1. Da Tapuskovic ZAISTA ima dokaze, za ono o cemu govori, on bi davno prijavio Najsa. Ovako bez dokaza, samo prica u prazno - siri populizam
  (milos, 15. januar 2019 17:34)

  # Link komentara

 2. Znaci nasi pravni zastipnici, drzavni organi, mediji, vlast - sede skrstenih ruku i to gledaju.
   (I? Sta radi drzava Srbija i tim koji je zastupa?, 15. januar 2019 14:42)

  # Link komentara

 3. Ma sve je to lepo, nego kad ćete vi da očistite ulice, posebno od dvonožne štroke koja se tu nakupila dok vi branite ugroženo dostojanstvo i tražite takozvanu pravdu dok vas svi cepaju? I to traje 200 godina. Kolko sam ja tu dobar što ću slušati o tim potpuno nebitnim stvarima dok je sve unaokolo štrokavo i raspada se?
  (...se meni za to, nikoga nije briga, 15. januar 2019 14:11)

  # Link komentara

 4. Marija, pa izgleda da dokaza nema...
  Popsicle, nisu kriva geopolitička pomeranje, nego naši izbori. I postupci koji su iz njih proizašli.
   (J., 15. januar 2019 13:43)

  # Link komentara

 5. Treba samo da se vidi ko je poginuo i ko je njih ubio, i zato mislim da ne treba da se uništavaju dokazi.
  (Mamer N'goj, 15. januar 2019 13:40)

  # Link komentara

 6. Ma dal je moguće? Ne verujem...
   (markoni, 15. januar 2019 13:37)

  # Link komentara

 7. Pa zar ne postoje neke kopije nego veoma važni dokazi mogu da se unište i sakriju tek tako.Zvuči veoma jeftino i amaterski a pomenuti gosspodin je sigurno dobro plaćen i obezbeđen za tri kolena svojih potomaka tako da od njega ništa dobro(istinu) nemožemo očekivati.
  (Bogdan B., 15. januar 2019 13:26)

  # Link komentara

 8. Запад и њихово право. Лицемери.
   (goxy, 15. januar 2019 13:17)

  # Link komentara

 9. "Na sudjenju je čak tvrdio da su Srbi srušili džamiju iz 7. veka, a Osmanlije su na Balkan došle u 14. veku. Eto, to vam je Najs", kaže Tapušković".

  Sta to ima veze sa turcima ko je gradio sta.
  I Ayasofya je bila crkva 9 veka pre nego sto je postala Dzamija.
  (Fad, 15. januar 2019 09:44)

  Aja Sofija, to jest Sveta Sofija (ili Αγία Σοφία a ne Ayasofya, što bi ime grčke crkve pisali na engleskom), je bila crkva do 1453 godine. Osmanlije su je posle okupacije Carigrada devastirali i pretvorili u džamiju. A na Kosovo su došli tek u drugoj polovini XV veka i tek posle toga su mogli da grade džamije, do tada tamo nije postojao muslimanski živalj. Tako da je jasno da je to (ako je stvarno to izjavio) bezočna Najsova laž. Ne neznanje nego namerna laž i dosta govori o načinu i objektivnosti koju je imao dok je bio tužilac.
  (only fools and horses, 15. januar 2019 13:10)

  # Link komentara

 10. Sta smo mi naucili i sta uradili po svim ovim pitanjima?
   (Jurasic Parc, 15. januar 2019 13:04)

  # Link komentara

 11. (prellee, 15. januar 2019 10:10)

  Nije zapad naneo zla Srbima već smo mi sami sebi to uradili. U stvari ja nisan nikom naneo zla jer nikad nisam glasao za SM, SPS/SRS/JUL balvan revoluciju, mobilizaciju svog oca i vršnjaka da idu da ratuju po nekim krsevima tkz RSK i RS pod izgovorom da to pripada Srbiji jer su "istorijska ognjišta" ili da suludo krenu da čiste Albance sa Kosova i one OVK i one koje nisu OVK pa nam navukli bombe na glavu od celog sveta. Da ne pričam o Jezdi,Dafini,Arkanu itd. E takvi što su za njih glasali su svima nama navukli zlo pa i sami sebi.

