"Neke zemlje kažu Haradinaju – 'nemoj još'"

Šef diplomatije Ivica Dačić izjavio je da nemaju svi u međunarodnoj zajednici želju da se nastavi dijalog Beograda i Prištine i da se nađe rešenje za Kosmet.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. @Bata Stojkovic
  Kosovo nije uvelo carine vec takse, carina na robu iz Srbije nema.
  A mi mozemo da uvedemo kolike god hocemo carine ili takse na robu iz bilo koje zemlje. Samo, to bi mnogo vise nastetilo nama nego njima.
   (jasdf, 15. mart 2019 19:05)

  # Link komentara

 2. cefta pokriva koliko znam carine a ne takse.kao sto i ne pokriva akcizu-moze vlada da je smanjuje i povecava kako kad hoce.da ima veze sa ceftom do sad bi ih nasi tuzili.ovakvo pozivanje na ceftu je samo mazanje ociju za lokalnu javnost.
   (...dno, 15. mart 2019 17:11)

  # Link komentara

 3. Predlažem da se uz pomoć Rusije, Kine i drugih prijateljskih zemalja izlobira u SB da se održi nova mirovna konferencija, "nastavak" Londonske mirovne konferencije 1913. i da se Srbija, Grčka i Crna Gora razgraniče sa Albanijom. Nema šta da se razgraničavamo sa Kosovom.
  (Predrag, 15. mart 2019 16:51)

  # Link komentara

 4. Takse tj. CARINA je uvedena da bi svaki gradjanin Srbije ( čak i onaj koji se informiše iz provladinih tabloida i medija ) shvatio da je Kosovo nezavisno od Srbije.
  (Dragan M., 15. mart 2019 15:09)

  # Link komentara

 5. Без обзира на ставове појединих земаља основни проблем је питање поштовања прописа ЦЕФТА. Ако они нису поштовани Косово мора да исплати штету Србији и укине незаконите таксе или ми ипак можемо као и они рецимо да уведемо огромне царине на робу из Немачке, Британије или Хрватске под изговором да су признали КиМ за независну државу. Дакле прво ми да тужимо Косово као чланицу ЦЕФТА.
   (Бата Стојковић, 15. mart 2019 14:20)

  # Link komentara