1. Da li se pop krstio ili se zvezdio?
   (kele®, 21. april 2019 09:41)

  # Link komentara

 2. Samo u Srbiji.U dvoristu kuce dali je ovo normalno.
  (realista, 20. april 2019 16:40)

  Ima i drugih krajeva u Srbiji gde iz raznoraznih razloga sahranjuju svoje mrtve u okviru imanja, najčešće zbog nepostojanja seoskih groblja, ali ovo je nešto drugo. Ovde je u pitanju urna sa pepelom, to svugde pa i u Srbiji može da se sahrani, odloži ili šta god želi da se uradi sa tim, gde želi rodbina pokojnika.
   (only fools and horses, 20. april 2019 19:14)

  # Link komentara

 3. Pročitano je i pismo ćerke Marije, u kome se oprašta od majke "drage partizanke" i navodi da joj je drago što ona nije mogla da pročita sve što je pisalo u medijima na dan kada je umrla.

  Navela je, pored ostalog, da joj je mnogo žao što je odlučila da bude pokopana u Požarevcu, "ti i tata sami, gde ja i Marko nikada nećemo doći"

  Много фино су васпитали децу ови Милошевићи, све велики родољуби. Толико се наљутили на нас Србе да никад неће више ни да дођу у Србију али ја мислим да је то добро. Док су се силини људи патили за време власти њеног оца и мајке они су беснели и правили скандале. И једно и друго. А с друге стране на сахрану јој дошао човек који је у Скупштини називао црвена вештица. Чудан неки морални склоп.
   (Бата Стојковић, 20. april 2019 18:06)

  # Link komentara

 4. I Milošević je sahranjen pod petokrakom, a sada ima krst. Ne znam zašto, kada je bio komunista, ateista, uskladu sa tim opredeljenjem vodio politiku i na kraju umro kao komunista.
   (V. B, 20. april 2019 17:30)

  # Link komentara

 5. Kakva farsa. Vladika joj služi opelo, a sahranjuju je sa zvezdom petokrakom... Lažni vernici, lažni partizani, lažne patriote. Fuj!
  (zbunjen, 20. april 2019 16:55)

  # Link komentara

 6. Samo u Srbiji.U dvoristu kuce dali je ovo normalno.
  (realista, 20. april 2019 16:40)

  # Link komentara