Split: Išaran vrtić ustaškim grafitima

Split -- Posle nekoliko ispada, u Splitu se dogodio još jedan - na zidu vrtića na Mertojaku crnim sprejom ispisano je ustaško "U" s krstom i poruka "Smrt pandurima".

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. @frka panika
  Mozda zato sto u Krusevcu napad nije bio etnicki motivisan. Mozda zato sto u Krusevcu je to bio napad par huligana. A dok se mi bavimo zasto je Kralj viknuo da je Crnogorac, ili sa tih 7-8 huligana koji su napali nase vaterpoliste, ignorisemo cinjenicu da je to samo lice jednog veceg problema. U Splitu se desilo to na rivi, a ne u parkicu nekom sa strane. Na rivi punoj ljudi gde gotovo niko nije hteo da pomogne, sem par ljudi. Nego su se pritom mnogi masovno pridruzili vredjanju. A posle toga niz grafita uvredljive prirode, na racun Srba. Kao i to da su podignute optuznice za kradju, a ne za linc ili pokusaj ubistva. E to je ovde problem, i zato se o tome toliko prica, vise nego za napad u Krusevcu koji je takodje odvratan, ali drugacije prirode. Ne razumem, jel ne treba da se bavimo temom nasilja i mrznje?
  (Sirenje bajki, 13. februar 2019 16:39)

  # Link komentara

 2. Ako smem da primetim, dešavanjima u Splitu se poslednjih par dana daje mnogo više značaja od događaja u Kruševcu gde su napadnuti fudbaleri Napretka Ibrahim Ndaje i Semjuel Baha. Nadam se da je samo slučajnost u pitanju...
  (frka panika, 12. februar 2019 13:57)

  # Link komentara

 3. da su nacrtali srp i čekić policija bi ih odmah pronašla..
  (Ditman, 12. februar 2019 13:34)

  # Link komentara

 4. i šta se to sad nas tiče!?
  Ovo je medijsko skretanje priče sa pravih, životnih problema na šačicu usijanih glava kojih ima svuda i uvek.
  Živo me zanima šta se krije ispod ovakvih priča, odnosno, šta će nam političari podvaliti kao epilog.
  (bg, 12. februar 2019 13:27)

  # Link komentara