  A inače da se Zapad nije mešao u naše sukobe do sada bi još ratovali sa Crnom Gorom, Albanijom i Makedonijom znači bili bi punih 30 godina u ratu sa okruženjem da bi mogli da osvajamo "iatorijska ognjišta"
  (Boca, 15. januar 2019 12:19)

  # Link komentara

 12. Jel ima neko nekakve dokaze pa u policiju pa hapsenje Najsa pa obaranje presuda gde je on bio zastupnik? Nesto,bilo sta? Znate,iznositi tvrdnje jer se "nesto prica" je veoma neodgovorno. Nema odvratnije stvari od rata! Zverstva,progoni jednih pa drugih da coveku bude muka. Nije Najs Supermen,pa neka ga placaju i 10.000e dnevno. Ima li nekoga sa srpske strane kvalitetnog? Kakve su nase optuznice bile ili ste se jedino bavili ljudima za koje se i u Srbiji znalo da su zlocinci? Sud ne interesuje rekla kazala. Unistio dokaze? Kako znate,ko,sta? Dokazite pobogu. Ne mogu dokazi da nestanu. Precizno su zavedeni i sortirani,ne mogu da nestanu. Gde i kod koga su bili? Ako nestanu kod Najsa recite sudu a ne ovde. Ne znam da li su oni pokvareniji u zataskavanju zverstava ili je nasa strana nesposobnija.
  (duci0167, 15. januar 2019 11:18)

  # Link komentara

 13. @(Miks ultramoderne retrospektive, 15. januar 2019 09:42)

  Pre svega, postujem svacije misljenje i nemam nameru da Vas uvredim, ali sam propisno zaprepascen cinjenicom da Vi zaista verujete da su nedace, kroz koje prolazimo kao narod i drzava u poslednjih 30-ak godina, prosto mogle da budu resene ili izbegnute unajmljivanjem nekog Najsa ili neke Karle!

  Nismo mi u ovakvoj situaciji zbog nekog procesa koji smo izgubili, ili zbog toga sto smo propustili da lobiramo u nekom odredjenom slucaju. Nase nevolje su izazvane iskljucivo globalnim geopolitickim pomeranjima u proteklih nekoliko decenija, a slicno se moze reci i za Bliski istok ili SSSR, na primer. Iz tih istih razloga je SFRJ bila u mogucnosti da dobija sve one nebrojene kredite sa Zapada, zahvaljujuci kojima se odrzavao privid blagostanja i prosperiteta, a koji su na naplatu poceli da pristizu upravo krajem 80-ih godina proslog veka.

  I na sve to, vas komentar dobije toliki broj pluseva. Za mene licno, to je nas najveci poraz, jer pokazuje da nista nismo naucili i da i dalje nista ne razumemo.
  (popsicle, 15. januar 2019 10:55)

  # Link komentara

 14. Kme, kme, kme... sve znamo o doticnom gospodinu samo nista nismo sposobni dokazati. Kao i uvek. Kad su francuzi i slovenci hapsili Haradinaja ni jedan jedini dokaz nismo bili sposobni da im dostavimo. A nije da nisu cekali. Mi kao i uvek imamo puna usta price a kad treba nesta da se podkrepi recima onda smo manji od makovog zrna. Pa nisu druge drzave i drugi pravni sistemu zasnovani na tablodinim pricama kao kod nas. Svi ce oni biti oslobodjeni a kod nas ce ponovo da se kmeci par dana kako nas ceo svet mrzi. A u stvari ispade da smo sami sebi najveci neprijatelji.
  (sasa, 15. januar 2019 10:52)

  # Link komentara

 15. Sta smo mi radili za svo to vreme? To je ono o cemu treba da razmislimo. Mozda ne mozes spreciti varvarina da uradi varvarstvo ali moras biti spreman na sledeci korak.
  (Nemanjici, 15. januar 2019 10:49)

  # Link komentara

 16. @marija Pa dobro, Tapuškoviću, ako za to ima dokaza, zašto ga država Srbija ne goni krivično pred nekim medjunarodnim sudom???

