1. Zelim da vakcinisem dete, zelim da ga upisem u prvi razred, ali pitam se kako? S obzirom na to da sam od prvog marta na listi cekanja za sistematski pregled!
  (Lidija, 8. april 2019 15:58)

  # Link komentara

 2. Da li imaju roditelji pravo da znaju? :
  1. Poreklo vakcine, 2. Rok trajanja, 3. Sastav vakcine
  Ako je na samo jedno od ovih pitanja odgovor,, NE,, onda je moj odgovor na pitanje : Da li cete Vasem detetu dati uvoznu polivalentnu vakcinu isto NE!!!,,
  (Dr Zivot, 8. april 2019 08:59)

  # Link komentara

 3. Treba i strože kazne, apsolutno izopštavanje iz društva. Kakav je to način, rodjenu decu da ne vakcinišu. Vakcinacija je uvek bila obavezna, teoretičare zavere dobro klepiti po džepu i zatvor ako treba.
   (bo, 7. april 2019 23:13)

  # Link komentara

 4. Potrebno je da dete bude zdravo, nigde u zakonima ne piše da treba da bude vakcinisano.
  (Slobodan, 7. april 2019 22:17)

  # Link komentara

 5. Zar svi mi građani Srbije imamo pravo i slobodu izbora po Ustavu, kako hoćemo da se lečimo i da imamo dostupne informacije o tom leku-vakcini, koja je samo izvikana i samo izreklamirana od farmakomafije i njihovih plaćenika, da je spasila čovečanstvo od mnogih bolesti?! A što ti isti ne kažu koliko ih je obolelo umrlo od vakcina i što doktori ne žele sa upišu kad neko od roditelja prijavi poe vakci acije negtivne posledice? Ministar ovom izjavom krši osnovno pravo na izbor! Sutra nećemo moći da biramo šta ćemo jeati i piti dok država ne odobri! U svojoj državi nemaš osnovno pravo!
  (Slađa, 7. april 2019 14:01)

  # Link komentara

 6. Е мој министре, док цео свет има слободан избор да ли да се вакцинише дете и то без последица ако одабере да не вакцинише дете. Ти овде орпагираш, нешто што се наши дедови борили у другом светском рату, а то је фашизам и нацизам.
  (Вук, 7. april 2019 13:30)

  # Link komentara

 7. Još uvek nema objavljivanja dokaza za vakcinaciju u Srbiji. Još uvek kod mnogih naših lekara i naučnika postoji jedna zastrašujuća intelektualna arogancija. Ne oduzima im nimalo vremena da objave dokaze na sajtu recimo Ministarstva zdravlja i to je nepobitna činjenica. Ne tvrdim odlučno za ili protiv obavezne vakcinacije. Međutim, odgovore na mnoga pitanja povodom vakcinacije su brojni lekari i naučnici jednostavno dužni građanima za koje rade i od čijeg novca primaju plate i od čijeg novca su se mahom školovali. Ćutanje je i dalje glasno.
  (Jr, 7. april 2019 12:21)

  # Link komentara

 8. Prvo treba da pohapsite doktore koji lupaju pecate bez da decu vakcinisu, a posle ce ovi sami isplivati.
  Sve ostalo dzaba...
   (Sad samo kosarka i tenis, 7. april 2019 12:18)

  # Link komentara

 9. Podrzavam
   (Ja, 7. april 2019 12:00)

  # Link komentara

 10. Ok, samo jos neka objasni po kom to članu ustava planira da uradi!
   (Ivan, 7. april 2019 11:52)

  # Link komentara

 11. Ovo govori na kom smo stupnju razvoja kao narod. Dakle, mnogi roditelji kao da su dosli iz kamenog doba.
  (Fido, 7. april 2019 11:52)

  # Link komentara