1. Чињеница да на овај готово очајнички начин ургирају да се постигне договор између Тачија и Вучића - договор који сасвим сигурно подразумева да Србија призна ако не целу територију Космета а оно њен значајни део као независну државу - показује да моћ САД-а слаби и да ће им како време пролази бити све теже да наметну своју вољу Србији. Стога је најлогичније да Србија никако не прихвати овај договор и да настави да одуговлачи.
  (Pavle Stojanovic, 19. decembar 2018 00:56)

  # Link komentara

 2. Miriše li na promicle?
  (Miloje, 19. decembar 2018 00:47)

  # Link komentara

 3. U jednoj od mojih komedija se ponavlja replika-Stiglo pismo! Zarad opismenjavanja zabludele populacije necu navesti gde to stoji, nego procitajte moja dela da vidite koliko se niste promenili. Sram vas bilo! Drugo, mene vise brine ponovni neodgovorni pragmatizam sveta koji preko nasih ledja opet palikuce proglasavaju vateogascima. Milosevic je nekada bio garant mira po recima seksualnog predatora Klintona. Sada EU tvrdi kako Srbija srlja u progres u kome se opozicionom liderima sipkom po glavi argumentuje a slobodnijim novinarima pali kuca. Onako kako je srpskoj deci tesko objasniti da treba uciti skolu jer diploma moze da se kupi, tako ce njihovim, mozda malo svesnijim, roditeljima biti jako tesko objasniti zasto je EU dobra. Naime, EU je postala pragmaticna kukavica koja je izdala istinsku evropsku ideju jedinstva i vladavine prava. Sve je to,na primeru Srbije, zapostavila u ime resenja jednog Kosova zrtvujuci elementarna prava oba nesrecna naroda. Jos ce Taci Zmija i Aleksandar Prvorodjeni da dobiju Nobela.
  (Dr. Nusic, 19. decembar 2018 00:07)

  # Link komentara

 4. Xaxaxaxaxaxaxa o Bogo moj kada cuje vodjin politicki tatica Seselj ima da cveta od srece.
   (Veselka, 18. decembar 2018 23:32)

  # Link komentara

 5. Neko mora da popusti da bi doslo do dijaloga a onda i kompromisa. Dve su mogucnosti. Da ukinu carine ili da priznamo Kosovo. Mnogo je jednostavnije i pravednije da oni popuste jer su sve radili u cilju da nas provociraju i izazivaju ali to ce uraditi jedino ako ih Tramp natera. Mi Kosovo da priznamo necemo!
  (Tasa, 18. decembar 2018 23:00)

  # Link komentara

 6. Ma je li moguce da je dobio pismo i da se nije pohvalio?! Da nije objavio pismo na fejsbuku, tviteru, instagramu, da Pink i Studio B nisu prekinuli redovan program, da to RTS nije objavio na kajronu?!
  (Vanja, 18. decembar 2018 22:58)

  # Link komentara