1. Mene nešto više zanima koliko je Vesić platio YSL šal?
  (Nebojsa, 8. decembar 2018 14:16)

  # Link komentara

 2. Ja sve ocekujem da ce se Vesic posramiti od onoga sto radi vec godinama, ali izgleda da cu se nacekati.
  (Manojlo, 7. decembar 2018 17:36)

  # Link komentara

 3. Ova napredna bulumenta prima platu da bi se šetali po garažama i slikali oko medijski osmišljenih afera, umesto da ceo taj posao obave dva majstora. Ako Vesić i članovi gradskog veća zaista nemaju pametnijeg posla u Beogradu, neka uzmu metle i dođu da očiste štrokave ulice i parkove ovde kod nas na Banovom brdu. Sve u bundicama i firmiranim jaknama.
  (Samo bahato, 7. decembar 2018 17:32)

  # Link komentara

 4. koliko je ovo jadno
  (peraperickg, 7. decembar 2018 17:25)

  # Link komentara

 5. razbio ga vesic ko zvecku
  (gandra, 7. decembar 2018 17:17)

  # Link komentara

 6. Znaci od toga da je optuzen za kradju stotinu miliona evra doslo se do neplacenih parking mesta....
  (mihailo, 7. decembar 2018 17:13)

  # Link komentara

 7. Imao saglasnost stanara da plaća zakup za taj prostor i šta je tu sporno?
   (vlada Bgd, 7. decembar 2018 17:13)

  # Link komentara

 8. Kakva propaganda, ovo je strasno. Gradonacelnik odveo novinare da snime sta radi njegov politicki protivnik. Zanima me da li bi isti to novinari otisli sa Djilasom da im npr. pokaze Vesicev stan koji je dobio dok je bio u vlasti? Naravno da ne bi.
   (mislim dakle postojim, 7. decembar 2018 17:10)

  # Link komentara

 9. Ako sam dobro razumeo: "Juce su slikali 4 auta a danas jedva uspeli da obiju garazu."
  Mora da ih je juce slikao Superman iz Feketica X zrakama kroz vrata.
  (Pino, 7. decembar 2018 17:10)

  # Link komentara

 10. kako da očiste toliko lišće kad ga Đilas konstantno dovozi noću i namijerno prosipa po ulicama!?
   (Walter, 7. decembar 2018 17:05)

  # Link komentara

 11. Očekujem uskoro posetu Savamali, Kopaoniku Tominoj kući na Savi i vili na Dedinju... A "novinari" bi mogli i sami da posete navedena mesta... Ako su novinari, a ne medijska udarna grupa, tj. ajnzacgrupen...
   (Ostoja, 7. decembar 2018 16:56)

  # Link komentara

 12. Bre sto si dosadan ko crevna napadt, sta me briga sta on radi, sta se ti setas tu sa kamerama i kukas ko neka baba, postoje nadlezne institucije pa neka podnose prijavu za tako nesto i neka rade svij pisao, i koj si ti klinac izmedjuostalog u svemu ovome? Ne znam po imenu ni jednog jedinog zamenika gradonecelnika Beograda iz proslosti, ti imas toliko velike politicke ambicije da je to strasno, ali se verovatno plasis odgovornosti i posledica.
  I muka mi je vise od tih idiotskih prica kako je ovaj ovo a onaj ono, dajte dokaze bre, podnosite krivicne prijave, osudjujte i saljite na robiju, da toliko je jednostavno!
  Te Kosmajac najveci narko diler pa nista, te Miskovic tajkun i ovo i ono pa nista, te ovi oce da likvidiraju Vucica pa nista, ali zato bata Karic kad pljune lovu za SNS ne vraca se u Srbiju u zatvor kako je najavljeno nego u bratski zagrljaj vladajuce vecine!
   (DedaGligorije, 7. decembar 2018 16:55)

  # Link komentara

 13. Da bi ste nekoga osudjivali, treba vi da budete "cisti". Ako je Vesic ispravan, onda primedba stoji. U suprotnom...
  (Milutin, 7. decembar 2018 16:53)

  # Link komentara

 14. Vesic je godinama bio najblizi saradnik Djilasa i sve ovo sto sada radi samo govori o njemu i o prirodi vlasi SNS-a a ne o Draganu Djilasu.
  Uzgred spomenuo je ugovor koji je Djilas imao dakle nije protivzakonito nista radio a to sto ova vlast korsti i zloupotrebljava medije za sirenje laznih vesti je posebna tema.
  (Vladimir, 7. decembar 2018 16:52)

  # Link komentara

 15. a sta rade ti famozni novi upravitelji zgrada kada ne vidi i nema pojma da je pozarni put u potpunosti zablokiran i pregradjen? za koji klinac oni uopste dobivaju plate. odmah otkaz upravitelju.
  (prcko, 7. decembar 2018 16:49)

  # Link komentara

 16. Znači doveo je novinare koji su utvrdili da taj stanoviti Đilas u garaži ima parkiran jedan auto jer je jučer tri auta sklonio, a sve da se dokaže da je imao parkirana 4 auta a plaćao jedan, koji spin!
  (Belgijanac, 7. decembar 2018 16:48)

  # Link komentara

 17. Ovo što smo videli u gradjanskom pravu se zove smetanje poseda a u krivičnom je krivično delo Samovlašća. Došao čovek bez ikakvog sudskog rešenja i pajserima otvara nečiju garažu odnosno ulazi u nepokretnost koja se nalazi u državini nekog lica. Da li se to lice zove Dragan Djilas ili Pera Perić potpuno je isto a potpuno je nebitno da li to lice ima bilo kakvo nerešeno pitanje sa preduzećem Parking servis, koje se pitanje rešava u sasvim drugom vansudskom ili sudskom postupku. Lice koje je u državini ove garaže podneće tužbu za smetanje državine koja će biti usvojena (dokaz je upravo ovaj snimak) a ostvariće pravo i na naknadu štete a onaj ko je bez sudske odluke provalio u nečiji posed biće i krivično osudjen. Pošto se radi o zameniku gradonačelnika Beograda sigurno je da je svestan protivpravnosti svog ponašanja ali očigledno je ubedjen da je on iznad zakona i da mu ni zakon ni sud ne mogu ništa. Pitam se samo da li je G. Vesić jednog jedinog trenutka pomislio da će doći dan kada on zasigurno neće biti jači od zakona, jači od suda i jači od države. Lično jedva čekam taj dan, ne zbog Vesića već zbog zakona, zbog suda, zbog države Srbije.
  (Harison, 7. decembar 2018 16:41)

  # Link komentara

 18. I Parking servisu je bilo potrebno sest godina da to otkrije. Fantasticno preduzece. Zanima me da li ce biti podneta prijava protiv Djilasa?
  I na kraju pitanje za gradonacelnika iz senke: kada ce ocistiti opalo lisce po parkovima i ulicama u Beogradu?
   (ArtuDitu, 7. decembar 2018 16:28)

  # Link komentara