1. Ok... A sad lepo sa istim pitanjima na pink, studio b, u redakcije informera, telegrafa, alo, kurira... Zasto bi se pojedini novinari pravdali sto idu na proteste, a sa druge strane imamo novinare koji su otvoreno na strani vlasti? Kada budem video objektivnost na pinku ili u informeru, onda mozemo da pricamo o novinarima koji idu na proteste i zasto to rade? Na kraju krajeva, ti novinari i idu na proteste zbog "kolega" sa pomenutih medija. A sad mi opet nemojte objaviti komentar...
  (Steve G, 10. april 2019 13:14)

  # Link komentara

 2. A ti gradjani znaci i novinari potpisali javno onaj smesni moze se slobodno reci skandalozni ugovor sa opozicijom?!?! Ha ha !!!! E to je manipulacija... I onda mi neki novinar na primer pise ili raspravlja o temama oko ulaska u EU, a on javno potpisao ugovor sa opozicijom gde se EU ne pominje ni u tragovima.
  (DAVOR, 10. april 2019 12:10)

  # Link komentara

 3. Svaka cast,tako treba.
  (marija, 10. april 2019 11:29)

  # Link komentara

 4. Ovo nisu protesti opozicije vec gradjanski protesti. To sto je politicka opozicija sa gradjanima ne cini ih opozicionim.
  (qwerty, 10. april 2019 11:19)

  # Link komentara

 5. "Američki kodeks je još jednostavniji i ima tri pravila: 'Ne potpisuj, ne zastupaj, ne doniraj'. I ja mislim da je to najvažnije, da se aktivno ne stavljaš na bilo čiju stranu, niti da tvoji politički stavovi utiču na tvoje izveštavanje", istiće Lalić.
  Господине Лалићу погледајте само једном неку емисију CNN-a и Fox News у Америци и онда нам реците шта мислите о неангажовању америчких новинара.
   (Бата Стојковић, 9. april 2019 19:27)

  # Link komentara