  He-he, pa ne ide to tako.
  (Uroš, 15. januar 2019 10:35)

  # Link komentara

 17. Albanci sve kupuju novcem a novac ne pozanje pravdu, novac nema granica, novac ne smrdi...Ovaj Najs će sve uraditi za novac da se istina prikrije, da se dokazi unište, da se svjedoci potkupe jer u kuhinji tzv. MEĐUNARODNOMG prava a i ovog Specijalnog suda alati, načini i mogućnosti su NEOFGRANICEČNI,da se istina ZAOBIĐE,DA SE ISTINA prikrije, da ZLOČINCI BUDU pravednici...Možda su i Srbi sa ovim TUŽIOCEM TRBALI RJEŠAVATI STVARI novcem a NE pravom...Ništa dobro ni od ovog suda, SRBI NE OČEKUJU.Zapad je zadnjih 25. godina sve prebacio na Srbe, a toliko je taj Zapad nanio zla Srbima, u Hrvatskoj , U BiH, na Kosovu, u Srbiji...Zar nema i njohove krivice. Da se bar nisu mješali u sukob, onda bi mogao shvatiti SAMO krivicu Srba, ovako največi zločinci su UPRAVO ONI, a pravda ih zaobišla, vojna lica NATO alijance, političari, Klintonovi,Madlen O, Vesli, K, Alojz Mok, novinari i medijske kuće, teško ovo i pisati, kolika mi je muka od svih njih...
  (prellee, 15. januar 2019 10:10)

  # Link komentara

 18. Pa dobro, Tapuškoviću, ako za to ima dokaza, zašto ga država Srbija ne goni krivično pred nekim medjunarodnim sudom???
  Ako to nije kriminal ne znam šta je!
  (marija, 15. januar 2019 10:10)

  # Link komentara

 19. Sudili su nam oni koji su nas i bombardovali. Rezultat je ocigledan. To je jasno i sasvim prosecnoj osobi.
  (bucks razmisljam, 15. januar 2019 10:05)

  # Link komentara

 20. 2.200€ dnevno i još 2x toliko u koverti ispod stola
   (MiRa, 15. januar 2019 09:56)

  # Link komentara

 21. Pa sigurno, velike pare su u pitanju.
   (lune, 15. januar 2019 09:55)

  # Link komentara

 22. ne postoji savrsen.zlocin,samo je.pitanje dali zelite da vidite ili ne vidite dokaze
   (mozaks, 15. januar 2019 09:46)

  # Link komentara

 23. "Na sudjenju je čak tvrdio da su Srbi srušili džamiju iz 7. veka, a Osmanlije su na Balkan došle u 14. veku. Eto, to vam je Najs", kaže Tapušković".

  Sta to ima veze sa turcima ko je gradio sta.
  I Ayasofya je bila crkva 9 veka pre nego sto je postala Dzamija.
  (Fad, 15. januar 2019 09:44)

  # Link komentara

 24. Mozda 2200 evra dnevno zvuci kao neverovatna suma, ali sve je to kikiriki za postizanje oslobadjajuce presude za takve zločine. Da smo mi pametni, pa da za nase interese angazujemo ljude profila De Ponte, Najs itd.,ne bismo bili gubitnici istorije.
   (Miks ultramoderne retrospektive, 15. januar 2019 09:42)

  # Link komentara

 25. Najvise boli kad ovi Britanci namecu svoje Anglo-Saksonsko pravo kao nesto najobjektivnije i uz to i najbolje, a naprotiv sve je obrnuto. A za doticnog g-dina bih rekao da je sve samo da sigurno ne moze biti "NICE".
   (gemini, 15. januar 2019 09:37)

  # Link komentara

 26. On ne moze biti branilac okrivljenima,jer je on u klasicnom sukobu interesa.
  (Nikola, 15. januar 2019 09:31)

  # Link komentara

 27. Imamo li mi tajnu sluzbu i kako to da se ovom covjeku nije nekako zahvalilo za sve dobro sto je radio u korist Srbije?
  Garantujem da je ovako branio interese Izrela da bi mu se lijepo zahvalili!!!
   (BOSS, 15. januar 2019 09:29)

  # Link komentara