1. Džaba divana kada se ne preduzima ono šta treba i gde treba. Svi smo svesni da je celokupno bombardovanje terosristički napad jer se nije ispoštovala procedura UN, tj. Saveta bezbednosti. Izginuo nedužni narod. Pa stoga, bukadžije, okrenite se prema Briselu i Vašingtonu pa tamo larmajte.
  (alek, 23. april 2019 07:22)

  # Link komentara

 2. Zna se zašto je RTS bombardovan. Ne da bi zaustavili emitovanje programa već kako bi sprečili slanje izveštaja snimaka stranih novinara iz Srbije. Uništenjem dela odakle su strani novinari mogli slati izveštaje i snimke u svoje redakcije su praktično ostavili monopol samo onim kućama koje su u to vreme mogle imati satelitsku vezu, kao što je CNN. I to je bio jedini cilj, sprečiti da javnost u zapadnim zemljama vidi ono što oni nisu želeli da se vidi.
   (only fools and horses, 23. april 2019 06:56)

  # Link komentara

 3. Zlikovci i jedni i drugi.I jedni i drugi opet jasu i opet sire nesrecu.Nista nismo naucili.Mnogo smo glupi.
  (Brigate Rosse, 23. april 2019 06:21)

  # Link komentara

 4. Otac mi je bio (a sad je penzionisan) pukovnik u VJ, dok sam ja sluzio za vreme NATO agresije. Da li je RTS bio legitimna meta, to jeste za diskutovati - verovatno nije.

  A da li se znalo da ce biti bombardovan - definitivno jeste.
  (sin, 23. april 2019 05:31)

  # Link komentara

 5. Zasto niko ne sme da objavi da je Milosevicu javljeno da ce se bombardovati RTS ali da je odlucio da precuti i zrtvuje 16 novinara!!??!!??
   (Sale, 23. april 2019 05:11)

  # Link komentara

 6. Тврдим да је РТС гађан из чисте охолости и демонстрације силе и недодирљивости Нато а не из неког војног или брзбедносног разлога. Зато им је и углед у мојим очима никакав чак и да је зграда била празна и да у том нападу нико није страдао. Сама помисао да се оправда агресија вођена најцрњом пропагандом тако што ће се ућуткати онај који је нападнут је болесна и одвратна до неба.
   (Бата Стојковић, 23. april 2019 03:01)

  # Link komentara

 7. Istine radi:
  NATO Je dan pre bombardovanja obavestio vladu SCG da su RTV kuce legitima meta i to pozivjuci se bas na to da su SRBI 1995 godine na TV Sarajevo ispaljivali modifikovane avio bombe poroglasavajucu TV kuce legitimnim ratnim metama, a sta je tadasnja vlast u Beogradu jako, jako podrzavala
  (istine radi, 23. april 2019 01:49)

  # Link komentara

 8. Vecna Slava i vecno secanje na poginule neduzne ljude,poginule samo zbog inacenja ,tvrdoglavosti pa i gluposti tadasnje crveno-crne vlasti.
  (cica, 23. april 2019 00:56)

  # Link komentara

 9. Jednog dana ce se zlocini Amerike i NATO-a izucavati u knjigama istorije kao sto sad ucimo o nacistima i trecem rajhu. Nadam se da cu to doziveti.
  (..., 23. april 2019 00:38)

  # Link komentara

 10. Jedan od brojnih ratnih zlocina NATO pakta...koji je kao i svi drugi ostao nekaznjen. Svo licemerje nasih evr prijatelja se ogledanu odbijanju tuzbe....ali vreme leci sve rane, okrenimo se buducnosti i pod hitno da pristupimo NATO paktu koji nam, kao sto vidimo svesrdno pomaze u svajoj teskoj situaciji.
   (mlekadzija, 23. april 2019 00:22)

  # Link komentara

 11. "Ne verujem da je vrh RTS odlučivao o sudbinama zaposlenih, znamo svi ko jeste, ali nemamo dokaze za to'', rekao je Bujošević i dodao da se verovatno radilo o namernom žrtvovanju radnika."

  Milanović je svesno žrtvovao svoje kolege jer ga je bilo briga samo za njegovo mesto. Znao je da bi RTS mogao da bude meta ali se bojao da ga Sloba i Mira ne smene. I danas je mnogo Milanovića u Srbiji koji svoje kolege šikaniraju, maltretiraju i teraju na svašta samo da bi time pred svojim nadređenima opravdali svoje postojanje na datom mestu.
   (spinks, 23. april 2019 00:08)

  # Link komentara