1. Jedino Rusi mogu da sprece Amere da vrsljaju na Balkanu!
  (stevo1, 31. decembar 2018 21:49)

  # Link komentara

 2. Sta ne sa Mirom Markovic, zasto je ne isporucuju Srbiji?
  (veliki prijatelj, 31. decembar 2018 10:34)

  # Link komentara

 3. Najbolje za Srbiju bi bilo da svede odnose sa Rusijom na minimum diplomatskih aktivnosti i da se otrezni posle vise od 100 godina besomucnih lazi o bratstvu.
  Sve zemlje bivseg istocnog bloka pobegose od te "brace" i gle cuda, svima ide BOLJE. Samo Srbi izigravaju budale i uporno veruju u KGB bajke a zive sve bednije i bednije dok im deca u stotinama hiljada beze na zapad.
   (Marko, 31. decembar 2018 10:29)

  # Link komentara

 4. Nije jasno zašto srpska politika i javnost koja je većinski rusofilska (npr. prema recentnoj anketi beogradskog Centra za evroatlantske studije, polovica javnosti smatra da je Rusija vojno moćnija od Amerike?!) ne pristupa Putinovom Evroazijskom ekonomskom savezu?

  To bi bilo bolje i za Srbiju i za EU. Srbija bi dospjela u organizaciju koja ne traži da prizna Kosovo i bila bi bliža "majčici Rusiji". Sa druge strane, EU ne bi dobila članicu koja bi ju potkopavala i razjedinjavala (jer npr. Srbija ne bi uvela evropske sankcije protiv ruskog režima). Srbija bi ojačala autokratski i neliberalni front u EU na čijem je čelu Orban i ukratko unijela svoje raznorodne probleme koje ima sa svojim susjedima.

  Jednostavno nije logično da država koja ima toliko zajedničkog sa Rusijom želi pristupiti Evropskoj uniji koja vrijednosno, svjetonazorski i politički stoji nasuprot toj Rusiji.
  (Celsou, 31. decembar 2018 10:17)

  # Link komentara

 5. Toliko o najvecoj svetskoj demokratiji!
  (brunamonti, 31. decembar 2018 08:47)

  # Link komentara

 6. Tako to rade braca Rusi. Uz podrsku Rusije, Amerika nece moci da radi sta zeli na Balkanu.
  (Marija, 31. decembar 2018 08:32)

  # Link komentara

 7. "Imamo bogat stvaralački dnevni red. Rusija i Srbija nisu prijatelji 'protiv nekoga'. Nastavićemo sa usavršavanjem našeg strateškog partnerstva, osvajajući nove pravce radi blagostanja naroda Rusije i Srbije. Hoćemo li uspepti da sve ovo uradimo? Nemamo druge opcije", ističe Čepurin.
  Na sve ovo bi Titek moje mladosti izjavio samo: ZUMBA!
  (Slovenac 1952, 31. decembar 2018 08:26)

  # Link komentara

 8. Brate, nemoj molim te. Ostavi nas na miru u Evropi (i pozdravi Miru u Moskvi kad se sto pre vratis svojoj otadzbini)
  (omg, 31. decembar 2018 07:52)

  # Link komentara