikli smo da se ne moze nigde, a i kad se prolazi, obicno se odeca ukalja do neprepoznatljivosti. Bar nije dosadno, svaki odlazak na posao ili u grad je prava mala avantura s neizvesnim ishodom.
  (Dex, 9. maj 2019 15:51)

  # Link komentara

 6. Da je samo cev pukla u ovoj drzavi bilo bi to fenomenalno...
  (dnevna doza prosecnog Srbende, 9. maj 2019 15:46)

  # Link komentara