1. U pravu ste gospodo iz Amerike. Ova agonija sa Hagom se mora sto pre zavrsiti. Mora da se povuce crta i da se gleda u buducnost. Dok su uzivali pod Slobinim kosobranom bili su bog i batina, a sada se kriju kao misevi. U Hag generali tamo Vam je drustvo. Upropastili ste Srbiju za sto godina. Sve sto je mlado bezi, nerad, kradje, korupcija...
  (Ljubisa Dimitrijevic, 30. septembar 2004 13:34)

  # Link komentara

 2. Odose generali u Hag... prijatan let, gospodo!
  (s,eskö, 30. septembar 2004 15:21)

  # Link komentara

 3. Najbolje bi bilo da se dogovorimo da nam iznesu sve zahtjeve odjedanput, pa da to riješimo i da nas puste na miru, ali oni to nikada neće. Demokratija je takva lobiranje ili plaćanje će nas uvjek dovoditi u ovakvu situaciju dok su nam protivnici moćniji odnosno bogatiji pa mogu plaćati lobiranje.
  (amerikanac, 30. septembar 2004 15:22)

  # Link komentara

 4. Evo dobre prilike za test u odnosu na g. Tadic. Sada ce se lepo videti na kakav je stepen kohabitacije spreman i koliko na njega imaju uticaja gospoda iz SANU?
  (Milko, 30. septembar 2004 15:24)

  # Link komentara

 5. Zeleo bih da se zahvalim USA i EU sto nam ne pomazu da mrdnemo iz situacije u kojoj se nalazimo sve dok ne shvatimo neki stvari.
  (Danilo, 30. septembar 2004 15:44)

  # Link komentara

 6. Znaci - MORAMO na izbore? Pa, tako recite brate, sta ga uvijate u 100 celofana! Posle ce biti: morate da date Kosovo Albancima i tako redom... Jedina je kvaka u tome sto smo mi navikli na razna moranja, pa moze da bude i problema.
  (klanfa, 30. septembar 2004 15:52)

  # Link komentara

 7. U principu se slazem sa ovim sto Ameri traze od nas. Tj. nema sta mi tu da se slazemo ili ne, trebalo bi samo da izvrsimo naredjenje da ne bismo vise prolazili kao kod Slobe, a to je - oni dodju danas i traze nesto, mi im to ne damo, oni dodju ponovo za 2 nedelje pa traze duplo vise - a mi odbijemo; na kraju, posle godinu dana, pretrpimo sankcije, rat, razaranja, itd itd i konacno im damo duplo vise nego sto su ikad trazili, i jos ih castimo pride!!! Zato - bolje sto pre da reagujemo.
  Ali bih se isto osvrnuo i na ovaj cinizam SIMBOLA DEMOKRATIJE-USA: "Amerika je Srbiji i Crnoj Gori dodala još jedan uslov da bi finansijska pomoć državnoj zajednici bila odobrena. Reč je o izlasku kosovskih Srba na izbore u toj pokrajini 23. oktobra." - demokratski, nema sta! Ovo bi trebalo da udje u nas novi Ustav. - Ucena u demokratiji nije zabranjena, sta vise je pozeljna!
  (Max Power, 30. septembar 2004 16:11)

  # Link komentara

 8. Neka idu svi vec jednom!
  (black, 30. septembar 2004 16:40)

  # Link komentara

 9. Vodeca svetska politicka elita je sasvim u pravu za haske optuzenike, oni su ujedno i nas problem i nevolja koja je nazalost obelezila srpsku golgotu.
  Medjutim, istina je sasvim drugacija i za sada ispada da sadasnja vlast, kao ni prosla (g-din Tadic bio vojni ministar) ne moze da privede licu pravde ni optuzene generale, ni tajkune koji su doveli ovu zemlju do ovakvoga siromastva.
  (Kokica-Huga, 30. septembar 2004 18:40)

  # Link komentara

 10. I opet će reći da su pobedili sa gosp. Grossmannom, kao Milośević protiv NATO. I niko ne daje kosovskim Albancima Kosovo. Kosovo pripada svima koji żele da żive u bedi, miru, toleranciji, bez posla i svakodnevnom prekidanju struje na po nekoliko sati..!!!
  (Ekser, 30. septembar 2004 19:12)

  # Link komentara

 11. Nije ucena, nego ponuda. Oni bi nam dali neke pare ako se mi slozimo da uradimo nesto sto bi oni voleli. Ako ne zelimo pare, ne moramo. Ne znam ko od vas optuzuje sefa da ga ucenjuje da mora da radi da bi dobio platu? Zasto ne bi bili jaki, i prestali sa strajkovima, nego svako u se i u svoju saku kacamaka?
  ('ajte ljudi..., 30. septembar 2004 23:37)

  # Link komentara